Jump to content

Razvod braka

Оцени ову тему

Препоручена порука

???? ?? ???????? ???? ???????. ?? ????? ?? ????????????, ????? ? ???? ???? ????  crvenilo

prosle su godine a nista ne zaceljuje.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ееее,никад не реци никад  сестрице Данијела.Ти си млада,лепа зена у пуној снази.Дојахаће и твој принц 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' /> klapklap 0110_hahaha

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

????,????? ?? ???? ?????  ???????? ????????.?? ?? ?????,???? ???? ? ????? ?????.???????? ? ???? ????? 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' /> klapklap 0110_hahaha

ja sam realna osoba i tako gledam ljude. princevi ne postoje i nisam ja bas tako mlada kao sto izgledam (genetika)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

??? ???????? ???? ?? ?????? ?????????

??? ????? ????? ?? ?????, ??? ??? ?? ?????????.

???? ??, ????? ?????, ??? ?????? ?????????, ??? ???? ?????, ???? ???? ????? ?? ?? ??????? ?? ??? ???.

da, imamo pravo... ali zasto da je trazim od ljudi koji nisu u stanju da me prihvate sa svim ovim sto sam i sta sam prezivela nego okrecu glavu i sklanjaju decu od mene, koji kazu da nikad ne bi ozenili raspustenicu i da ne bi dali svom bratu da se ozeni raspustenicom...?

ima i drugih stvari koje mogu da radim a da ne budem udata i da imam ljubavi.

????? ?? ?? ???????????. ? ???? ?? ??? ???????? ????? ??, ? ??? ??? ???? ???? ???? ?????? ???????, ?? ????? ??.

?? ?????? ?? ??, ???????. ??? ????? ???? ????? ?? ?? ???? 0110_hahaha ??? ??? ?? ?????? ??????? ?? ?????? ????????? ? ????????  crvenilo

ako bude..zovem vas na vencanje taman da se vidimo sa NASIM duhovnikom, Maso  :smiley:

Подели на овим сајтовима

Ма и и јеси стара када те мало боље погледам имаш преко 60 година само си се фарбала crvenilo

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

????,????? ?? ???? ?????  ???????? ????????.?? ?? ?????,???? ???? ? ????? ?????.???????? ? ???? ????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> srcee 0911_sport

ja sam realna osoba i tako gledam ljude. princevi ne postoje i nisam ja bas tako mlada kao sto izgledam (genetika)

???? ?? ??????? ?????? ?? ?????? ??????,? ???????? ? ???????? ??????? ???? ?????? ???? ?? ?? ?????????.

ma meni bi koristio neki koji zna da majstorise i otvara tegle ajvara, ko sisa princeve  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

?? ? ? ???? ????? ???? ?? ???? ???? ???????? ???? ????? 60 ?????? ???? ?? ?? ??????? 1312_womens

bato, to je samo dobro svetlo i fotograf  :smiley:

a danas sam resila da se ofarbam posle X godina, bas me zanima na sta cu da licim  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

И мени би требала жена која зна да мајсторише и да зна да спрема ајвар,ја ћу да отварам. 1312_womens

ja sam dobra sa strujom u svakom obliku i spremam strasan ajvar  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

Јер видиш да принчеви постоје макар виртуелно.Е,сада да утаначимо још неке твоје и моје способности и после неколико хиљада порука проблем решен.Молим те да ми пошаљеш слику са том новом бојом косе како не бих живео у заблуди да си црнка,а оно нешто шућмурасто. 1312_womens

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

???? ???????? ??? ?? ?????? ???????????? ???.

on bi bio dobar kum... trpa se svuda  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

?? ????? ?? ??????????? ?? ??? ??????? ? ????????, ??? ????? ?? ?? ?????????, ?????, ? ???? ? ??????? 1312_womens

?? ?? ??????? ???? ??????????? ?????????????

Nisam razocarana ni najmanje jer ni ne smatram da tebi nesto fali. Bar ne nista vise nego svakom od nas.

Feminizam mi nije blizak,ali ako treba da imam neku etikektu nije problem.

Подели на овим сајтовима

• Гости

?? ????? ?? ??????????? ?? ??? ??????? ? ????????, ??? ????? ?? ?? ?????????, ?????, ? ???? ? ??????? 0911_sport

?? ?? ??????? ???? ??????????? ?????????????

Nisam razocarana ni najmanje jer ni ne smatram da tebi nesto fali. Bar ne nista vise nego svakom od nas.

Feminizam mi nije blizak,ali ako treba da imam neku etikektu nije problem.

Onda je sve u redu, zar ne?  1312_womens

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...