Јован Чакарески Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Ja se sutra pak javljam na ovu temu, odo da spavam. P.S: nadam se da ćemo rešiti stvar. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Основао је сопствени фан клуб, али зашто :bla:....hteo je da ga svi v o l e kao što su voleli Boga Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Основао је сопствени фан клуб, али зашто :bla:....hteo je da ga svi v o l e kao što su voleli Boga па јесте, ал то опет не би ђавола довело на Божански статус клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Ја сам се довољно налупетала за вечерас :bla: Тако да, лаку ноћ и хвала на питању за размишљање Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 дакле, одакле та гордост, шта је то ђавола толико уверило да ће моћи без Бога, већи да буде? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14298.msg446627#msg446627 date=1306022114] шта је то ђавола толико уверило да ће моћи без Бога, већи да буде? Dana mu je vlast Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Moram priznati da ne znam niti umem da odgovorim na Medino pitanje. Ali evo slikovitog motiva za razmisljanje o tome kako se gordost odrzava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14298.msg446627#msg446627 date=1306022114] шта је то ђавола толико уверило да ће моћи без Бога, већи да буде? Dana mu je vlast ал без Бога је нема, морали су ђаволи да моле Господа да их пусти у свиње, сад ни над њима немају власт. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 pa nema ničega bez Boga zlo samo po sebi je ništa,nema utemeljenja tako da ne znam na šta je nesretnik mogao da pomisli "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 možda baš to da on bude tvorac neeee... a možda bi mogli...neeee... a kako bi bilo...neeeee... "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 ma ovo je top ten najtezih pitanja ikada Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Da biste razumeli bolje sta Meda pita procitajte http://en.wikipedia.org/wiki/Compatibilism Dakle o slobodi i izboru necega ima smisla razmisljati samo u kontekstu zelja doticnog. Neko ko bira moze da bira samo izmedju zelja koje vec poseduje. Zato je problem odakle Luciferu zelja da bude Bog sam po sebi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 shvatam, jedino što mi pada na pamet je laž,obmana,zamjena svjetlosti sa tamom evo recimo kušanje u pustinji,sve što nudi Hristu su trikovi: 1- reci da kamenje postanu hljebovi 2-skoči dolje i ništa ti neće biti 3-sva bogatstva ovog svijeta,samo padni i pokloni se "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Da biste razumeli bolje sta Meda pita procitajte http://en.wikipedia.org/wiki/Compatibilism Dakle o slobodi i izboru necega ima smisla razmisljati samo u kontekstu zelja doticnog. Neko ko bira moze da bira samo izmedju zelja koje vec poseduje. Zato je problem odakle Luciferu zelja da bude Bog sam po sebi? Ostadoh ja nenaspavan... Od toga što hoće da on bude centar svega, da svi misle koliko je jak što je Boga pobedio. I od toga što je jako sebe voleo i imao veeeeliko samopouzdanje. To samopouzdanje mu je dalo snagu da ide dalje i onda se zeznuo. Samopouzdanje je došlo od toga što je on mislio da može da bude pametniji od Boga i da ga nadmudri, a ustvari posledica gordosti je to što sam sebe laže. Ustvari đavo je pao u sopstvenu zamku. Prvo je počeo da mašta, posle je počeo sam sebe da laže za na kraju da ispadne da to maštanje/laž krije gordost i zavist. Medo šta sam sad propustio ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 сви сте пропустили да читате. написах да вам је написано. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука