Zayron Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Ми јесмо Црква али немамо и не можемо имати дарове које има свештенство. Мислим да машиш овдје скроз. Ne slažem se.Darovi Duha nisu ograničeni samo na svećenstvo. Svećenici imaju ovlast da razrješuju grijehe, vode euharistiju i sl. ali darove Duha mogu imati svi: i popovi i doktori i prodavačice i vojnici i časne sestre i čistači ulice i konobari i vozači i domaćice.. То сам и ја примјетио да Дика Израиљева има нешто чуднији назор на харизмата и министеријaлну свештеничку службу, послање у Цркви тј. servizio и посматра их као двије одвојене и независне ствари везане и одређене сталежима лачким или клиричким. То нису никакви конфронтачн појмови који с искључују и ограничавају само на лаике или само на клер већ се обострано подржавају, допуњавају и прекривају. то сам прочитао и ја јучер, не стижем на све реаговати. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 узрок лудила, поготово верског, је самоуображај и апсолутно уверење човека да је у праву. још је неизлечиво кад се инсистира на томе, без имало преиспитивања. верско лудило, популарно се зове слепило вере или прелест, а душа је већ у Паклу. нажалост, обично ни свето причешће не помаже, јер га верник најчешће из пијетистичке ''побожности'' ни не узима, а и кад га узме - светиња делује као киселина или ужарена лава. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Ми јесмо Црква али немамо и не можемо имати дарове које има свештенство. Мислим да машиш овдје скроз. Ne slažem se.Darovi Duha nisu ograničeni samo na svećenstvo. Svećenici imaju ovlast da razrješuju grijehe, vode euharistiju i sl. ali darove Duha mogu imati svi: i popovi i doktori i prodavačice i vojnici i časne sestre i čistači ulice i konobari i vozači i domaćice.. То сам и ја примјетио да Дика Израиљева има нешто чуднији назор на харизмата и министеријaлну свештеничку службу, послање у Цркви тј. servizio и посматра их као двије одвојене и независне ствари везане и одређене сталежима лачким или клиричким. То нису никакви конфронтачн појмови који с искључују и ограничавају само на лаике или само на клер већ се обострано подржавају, допуњавају и прекривају. то сам прочитао и ја јучер, не стижем на све реаговати. Наравно да могу, није Свети Дух, Боже прости, кекс да га попови раздјељују, нити је лични однос Бог аи човјека одеђен неким попоп, ао да је поп "проводник" између Бога и човјека. Ја никада нисам чуо да је неко излијечен код неке бабе ( а има их стотине по Србији) али када поп чита молитву јесам. СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Ми јесмо Црква али немамо и не можемо имати дарове које има свештенство. Мислим да машиш овдје скроз. Ne slažem se.Darovi Duha nisu ograničeni samo na svećenstvo. Svećenici imaju ovlast da razrješuju grijehe, vode euharistiju i sl. ali darove Duha mogu imati svi: i popovi i doktori i prodavačice i vojnici i časne sestre i čistači ulice i konobari i vozači i domaćice.. То сам и ја примјетио да Дика Израиљева има нешто чуднији назор на харизмата и министеријaлну свештеничку службу, послање у Цркви тј. servizio и посматра их као двије одвојене и независне ствари везане и одређене сталежима лачким или клиричким. То нису никакви конфронтачн појмови који с искључују и ограничавају само на лаике или само на клер већ се обострано подржавају, допуњавају и прекривају. то сам прочитао и ја јучер, не стижем на све реаговати. Наравно да могу, није Свети Дух, Боже прости, кекс да га попови раздјељују, нити је лични однос Бог аи човјека одеђен неким попоп, ао да је поп "проводник" између Бога и човјека. Ја никада нисам чуо да је неко излијечен код неке бабе ( а има их стотине по Србији) али када поп чита молитву јесам. мислим да зајрон и леополд причају о онима који у име Господње лече, али се слажем са братом да никад нисмо чули о таквима, а да нису неке надрибабе и преваранти. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Dobri moj brate u Kristu, ne čitaš dobro moje postove ili jednostavno ignoriraš i okrećeš kako tebi odgovara...Ne govorim da imaju dvije crkve već slikovito uzevši Petra i Ivana pokazujem da imaju dvije struje, dvije prirode - dvije dimenzije unutar Crkve. Ona Petrova i ona Ivanova. Svećenici realisti i svećenici karizmatici. Слажем се, схватио сам као цркве али због твога "РКцрква је ту нашла набољи баланс" и онда сипоменуо протестате - небитно. To što uvijek sve završi na trambunjanjima oko raskola ili koja je crkva prava a koja heretička, to ovdje nije priča. Ako vam je lakše da ste vi prvi i pravi, istinski - neka vam bude, neću filozofirati oko toga niti me briga ali nemoj da svaki post na ovom forumu završi na podcjenjivanju RKC? Da li si tako liječite komplekse? Ово доле ти ј енепотребно. Немам намјеру да се омаловажавајуће односим према РКцркви, упркос различитим поимањима неких ствари. Ако сам нечим проузроковао да овако пишеш, опрости, ненамјено је. Питао сам за искуства о изљечењу од тежих обоњења: тзв. шизофреније (мада је то преширок појам и дијагностицирање је различито, овдје ондје); психоза, хроничних психоза итд....ономе гдје психијатрија удара у зид. Oprosti i ti meni, hvala što si prvi smogao snage da utišaš oluju među nama dvojicom.. Što se tiče iskustva za navedene stvari, mogu ti reći da Bog može izliječiti sve navedeno - provjereno iz prve ruke. Na PP detalje ako te zanima jer ne bih želio iznositi javno slučajeve jer je riječ o stvarnim osobama pa da danas-sutra taj netko ne pročita ovo ovdje. Ono što ja mogu ukratko instant savjetovati kako da pomognete osobi jest da toj osobi potakneš žar za promjenom života i da svećenik zatim obnovit njegova krsna obećanja, znači: Odričeš li se sotone, svih djela njegovih i svega zavođenja njegova? Odričem. Vjeruješ li u Boga Oca svemogućega? Vjerujem. Vjeruješ ti u Isusa Krista? Vjerujem. Vjeruješ li u Duha Svetoga? Vjerujem. Ide molitva i zaziv Duhu Svetomu da izlječi osobu, najbolje da svećenik iz srca i jakim plamenom svog srca (ne treba se derati) sa jakom vjerom uputi molitvu Bogu da se smiluje. Osoba nad kojom se moli osjeti glas molitelja, stoga ne izgovarati nerazumljivo ili nezainteresirano ili brzo ili formule (kao što su političke poštapalice ili moto neke firme) ili pretiho već bolesnik mora osjetiti da i molitelj vjeruje svim srcem da je to TO. neki vide svjetlo tokom obreda... neki osjete trnke po tijelu.. različita su svjedočanstva. Imate li vi sakrament bolesničkog pomazanja? I on može poslužiti - koristite ga nad bolesnima! узрок лудила, поготово верског, је самоуображај и апсолутно уверење човека да је у праву. још је неизлечиво кад се инсистира на томе, без имало преиспитивања. верско лудило, популарно се зове слепило вере или прелест, а душа је већ у Паклу. нажалост, обично ни свето причешће не помаже, јер га верник најчешће из пијетистичке ''побожности'' ни не узима, а и кад га узме - светиња делује као киселина или ужарена лава. Potpisujem, Bog te blagoslovio није Свети Дух, Боже прости, кекс да га попови раздјељују, нити је лични однос Бог аи човјека одеђен неким попоп, ао да је поп "проводник" између Бога и човјека. Ја никада нисам чуо да је неко излијечен код неке бабе ( а има их стотине по Србији) али када поп чита молитву јесам. U nas liječe i laici, pojedini su jaki do bola, ima ih samo nekoliko sa dozovolom lokalnih biskupa i osobno preporučam samo te i nikoje druge jer su provjereni, stoga gledajte samo one sa dozvolom lokalnog biskupa a ne sve samozvane iscjeljitelje koje vam je strinina susjeda preporučila preko treće rodice. Travare ne, gatare ne. Svakako da preporučam kod svećenika kad ne znate laike MEĐUTIM ne sve svećenike jer ako si svećenik ne znači da imaš dar liječenja - već se treba znati obratiti kome. I samo Sveto Pismo kaže da Bog daruje Duha kome hoće i što hoće tako da nemaju svi sve (rijetki su koji imaju cijeli "arsenal": od govora u jezicima preko raspoznavanja duhova do iscjeljivanja i isjerivanja) uglavnom su specijalizirali svaki svoj Dar stoga ti svećenik/laik koji prorokuje ne mora automatski i izganjati zloduhe. Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Naslov teme je "Шта је узрок лудила?" Uzročno posljedična veza koja vodi do ludila: Počinje sa oholosti. Zatim ta oholost pređe u zavist i ljubomoru. Zavist prelazi u mržnju. Mržnja raspaljuje ona početna oholost koja vodi u neopraštanje. Neopraštanje može završiti sa ludilom, pojedinačnim ili kolektivnim koje kulminira ubojstvima i ratovima. Korijen svega lošega je oholost. Priznajmo sebi da smo mali i nebitni, a ne netko i nešto (oholi), da ništa ne znamo i da ništa ne možemo bez Boga i On će ti dati svu mudrost.. Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 MORA SE ZAUSTAVITI PROPISIVANJE ANTIPSIHOTIKA! Nаjnovijа istrаživаnjа psihijаtаrа i neurologа nesumnjivo dokаzuju uticаj аntipsihotikа nа smаnjenje moždаne mаse kod ljudi koji ih koriste u lečenju šizofrenije. Nаučnici kаžu dа: '' Dokаz dа lekovi koje propisuju psihijаtri nа recept smаnjuju mozаk pаcijenаtа znаče sаmo jedno: Zаustаviti propisivаnje аntipsihotikа!'' Ovo istrаživаnje objаvljeno je juče ,07.02.2011.g., u Archives of General Psychiatry on the effects of antipsychotic drugs in people with schizophrenia ( o efektimа аntipsihotikа kod ljudi sа šizofrenijom )) U poslednjih 15 godinа, istrаživаnjа su pokаzаlа dа osobe sа shizofrenijom imаju mаnje moždаne mаse od ostаle populаcije, i dа je ovo smаnjenje nаročito veliko u oblаsti sive mаse velikog mozgа kojа sаdrži ćelije telа neuronа. Nаučnici su rаsprаvljаli dа li je to smаnjenje moždаne mаse u sklopu kliničke slike bolesti i pаtoloških promenа koje ih prаte, ili je posledicа primene аntipsihotikа. Zаključаk je nesumnjivo, glаsio dа je to zbog direktno štetnog uticаjа аntipsihotikа nа moždаnu mаsu. Istrаživаnje je vodio Beng Choon Ho, psihijаtаr i neurolog sа Univerzitetа u Ajovi u Iovа Citi. Njegov tim je koristio mаgnetnu rezonаncu (MR) zа skenirаnje mozgа kod 211 pаcijenаtа, аdministrirаnje u proseku 3 skenirаnjа po pаcijentu u periodu od oko 7,2 godine. Oni su utvrdili dа je nаjveće smаnjenje kod onih koji su nedаvno dijаgnostikovаni i koji su tek zаpočeli terаpiju аntipsihoticimа. "To nismo očekivаli", kаže Ho. I drugi nаučnici su komentаrisаli ovu studiju i zаključili dа : Obim studijа je impresivаn, kаže Andreаs Mаjer-Lindenberg, neurolog sа Univerzitetа u Hаjdelbergu u Mаnhаjmu, u Nemаčkoj."To je dаleko nаjveći uzorаk longitudinаlnih studijа i prаćenjа stope'' , kаže on... Stefаn Borgvаrdt, neuropsihijаtаr sа Univerzitetа u Bаzelu, Švаjcаrskа, kаže dа će ovа studijа "definitivno imаti veliki uticаj, ne sаmo nа polju istrаživаnjа šizofrenije nego i u kliničkoj prаksi". Rezultate istraživanja na ljudima su pratila i studije nа životinjаmа... Antipsihotici su odаvno poznаti dа imаju neželjene efekte - posebno nekontrolisаno drhtаnje (pаrkinsonizаm) i sindrom nemirnih nogu (аkаthisiа) - koje se mogu objаsniti smаnjenjem zаpremine mozgа... U osvrtu ovog člаnkа reći ćemo dа sаdа ostаju otvorenа pitаnjа: štа od lekovа koristiti ili dа li ih uopšte, koristiti obzirom, nа preporuku nаučnikа dа se pod hitno zаustаvi primenа ovih lekovа zbog velike štete koju čine moždаnoj mаsi? Šizofrenijа je duševnа bolest i dа se ne zаvаrаvаmo, ne postoji ''tаbletа'' zа njeno lečenje. Predlаžem ipаk, lek kod Gospodа i NJegove prirode kojа obilаto dаruje čovekа svаkim dobrom pа i svim potrebnim lekovimа. Priprema: Dr Tаtjаnа Đorđević http://www.dr-tatjanadjordjevic.com/novosti-iz-medicine/odrasli/256-mora-se-zaustaviti-propisivanje-antipsihotika Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Nаjnovijа istrаživаnjа psihijаtаrа i neurologа nesumnjivo dokаzuju uticаj аntipsihotikа nа smаnjenje moždаne mаse kod ljudi koji ih koriste u lečenju šizofrenije. Nаučnici kаžu dа: '' Dokаz dа lekovi koje propisuju psihijаtri nа recept smаnjuju mozаk pаcijenаtа znаče sаmo jedno: Zаustаviti propisivаnje аntipsihotikа!'' Ovo istrаživаnje objаvljeno je juče ,07.02.2011.g., u Archives of General Psychiatry on the effects of antipsychotic drugs in people with schizophrenia ( o efektimа аntipsihotikа kod ljudi sа šizofrenijom )) Мало да "стручњаци" и "теолози" имају шта да читају. Захваљујем. "Астра Зенека" платила је преко милијарду УСД одштете, чека је око 6000 тужби; "Ели Лили" платила је милијарду и 400 милиона у чекају је хиљаде тужби. А тек након овога, ако је поуздан податак - трешће се фармацеутска индустрија у тој области; антидепресивци и фобичари тек ће стићи на ред. Силни "стручњаци" и надритеолози ће да се покрију по ушима. Шта зна нека балавица од 30 г. шта је на нечијој души? Дође јој сломљена душа и она, "стручњак", прописује оно што су фармацеутски лобисти протурили преко Министарстава здравља, и Анастасија и неки "теолози" бранили. Све се темељи на ЛАЖНИМ, непровјереним теоријама која немају благе везе са емпиријом! Дакле утицајем хемикалија на тзв. "биохемијски дебаланс" имамо не баланс него чак смањење мождане масе! Па то само екстази ради - прави рупе у мозгу! Каква лаж и које традање јадних људи. Него, једино да питају Анастасију и Меду како да то ријеше. Страшна "хришћанска" свијест. СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Diko najbolje je da batalimo lekare,specijaliste,psihologe,psihijatre,ma da nikad ne privirimo kod tih trovača koji su se zaverili da nas truju drogiraju,uzimaju nam pare.Mislim da je rešenje u skedećem.Svi u planine,najudaljenije.što dalje od civilizacije tamo sagradimo po kolibu i zasadimo bašticu,ako se razbolimo od dijabetesa,upale pluća,boginja.kancera,leukemije,onda kolektivno da kleknemo i da se molimo Bogu da nam da ozdravljnje.Ako se to ne desi,pa da umremo,jer uradili smo sve što je do nas-molili se Bogu.Lekare ko šiša i onako nas truju i drogiraju a i verovatno ih je đavo preobukao u belo da nas zavara da nam dobro čine.Tako da ajdemo u planine i zatvorimo bolnice i ordinacije :bla: P.S.OKREČITE BEOGRAD!OKREČITE BEOGRAD! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Uzrok ludila su: mržnja, neopraštanje, želja za osvetom, nečista savijest, alkoholizam i sl. Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Uzrok ludila su: mržnja, neopraštanje, želja za osvetom, nečista savijest, alkoholizam i sl. Znas li uopste koliko njih se rodilo ludim da nisu ni imali sanse da mrze, neoprastaju, zele osvatu, da imaju necistu savest da se alkoholisu itd?????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Diko najbolje je da batalimo lekare,specijaliste,psihologe,psihijatre,ma da nikad ne privirimo kod tih trovača koji su se zaverili da nas truju drogiraju,uzimaju nam pare.Mislim da je rešenje u skedećem.Svi u planine,najudaljenije.što dalje od civilizacije tamo sagradimo po kolibu i zasadimo bašticu,ako se razbolimo od dijabetesa,upale pluća,boginja.kancera,leukemije,onda kolektivno da kleknemo i da se molimo Bogu da nam da ozdravljnje.Ako se to ne desi,pa da umremo,jer uradili smo sve što je do nas-molili se Bogu.Lekare ko šiša i onako nas truju i drogiraju a i verovatno ih je đavo preobukao u belo da nas zavara da nam dobro čine.Tako da ajdemo u planine i zatvorimo bolnice i ordinacije facenew22222222 bliss jeeee bliss jeeee Тако само лицемјери пишу, јер не може честит човјек да пише лицемјерно као ти. надам се да си изузетак, јер не назвах тебе лицемјером. како вјешто, не читајући ништа, имајући предодређене ставове који немају никава знања ни образовања, браниш своје лицмјерство. Феминситкињо овдје се причало о болестима ДУШЕ, а не то што ти таламудиш. Сваки твој пост је обична флоскула, непоткријепњена ничим, јер нема чиме. Овдје се причало о мало озбињнијим и стручнијим стварима. Уличарске методе хришћани не користе, а ти се понашаш као највећа уличарка, на срамоту овога форума, а и саме тебе. Меније јако жао,што твоја сујета толико јауче да износи нетачне тврдње, лаже чак, само да би себе заштитила...али сви говоримо о себи зар не. Ја само мало подвлачим. Волиш много да УОПШТАВАШ ствари када те погоди истина, и умјесто да се радујеш у истини, и научиш нешто, ти сујетна то злоупотребиш, тако што ћеш од онога који истином покушава да скрене оне који могу залутати на неистину и страдање - рецимо да ИМ ХЕМИКАЛИЈЕ ЈЕДУ МОЗАК КАО ШТО СЕ ОВДЈЕ ДОКАЗАЛО - ти чак и то злоупотребњаваш сујете своје, прејадне, ради. Како? Па то нека суди аудиторијум. Жалосно је, "хришћанко", када ти своје хришћанство сматраш као неком нипи-журком, још само трава фали. Нису жалосни хипици, јер они НЕ ЗНАЈУ, него они који сеправе да знају, глуме "свеце" а хипици су...тако као ти. Ја не пакујем у целофан ништа, онима који не знају пакујем, ради њих, али таквима као теби не. СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Diko najbolje je da batalimo lekare,specijaliste,psihologe,psihijatre,ma da nikad ne privirimo kod tih trovača koji su se zaverili da nas truju drogiraju,uzimaju nam pare.Mislim da je rešenje u skedećem.Svi u planine,najudaljenije.što dalje od civilizacije tamo sagradimo po kolibu i zasadimo bašticu,ako se razbolimo od dijabetesa,upale pluća,boginja.kancera,leukemije,onda kolektivno da kleknemo i da se molimo Bogu da nam da ozdravljnje.Ako se to ne desi,pa da umremo,jer uradili smo sve što je do nas-molili se Bogu.Lekare ko šiša i onako nas truju i drogiraju a i verovatno ih je đavo preobukao u belo da nas zavara da nam dobro čine.Tako da ajdemo u planine i zatvorimo bolnice i ordinacije facenew22222222 bliss jeeee bliss jeeee P.S.OKREČITE BEOGRAD!OKREČITE BEOGRAD! Ово је слика твог "хришћанског саосјећања" са Келе, и са свим обољелим??? Је ли то твоје читање и усвајање Јакова апостола "радујте се са радонима и тугујте са тужнима"? тако што ћеш изигравати кловна, дајући своје "стручне савјете". Ајде да си ђак Ћирковића човјек би нешто и рекао. Како те бре није срамота? Шта ћеш, да ми даш опомену или ме банујеш можда? како те бре није срамота Св. Силуана да "прекрајаш" сузе којима је натопио Атос и озеленио, небо украсио, у своје хипи-нехришћанске мангуплуке? како те није срамота Давида Перовића,калуђера који спава на Богословији са голобрадом дјецо "цимерише" по тијесним собицама,и иде његовим стопама а има знања имолитве више него ћемо ја и ти за 5 живота скупити? И ТИ ћеш Светињу дакористиш у своје магуплуке? Лијепо су рекли наши "затуцани патријаси" којих се ти тако саблажњаваш: "Оно чега се луд стиди паметан се поноси"! И ти ћеш некоме "опомене" давати, и ти ћеш некоме савјетовати како да се лијечи ДУШУ!? СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Nаjnovijа istrаživаnjа psihijаtаrа i neurologа nesumnjivo dokаzuju uticаj аntipsihotikа nа smаnjenje moždаne mаse kod ljudi koji ih koriste u lečenju šizofrenije. Nаučnici kаžu dа: '' Dokаz dа lekovi koje propisuju psihijаtri nа recept smаnjuju mozаk pаcijenаtа znаče sаmo jedno: Zаustаviti propisivаnje аntipsihotikа!'' Ovo istrаživаnje objаvljeno je juče ,07.02.2011.g., u Archives of General Psychiatry on the effects of antipsychotic drugs in people with schizophrenia ( o efektimа аntipsihotikа kod ljudi sа šizofrenijom )) Мало да "стручњаци" и "теолози" имају шта да читају. Захваљујем. "Астра Зенека" платила је преко милијарду УСД одштете, чека је око 6000 тужби; "Ели Лили" платила је милијарду и 400 милиона у чекају је хиљаде тужби. А тек након овога, ако је поуздан податак - трешће се фармацеутска индустрија у тој области; антидепресивци и фобичари тек ће стићи на ред. Силни "стручњаци" и надритеолози ће да се покрију по ушима. Шта зна нека балавица од 30 г. шта је на нечијој души? Дође јој сломљена душа и она, "стручњак", прописује оно што су фармацеутски лобисти протурили преко Министарстава здравља, и Анастасија и неки "теолози" бранили. Све се темељи на ЛАЖНИМ, непровјереним теоријама која немају благе везе са емпиријом! Дакле утицајем хемикалија на тзв. "биохемијски дебаланс" имамо не баланс него чак смањење мождане масе! Па то само екстази ради - прави рупе у мозгу! Каква лаж и које традање јадних људи. Него, једино да питају Анастасију и Меду како да то ријеше. Страшна "хришћанска" свијест. не ради читања, него да не нестане овако лепо неизлечено закључивање facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука