Aquilius Cratus Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 А све је почело од инцидента у Рачку, за који се зна да је инсцениран. Баш ме занима како би се друге државе бориле са таквом појавом као што је била побуна и организација терориста на Косову. Nije tema kako i zasto nego jel bilo masovnog ubijanja CIVILA ili nije. Ako jeste i kad bi to svi prihvatili kao realnost potpuno bi bio drugi pogled na opradanost ili neopravdanost NATO intervencije nego sto je to danas kad najveci deo stanovsnistva ne veruje da se tako nesto ni slucajno moglo desiti bez obzira sto je verovatno za tako nesto prilicno visoka. Isto kao sto onaj koji shvata da se holokaus zaista desio sasvim drugacije gled na bombardovanje Nemacke bez obzira na Drezden i ostale zlocine od onoga kojiu poptuno negira da je Hica ikad i pomislio na masovno trebljenej nego je eto tek tako malo nekih tamo 300 hiljda umrlo na cuvanju od strane nacista. U tome je stvar o pogledu na jedan te isiti dogadjaj koji zavisi od formiranog misljenja javnog mnjenja koje je igrom slucaja formiral najveca agencija za lazi zvana RTS. Koliko je potrebno biti naivan pa potpuno iskljuciti mogucnost da je to formirano misljneje jedna veliak masna laz???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Ти Аквилио,ако имаш м..., онда лепо реци да је бомбардовање Србије,било оправдано,а не ту нешто врдаш и филозофираш... 0102_laugh "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Баш ме занима како би се друге државе бориле са таквом појавом као што је била побуна и организација терориста на Косову. па збришу их - енглези, французи и шпанци су скоро па истребили своје, још сам употребио еуфемистичан израз.и ником ништа. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Ти Аквилио,ако имаш м..., онда лепо реци да је бомбардовање Србије,било оправдано,а не ту нешто врдаш и филозофираш... 0102_laugh Ne rece li ti da si se zaljubio? Pa jel bas tako nezgodna da te zanimaju moja m...? Kad naucis da vodis rasprave javi se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 да ли по теби тај агресивни злочиначки подухват (моје мишљење) на СРЈ био нечим оправдан? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 U tome je stvar o pogledu na jedan te isiti dogadjaj koji zavisi od formiranog misljenja javnog mnjenja koje je igrom slucaja formiral najveca agencija za lazi zvana RTS. Koliko je potrebno biti naivan pa potpuno iskljuciti mogucnost da je to formirano misljneje jedna veliak masna laz???? Пардон цнн и ббц су ипак заслужнији да понесу ту титулу коју си приписао ртс-у. РТС је ипак само једна мала тв станица једне мале државе, мада истина је то да је лажовска. Ево баш гледам како су све намонтирали сад у вези Ратка Младића и лажу ли га лажу, слушам народ по улици а народ им хебе маму па хебе ... а они праве анкете по улици па на крају кад све намонтирају и изцензуришу имају само три изјаве неких погубљених ликова и то заву анкета на улици... Добро, колико пара толико и музике, ипак веће паре се врте на ббц-ију или снн-у ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 да ли по теби тај агресивни злочиначки подухват (моје мишљење) на СРЈ био нечим оправдан? Nije. Ali ako bi se ovo konkrento o cemu pricam ispostavilo kao ISTINA 100% onda bi BIO bez obzira na sve. Isto kao sto je saveznicko bombardovanje Nemacke sasvim opravdano bez obzira sto se u istom desio Drezden koji JE zlocin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Пардон цнн и ббц су ипак заслужнији да понесу ту титулу коју си приписао ртс-у. Sto je prirodno jer je daleko veci sistem i sve sto ide uz to. Ali na formiranje stavova u grupi ljudi o kojoj mi govorimo je CNN i BBC uticao nekih 10% a 90% je RTS kamarila. Tako da bez obzira sto si ti ovde formalno u pravu mi sada slobodno mozemo zanemariti CNN. РТС је ипак само једна мала тв станица једне мале државе, мада истина је то да је лажовска. Da ali je opet sitacjem okolnosti tu malu stanocu gledalo skoro 100% stanovnistvo i ne samo gledalo nego uzimalo skoro sve zdravo za gotovo. Evo zato ja isticem ovaj naizgled banalni primer sa milosrdnim andjelom. Nesto sto mozes da izguglas, proveris i oboris ili potvrdis za par sekudni masa je upila sa samo male i beznacajne stanice u koju izlgeda mnogi i danas imaju poverenja. Ne znam na osnovu cega. Da li je bas tako izdajniciki zapiti se pa na osnovu cega ja da verujem u price sa RTS o krupnim stvarima kada su imali hrabrosti bas toliko da lazu o stvarima za koje su znali da svako mzoe da prover iza par sekudni. Ево баш гледам како су све намонтирали сад у вези Ратка Младића и лажу ли га лажу, слушам народ по улици а народ им хебе маму па хебе ... а они праве анкете по улици па на крају кад све намонтирају и изцензуришу имају само три изјаве неких погубљених ликова и то заву анкета на улици... Добро, колико пара толико и музике, ипак веће паре се врте на ббц-ију или снн-у ... I jesu, lagali su. Lazu i danas i lagace i sutra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Аквилио, брате мој у Христу, Не желим Ти да склапаш остатке својих пријатеља, који никад нису гласали за С.М.-а, већ су само дошли на свој посао и били дезинтегрисани Не желим Ти да мајци која је сахранила троје деце и супруга, објашњаваш зашто је и њен последњи син, који је студирао и истовремено радио да би се прехранили, погинуо на послу Не желим Ти да човеку коме је због дугогоишње дијализе преминула једна ћерка, објашњаваш зашто је и друга погинула, само зато што је дошла на посао. Не желим Ти да дечаку од 17 година објашњаваш да му је тата толико дезинтегрисан, да смо га једва прогласили мртвим на основу чашице колена, која је јеидна пронађена Не желим Ти, да све што сам навео и још много тога што сам осећао да морам учинити јер сам био у прилици, као ни 47 дана проведених на судској медицини међу деловима тела које сам склапао са доц Савићем, не би ли више одвратне власти тог времена прихватиле да су људи мртви... Ништа од тога, млађани брате мој у Христу, моја маленкост Ти не жели. Желим Ти само једно, да се сетиш да си православан, и да се на силу силом не узвраћа Желим Ти да, ако хоћеш, размислиш о снази речи, свеједно да ли је писана или изговорена, као и о могућности да ли ћеш њом неког повредити. Желим Ти да, ако хоћеш, размислиш о толиком интезитету жеље за сопственим експонирањем, увек и свуда, и дали и колико то утиче на сопствену Богуугодност.... И пре свега, желим Ти заиста свако добро од Господа и да заиста живиш у Господу, са Господом и ради Господа.... 0102_laugh 0102_laugh dada "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Da li je sve sto se nama u Srbiji prikazuje od strane CNN i BBC laz, propaganda i namestaljka??? omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=05&dd=30&nav_category=11&nav_id=515500 Fasisticki olos! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Igor_NumberOne Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 11 теза у прилог НАТО Пише: Василије Мишковић 02 јануар 2011 Који су то аргументи у прилог уласка у НАТО, које романтични занесењаци превиђају или игноришу? Срби су се поделили на два табора. На оне који су против уласка у НАТО и оне који су за то. Све нам говори да су они против НАТО-а, окренути прошлости и затворени за пријатељство међу народима. А да су други људи садашњице и будућности, спремни за сарадњу и комуникацију. Првима су битне романтичне представе попут сећања на жртве бомбардовања и штету која нам је нанесена проглашењем независности Косова, док други све то заборављају, гледајући само напред и узимајући у обзир корист од НАТО-интеграција за њих и нас. Први аргумент у корист атлантских интеграција налази се у самом НАТО-у. Тај Пакт није више војни савез већ заједница цивилизованих народа који у свету шире мир и демократију. НАТО је систем вредности и идеја модерног доба и прогресивних народа. Стога, НАТО више не ратује у духу старомодног поимања те речи. Он само посредује, он по потреби интервенише искључиво хуманитарно и миротворно. Чланице НАТО-а учествује само у мирољубивим боребним операцијама, ради пружања помоћи народима широм света. Отуда, уласком у НАТО Срби би постали део цивилизованог света који шаље своје момке широм планете да распростиру демократске вредности и доносе мир. Учешћем у НАТО операцијама и ми бисмо доказали своју опредељеност за толеранцију и европске вредности, у које се свакодневно кунемо. Други разлог за улазак у Пакт је, управо, бомбардовање Србије и одузимање Косова. Неко ће се наивно упитати – како је то аргумент у прилог учлањења у војни савез који нам је то учинио? Одговор је једноставан. Уласком у НАТО ми бисмо показали своју ширину и толеранцију. Демонстрирали бисмо да можемо преко свега да пређемо и да пружимо руку онима који су бацали бомбе на наше градове и децу. Цео свет би био задивљен таквим нашим изливом толеранције и опраштања непријатељима. Наш народ би био уважаван и поштован више него било који други, јер добровољно улази у војни савез који га је бомбардовао и који му отима колевку државности. Такав гест би нам донео изузетан имиџ. Трећи аргумент за улазак у НАТО је да бисмо у том војном савезу остварили оно што желимо – сви Срби би били у једној војсци. Тако би опет Срби из Хрватске, БиХ, Црне Горе, Македоније, Словеније и Србије, марширали заједно, учествујући у мисијама мира и толеранције. А за оне којима је још на срцу стара Југославија, ето прилике да будемо опет у истој армади са Хрватима, Словенцима, босанским муслиманима, Албанцима и Македонцима, као некада у старој доброј ЈНА. Уласком у НАТО ми доприносимо и већој толеранцији и помирењу у региону, а не само генерално у свету. Четврти разлог у прилог уласка у Северноатлантски савез је да бисмо тако поправили свој спољнополитички положај. Боље је бити присутан кад се решавају битне ствари, него бити одсутан. Како се у НАТО-у одлуке доносе консензусом, онда бисмо ми били равноправни са Америком, и могли боље да се боримо за своје интересе. Ако Америка каже да је Косово независно, а наш представник каже да није, нема ништа од независности јер су сви чланови Савеза равноправни. Не само да бисмо себи помогли чланством у Атлантском војном савезу, већ бисмо и изнутра могли да се боримо за мир у свету, и спречили бисмо покушаје да неко тај добронамерни војни савез себично искористе за своје циљеве. Тако, ако би, рецимо, Америка одлучила да уђе у сукоб са Ираном или Русијом, ми бисмо могли то да спречимо. Наравно, ако за то постоје рационални разлози. Крајње је време да заборавимо отужне емоције. Пети аргумент за улазак у НАТО је мање трошење пара на одбрану. Када будемо у НАТО-у нама и неће требати војска, јер ће нас Атлантски савез бранити од сваке опасности. С обзиром на то, готово да бисмо могли да предложимо укидање војске, и на тај начин максимално смањивање трошкова за одбрану. Но, како је ипак потребно да неко са нашим председником дочекује стране делегације, и иде, наравно без председника, у мировно-борбене мисије широм света, имамо разумевање за то што је после реформе војске преостао известан број војника. Он није довољан за одбрану земље (коју штити НАТО), али може да буде од користи у својству нашег контингента за хуманитарне ратове у иностранству. Шести разлог за улазак у Атлантски миротворни војни савез - то су стране инвестиције. Када уђемо у НАТО биће много више улагања, и то директних, гринфилд. Пре свега градиће се нове, велике и лепе војне базе широм српских земаља, у које ће бити уложене милијарде долара. Наше фирме ће конкурисати за тендере за градњу путева до тих база и грађевина у самим базама, а можда добију и поверљиве послове за градњу силоса у које ће, вероватно, бити смештене и најновије балистичке ракете са нуклеарним бојевима главама. Сада је прилика да кажем и ово: само незналицама и злонамерним типовима делује да је лоше да на нашој територији буду смештене атомске бомбе. Оне су гарант стабилности и напретка земље која их има. Све државе у којима су смештене америчке атомске бомбе су стабилне и развијене, па ће присуство нуклеарног оружја САД имати позитиван утицај и наш развој. Седми аргумент надовезује се на претходни. Наиме, долазак страних војника утиче позитивно на привредни раст. Примери тога су Јапан и Немачка, земље које су због присуства америчких војних база оствариле брз привредни раст. Поред тога што су војне базе саме по себи гринфилд инвестиције, страни војници су и значајни потрошачи домаћих производа. Присуство страних војника се може посматрати и као фактор развоја туристичке привреде, за који није потребна морска обала. Како ми имамо најбољу храну, савршену ракију и најлепше девојке на свету, не морамо да бринемо о пласману домаћих производа. Развој домаћег угоститељства, а нарочито коцкарница и индустрије сексуалних услуга, у значајној мери ће поправити наше финансијско стање и ојачати националне девизне резерве. Они који малициозно помињу случајеве када су амерички војници својим возилима газили цивиле, чинили штету или силовали девојке без санкција, треба да имају у виду да се све то не дешава тако често, те да се нешто мора жртвовати за нашу евроатлантску будућност. Осми аргумент тиче се нивоа запослености. Осим ангажовања наше грађевинске оперативе у вези са подизањем војних база и благотворног утицаја присуства страних трупа на потрошњу домаћих производа, на пад незапослености позитивно ће деловати и ангажман наше омладине у НАТО активностима. Незапослена српска омладина добиће шансу да ради занимљиве, динамичне и добро плаћене послове у иностранству. Преко НАТО-а моћи ће да путује у далеке и егзотичне земље, да упознаје занимљиве људе и да их, по потреби, убије. На тај начин не би се само смањио ниво незапосленост, већ и редуковало насиље на утакмицама. Девети разлог за чланство у Савезу који нас је недавно бомбардовао је то да је потребно да постанемо његов члан да бисмо се суочили са својом прошлошћу, тј. да бисмо се ослободили баласта Косова и претеране оптерећености историјским наслеђем. Уласком у НАТО ми бисмо збацили велики терет националне историје са леђа, и тако растерећени, лаким кораком кренули у срећну будућност. Нама је НАТО потребан због нас самих, да би смо се отарасили свог злокобног национализма и да бисмо се, коначно, безрезервно суочили са сопственим злочинима. Десети разлог зашто бисмо требали да уђемо у НАТО је да бисмо остварили већу националну безбедност. Они који тврде да бисмо се уласком у тај војни савез изложили опасности од исламског тероризма, или пак да бисмо морали узети учешће у евентуалним сукобима НАТО-а са Ираном, или нама братском Русијом – или немају појма, или бескрупулозно лажу. Наиме, тај војни савез је толико слободан и волонтерски, да свака земља може да учествујете само у оном што жели, тј. ако јој не одговара, слободно може да одбијете сваку активност. Друга ствар је што свакој демократској и напредној земљи треба да буде част да узме учешће у операцијама против држава које се опиру ширењу евроатлантских вредности. То ми не бисмо морали да чинимо због обавеза према НАТО-у, већ би требали да радимо због морала, светског мира и космополитских идеала. Једанаести аргумент у прилог Пакта: уласком у тај савез омогућили бисмо НАТО трупама да легално интервенишу ако би садашњи, проамерички, и самим тим и демократски режими у Србији, Црној Гори и БиХ, били угрожени. НАТО гвоздена песница могла би слободно да се обрачуна са ретроградним опозиционим снагама оданим превазиђеној идеји националног суверенитета, односно социјалне правде. После ових аргумената у прилог НАТО интеграција, да ли било шта још треба рећи? Ко разуман и даље може да се опире приступању српских земаља том хуманитарном савезу? Извор: Часопис "Видовдан" Читајући овај текст просветио сам се...најзад отворих очи!!! 0102_laugh Гласам ЗА!!! :cheesy: 319.gif prstgore ...човече, у каквој сам ја заблуди живео ееее!!! ИГОР_NumberOne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Аквилио, брате мој у Христу, Не желим Ти да склапаш остатке својих пријатеља, који никад нису гласали за С.М.-а, већ су само дошли на свој посао и били дезинтегрисани Не желим Ти да мајци која је сахранила троје деце и супруга, објашњаваш зашто је и њен последњи син, који је студирао и истовремено радио да би се прехранили, погинуо на послу Не желим Ти да човеку коме је због дугогоишње дијализе преминула једна ћерка, објашњаваш зашто је и друга погинула, само зато што је дошла на посао. Не желим Ти да дечаку од 17 година објашњаваш да му је тата толико дезинтегрисан, да смо га једва прогласили мртвим на основу чашице колена, која је јеидна пронађена Не желим Ти, да све што сам навео и још много тога што сам осећао да морам учинити јер сам био у прилици, као ни 47 дана проведених на судској медицини међу деловима тела које сам склапао са доц Савићем, не би ли више одвратне власти тог времена прихватиле да су људи мртви... Ништа од тога, млађани брате мој у Христу, моја маленкост Ти не жели. Желим Ти само једно, да се сетиш да си православан, и да се на силу силом не узвраћа Желим Ти да, ако хоћеш, размислиш о снази речи, свеједно да ли је писана или изговорена, као и о могућности да ли ћеш њом неког повредити. Желим Ти да, ако хоћеш, размислиш о толиком интезитету жеље за сопственим експонирањем, увек и свуда, и дали и колико то утиче на сопствену Богуугодност.... И пре свега, желим Ти заиста свако добро од Господа и да заиста живиш у Господу, са Господом и ради Господа.... :cheesy: 319.gif 0102_laugh Zahvalan na iskrenim zeljama za lepsu buducnost ali da ne ispadne da sam bas toliki egoista kakav utisak odajem da ti se i ja revansiram jednom zeljom. Ne zelim ti da se ikada nadjes u situaciji da ovo iznosis pred ljudim koji su prosli daleko dalekoe veci pako u ratu 1999. jer bi se jako negativno iznenadio sa njihovim utiscima o svemu sto se desilo. Licno veoma dobro poznajem ljude koji su se direktno borili kako sa UCK teroristima tako i sa NATO snagama kojima su SASovci ubijali drugove kao muve pa danas mogu da potpisu ove moje konkretne stavove. Cak sta vise oni su delom uticali na mene da se manim "prica" i crnih i belih jer je sve to daleko od istine. Nisam se ni ja rodio "eksponiran" i sa "knjiskim ciframa u glavi". Samo jos nesto pre nego sto slegnes ramenima i pomislis "mlad je, gord je, jos ne zna". Sta mislis da li cu istu ili slicnu ovakvu zivu i stvarnu pricu cuti od neke Albanke cija su deca negde u jamama po Srbiji kad joj budem reako da borba protiv terorizma (koja jeste postojala i jeste bila opravdana) odnosni mnoge nevine zrtve ali da je u visem interesu? Sta mislis hoce li to njeno zivo i istinskoi svedocenje koje je takodje stvarno kao i ovo tvoje imati bilo kakve veze sa originalnim pitanjem (opravdanosti borbe protiv teorirzma u ovom slucaju NATO intervencije)? Da se ne eksponiram dalje, ostaj mi dobro. prstgore prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 bliss jeeee Zahvalan na iskrenim zeljama za lepsu buducnost ali da ne ispadne da sam bas toliki egoista kakav utisak odajem da ti se i ja revansiram jednom zeljom. Ne zelim ti da se ikada nadjes u situaciji da ovo iznosis pred ljudim koji su prosli daleko dalekoe veci pako u ratu 1999. jer bi se jako negativno iznenadio sa njihovim utiscima o svemu sto se desilo. Licno veoma dobro poznajem ljude koji su se direktno borili kako sa UCK teroristima tako i sa NATO snagama kojima su SASovci ubijali drugove kao muve pa danas mogu da potpisu ove moje konkretne stavove. Cak sta vise oni su delom uticali na mene da se manim "prica" i crnih i belih jer je sve to daleko od istine. Nisam se ni ja rodio "eksponiran" i sa "knjiskim ciframa u glavi". Samo jos nesto pre nego sto slegnes ramenima i pomislis "mlad je, gord je, jos ne zna". Sta mislis da li cu istu ili slicnu ovakvu zivu i stvarnu pricu cuti od neke Albanke cija su deca negde u jamama po Srbiji kad joj budem reako da borba protiv terorizma (koja jeste postojala i jeste bila opravdana) odnosni mnoge nevine zrtve ali da je u visem interesu? Sta mislis hoce li to njeno zivo i istinskoi svedocenje koje je takodje stvarno kao i ovo tvoje imati bilo kakve veze sa originalnim pitanjem (opravdanosti borbe protiv teorirzma u ovom slucaju NATO intervencije)? Da se ne eksponiram dalje, ostaj mi dobro. bendoff 4chsmu1 Не знам да ли ћеш Ти чути причу од неке Албанке, али ја јесам, и то не од једног припадника албанског народа већ више њих. Дакле, ја сам причао са и са Албанцима и са Хрватима и са Муслиманима....није ми нико други причао, нити шта би било кад би било, закључивање из оног што Ти је понуђено а сам никад ниси опитовао....Нигде и никад ниједно насиље нисам оправдавао, тако да не могу ничим да оправдам иживљавање које је НАТО учинио својим бомбардовањем и Србима и Албанцима. То је Твој проблем, што у жељи да напишеш не стигнеш да прочиташ, ни јасно написано нити оно између редова. Нико осим чланица НАТО-а није "профитирао" бомбардовањем. Да ли знаш у ком проценту обољевају од карцинома људи који живе на Косову и Метохији, без обзира на нацију којој припадају? Да ли знаш како изгледа дечије онколошко одељење у Приштини? Да ли заиста мислиш да није постојало другачије решење, већ је једино било изручити силне бомбе? Стално некакве цифре и бројеве, доказивања, интернет сторије, ја Ти млађани мој брате причам о животу којим сам живео и живим га и даље. Мени, молим Те, немој спочитавати фаворизовање било које нације, или оправдавање било каквог вида насиља, јер то из мојих писања нигде ниси могао спознати, а и не познајеш ме лично....мада волиш интернет, па можда нешто изгуглаш и о мојој маленкости.... greengrin greengrin greengrin "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Da li je sve sto se nama u Srbiji prikazuje od strane CNN i BBC laz, propaganda i namestaljka??? Питање је погрешно постављено . Наиме колико је истине у ономе што монтира ббц и цнн ? Пази не пада ми на памет да браним ни ртс која је наша, а камоли ббц и цнн ...дакле ја сам реални патриота. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука