Jump to content

Rasmusen: NATO je danas prijatelj srpskog naroda!

Оцени ову тему

Препоручена порука

ПС

Сад видјех овај твој линк, изгледа да је читава тема базирана на неспоразуму:

ти просто теоретски (с правом) заступаш право да се брани слабији па по ма коју цијену,

а опонирају ти људи (опет с правом) да нису досад видјели правдољубивост од супер-сила.

Znaci otvoricu sampanjac i izljubiti cu te tri puta. t4431 :bla: :krstix:

Konacno neko razume.

Ај` изљубите се па и мени објасните... :cheesy:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 139
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ај` изљубите се па и мени објасните... dada

Таман хтедох исто питати...

Зар то опет дозвољава једној земљи да нападне другу...

Ми смо по том принципу требали да нападнемо хрватску, црну гору и албанију 28373673 пута...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

ako nam antizapadnjacka retorika nije isprala mozak toliko da nam zivoti 2/3 Irackog stanovnistva jos uvek nesto znaci.

Испада да нам 2/3 ирачког становниоштва још увек нешто значи уколико нам је антизападњачка реторика испрала мозак. Претпостављам да ниси то хтео рећи.

nisam mišljenja akvilijevog da su natovci zaslužni da obavezno budu bolji režimi. iz čega zaključuješ da "ispada da nam 2/3 stanovništva još uvek nešto znači ukoliko nam je antizapadnjačka retorika isprala mozak?"

Петровић Станислава

„А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3)

Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. 

Подели на овим сајтовима

nisam mišljenja akvilijevog da su natovci zaslužni da obavezno budu bolji režimi. iz čega zaključuješ da "ispada da nam 2/3 stanovništva još uvek nešto znači ukoliko nam je antizapadnjačka retorika isprala mozak?"

Покушао сам закључити шта би ова неразумљива реченица

Ne, to je primer sadasnjosti koji pokazuje kako intervencija moze biti opravdana naravno ako nam

antizapadnjacka retorika nije isprala mozak toliko da nam zivoti 2/3 Irackog stanovnistva jos uvek nesto znaci.

МОГЛА значити. Али то није важно за саму тему, то је узгредна опаска и тиче се више нечег другог, о чему сам писао у претходној поруци.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...