Jump to content

''Darovi'' govorenja jezika

Оцени ову тему

Verujete li u zapadne ''darove'' govorenja jezika?  

20 члановâ је гласало

1. 1. Verujete li u zapadne ''darove'' govorenja jezika?

• Da
      4
    • Ne
      16

Препоручена порука

Bla blaaa shubi-dubi-daaaaaaaaaaaaaa

dar jezika imam jaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Hristos vaskrse

izvinte malo sam popijo rodjus i tako to womens

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Bla blaaa shubi-dubi-daaaaaaaaaaaaaa

dar jezika imam jaaaaaaaaaaaaaaaaaa! girl_jumping

izvinte malo sam popijo rodjus i tako to girl_jumping

Срећан рођендан...

Но, ово ти је сад најобичније исмевање и поруку треба обрисати.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

ako je to ismevanje, sta je onda ovo sto ovi pricaju na jezicima?! lol ne budi smesan, malo smanji strogotju prema meni girl_jumping ili pocni da shvatas moje postove bistrog uma girl_jumping

a hvala na cestitanju, imas vopi! girl_jumping

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Е сад и претерујеш... Па, Боже опрости, ипак то нису речи исмевања, псовке јел, и сл.

већ углавном кратке реченице славе, химне и захвале Богу.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

a hvala na cestitanju, imas vopi! girl_jumping

girl_jumping

Подели на овим сајтовима

значи, био је кимвал који звечи - публика се дивила дару али није имала користи од његовог дара.

Točno.

Takođe bi voleo razjašnjenje poente i smisla ovog obaranja ljudi od strane ovog svećenika?

Tema je preimenovana i ograničena samo na dar jezika, tako da bih o tome što si spomenuo ipak u drugoj novoj temi. Hvala ti na razumijevanju.

Istina je uvijek negdje u sredini..

Подели на овим сајтовима

Може Leopolod да прича шта хоће, али тога, пре десетак година, уопште није било код католика,

већ код протестаната и то мислм само код пентикосталаца. Исправите ме ако није тако.

Иначе, у овоме виде израз обитавања у Духу, дакле израз искуства хришћанске вере,

али тешко је заиста ова падања довести у везу са тим да је ту реч о неком ЧУДУ у име Христа.

Више личи на прелест и игру психе.

Netočno. O tome se pisalo i prije 100 i prije 50 i prije 25 godina samo što se iz objektivnih razloga nije poticalo od vrha Crkve jer postoji velika mogućnost zastranjenja kada se u dar umiješa zli, zato se oko ovih stvari i dan danas poziva na oprez i povjeravanje samo svećenicima koji imaju dopuštenje lokalnog biskupa.

Istina je uvijek negdje u sredini..

Подели на овим сајтовима

Може Leopolod да прича шта хоће, али тога, пре десетак година, уопште није било код католика,

већ код протестаната и то мислм само код пентикосталаца. Исправите ме ако није тако.

Иначе, у овоме виде израз обитавања у Духу, дакле израз искуства хришћанске вере,

али тешко је заиста ова падања довести у везу са тим да је ту реч о неком ЧУДУ у име Христа.

Више личи на прелест и игру психе.

Netočno. O tome se pisalo i prije 100 i prije 50 i prije 25 godina samo što se iz objektivnih razloga nije poticalo od vrha Crkve jer postoji velika mogućnost zastranjenja kada se u dar umiješa zli, zato se oko ovih stvari i dan danas poziva na oprez i povjeravanje samo svećenicima koji imaju dopuštenje lokalnog biskupa.

колико видимо, овде је дебело омануо ...

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Lele,pa ti si se vratio,Leo  0102_laugh 

Govorim nemuštim jezikom ,životinje me odlično razumeju,a i ja njih  0102_laugh

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...