Jump to content

Шта је узрок "лудила"?

Препоручена порука

A ti si istina koja treba da me nauči mene licemernu feminističku uličarku istini,a?Da nisi poleteo malo na gore i to bez krila?Jel znaš šta se dešava kad se poleti bez krila?

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Одговори 120
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Uzrok ludila su: mržnja, neopraštanje, želja za osvetom, nečista savijest, alkoholizam i sl.

Znas li uopste koliko njih se rodilo ludim da nisu ni imali sanse da mrze, neoprastaju, zele osvatu,

da imaju necistu savest da se alkoholisu itd??????

Ne znam za ni jedan slučaj da se dijete rodilo psihotično, depresivno, šizofrenično ili bar sa napadima panike?

Ako toga ima kod vas, pojasni mi o čemu se radi?

Istina je uvijek negdje u sredini..

Подели на овим сајтовима

Diko najbolje je da batalimo lekare,specijaliste,psihologe,psihijatre,ma da nikad ne privirimo kod tih trovača koji su se zaverili da nas truju drogiraju,uzimaju nam pare.Mislim da je rešenje u skedećem.Svi u planine,najudaljenije.što dalje od civilizacije tamo sagradimo po kolibu i zasadimo bašticu,ako se razbolimo od dijabetesa,upale pluća,boginja.kancera,leukemije,onda kolektivno da kleknemo i da se molimo Bogu da nam da ozdravljnje.Ako se to ne desi,pa da umremo,jer uradili smo sve što je do nas-molili se Bogu.Lekare ko šiša i onako nas truju i drogiraju a i verovatno ih je đavo preobukao u belo da nas zavara da nam dobro čine.Tako da ajdemo u planine i zatvorimo bolnice i ordinacije  bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

P.S.OKREČITE BEOGRAD!OKREČITE BEOGRAD!

Ово је слика твог "хришћанског саосјећања" са Келе, и са свим обољелим???

Је ли то твоје читање и усвајање јакова апостола "радујте се са радонима и тугујте са тужнима"? тако што ћеш изигравати кловна, дајући своје "стручне савјете". Ајде да си ђак Ћирковића човјек би нешто и рекао.

Како те бре није срамота. Шта ћеш, да ми даш опомену или ме банујеш можда?

Ne,pustiću te da slobodno pišeš...tvoje pisanje govori sve...ovo je umetnost gluposti.Nastavi...   facenew22222222 dance67890 bliss jeeee
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Diko najbolje je da batalimo lekare,specijaliste,psihologe,psihijatre,ma da nikad ne privirimo kod tih trovača koji su se zaverili da nas truju drogiraju,uzimaju nam pare.Mislim da je rešenje u skedećem.Svi u planine,najudaljenije.što dalje od civilizacije tamo sagradimo po kolibu i zasadimo bašticu,ako se razbolimo od dijabetesa,upale pluća,boginja.kancera,leukemije,onda kolektivno da kleknemo i da se molimo Bogu da nam da ozdravljnje.Ako se to ne desi,pa da umremo,jer uradili smo sve što je do nas-molili se Bogu.Lekare ko šiša i onako nas truju i drogiraju a i verovatno ih je đavo preobukao u belo da nas zavara da nam dobro čine.Tako da ajdemo u planine i zatvorimo bolnice i ordinacije  facenew22222222 bliss jeeee bliss jeeee

Тако само лицемјери пишу, јер не може честит човјек да пише лицемјерно као ти. надам се да си изузетак, јер не назвах тебе лицемјером. како вјешто, не читајући ништа, имајући предодређене ставове који немају никава знања ни образовања, браниш своје лицмјерство.

Феминситкињо овдје се причало о болестима ДУШЕ, а не то што ти таламудиш. Сваки твој пост је обична флоскула, непоткријепњена ничим, јер нема чиме.

Овдје се причало о мало озбињнијим и стручнијим стварима. Уличарске методе хришћани не користе, а ти се понашаш као највећа уличарка, на срамоту овога форума, а и саме тебе.

Меније јако жао,што твоја сујета толико јауче да износи нетачне тврдње, лаже чак, само да би себе заштитила...али сви говоримо о себи зар не. Ја само мало подвлачим. Волиш много да УОПШТАВАШ ствари када те погоди истина, и умјесто да се радујеш у истини, и научиш нешто, ти сујетна то злоупотребиш, тако што ћеш од онога који истином покушава да скрене оне који могу залутати на неистину и страдање - рецимо да ИМ ХЕМИКАЛИЈЕ ЈЕДУ МОЗАК КАО ШТО СЕ ОВДЈЕ ДОКАЗАЛО - ти чак и то злоупотребњаваш сујете своје, прејадне, ради.

Како? Па то нека суди аудиторијум. Жалосно је, "хришћанко", када ти своје хришћанство сматраш као неком нипи-журком, још само трава фали.

Нису жалосни хипици, јер они НЕ ЗНАЈУ, него они који сеправе да знају, глуме "свеце" а хипици су...тако као ти.

Ја не пакујем у целофан ништа, онима који не знају пакујем, ради њих, али таквима као теби не.

Alo prijatelju,imaš li ti imalo mozga u toj tvojoj glavi???bliss jeeee bre čoveče prestani da izigravaš sveca i da prozivaš ljude...Sram te bilo da se tako obraćaš ženi/devojci kojoj oči nisi video i da konstantno juriš istu svud po forumu!!!Pa to što ti pišeš svud redom po forumu je tvoja lična isfrustriranost koju pokušavaš da lečiš,pogotovu na ženskom polu!!!

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Uzrok ludila su: mržnja, neopraštanje, želja za osvetom, nečista savijest, alkoholizam i sl.

Znas li uopste koliko njih se rodilo ludim da nisu ni imali sanse da mrze, neoprastaju, zele osvatu,

da imaju necistu savest da se alkoholisu itd??????

Ne znam za ni jedan slučaj da se dijete rodilo psihotično, depresivno, šizofrenično ili bar sa napadima panike?

Radi se o tvojoj neobavestenosti sta se desava u ovom nasem stvarno fizickom svetu.

Подели на овим сајтовима

Diko najbolje je da batalimo lekare,specijaliste,psihologe,psihijatre,ma da nikad ne privirimo kod tih trovača koji su se zaverili da nas truju drogiraju,uzimaju nam pare.Mislim da je rešenje u skedećem.Svi u planine,najudaljenije.što dalje od civilizacije tamo sagradimo po kolibu i zasadimo bašticu,ako se razbolimo od dijabetesa,upale pluća,boginja.kancera,leukemije,onda kolektivno da kleknemo i da se molimo Bogu da nam da ozdravljnje.Ako se to ne desi,pa da umremo,jer uradili smo sve što je do nas-molili se Bogu.Lekare ko šiša i onako nas truju i drogiraju a i verovatno ih je đavo preobukao u belo da nas zavara da nam dobro čine.Tako da ajdemo u planine i zatvorimo bolnice i ordinacije  facenew22222222 bliss jeeee bliss jeeee

P.S.OKREČITE BEOGRAD!OKREČITE BEOGRAD!

Ово је слика твог "хришћанског саосјећања" са Келе, и са свим обољелим???

Је ли то твоје читање и усвајање Јакова апостола "радујте се са радонима и тугујте са тужнима"? тако што ћеш изигравати кловна, дајући своје "стручне савјете". Ајде да си ђак Ћирковића човјек би нешто и рекао.

Како те бре није срамота? Шта ћеш, да ми даш опомену или ме банујеш можда? како те бре није срамота Св. Силуана да "прекрајаш" сузе којима је натопио Атос и озеленио, небо украсио, у своје хипи-нехришћанске мангуплуке? како те није срамота Давида Перовића,калуђера који спава на Богословији са голобрадом дјецо "цимерише" по тијесним собицама,и иде његовим стопама а има знања имолитве више него ћемо ја и ти за 5 живота скупити? И ТИ ћеш Светињу дакористиш у своје магуплуке?

Лијепо су рекли наши "затуцани патријаси" којих се ти тако саблажњаваш: "Оно чега се луд стиди паметан се поноси"!

И ти ћеш некоме "опомене" давати, и ти ћеш некоме савјетовати како да се лијечи ДУШУ!?

Evo ga stigao ekspert sa veroblagodatometrom.  Kazi covece kolika ti je tarifa za tu svetinjometriju

kojom se vidim uspesno bavis pada se i mi utalimo u to jer ipak nije se saliti sa nekom ko moze a

meri svetos i svetinje. bliss jeeee bliss jeeee dance67890 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

A ti si istina koja treba da me nauči mene licemernu feminističku uličarku istini,a?Da nisi poleteo malo na gore i to bez krila?Jel znaš šta se dešava kad se poleti bez krila?

Ја сам набројао твоје МЕТОДЕ, ако си ти као личност и кроз кога се остварујеш немам појма. АКО се ти поситовјећујеш сса методама и постпцима које показујеш, то је онда самоепитетирање и самоетикетирање!

Ја, знајући, да смо бића МНОГО дубља од наших поступака, не могу рећи да си то ТИ. Ако се ти поистовјећујеш са тиме то је друга ствар. По својој слободи можеш бити шта хоћеш.

Без крила се НЕ може полетјети, тако да не знам. Мислим, тако је "поучно" то што си рекла, пренесенозначењски да не можеш ни хипотетички да мрднеш. Видиш само човјека како стоји...тј. спава.

Слуп вел.

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

Diko najbolje je da batalimo lekare,specijaliste,psihologe,psihijatre,ma da nikad ne privirimo kod tih trovača koji su se zaverili da nas truju drogiraju,uzimaju nam pare.Mislim da je rešenje u skedećem.Svi u planine,najudaljenije.što dalje od civilizacije tamo sagradimo po kolibu i zasadimo bašticu,ako se razbolimo od dijabetesa,upale pluća,boginja.kancera,leukemije,onda kolektivno da kleknemo i da se molimo Bogu da nam da ozdravljnje.Ako se to ne desi,pa da umremo,jer uradili smo sve što je do nas-molili se Bogu.Lekare ko šiša i onako nas truju i drogiraju a i verovatno ih je đavo preobukao u belo da nas zavara da nam dobro čine.Tako da ajdemo u planine i zatvorimo bolnice i ordinacije  bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

Тако само лицемјери пишу, јер не може честит човјек да пише лицемјерно као ти. надам се да си изузетак, јер не назвах тебе лицемјером. како вјешто, не читајући ништа, имајући предодређене ставове који немају никава знања ни образовања, браниш своје лицмјерство.

Феминситкињо овдје се причало о болестима ДУШЕ, а не то што ти таламудиш. Сваки твој пост је обична флоскула, непоткријепњена ничим, јер нема чиме.

Овдје се причало о мало озбињнијим и стручнијим стварима. Уличарске методе хришћани не користе, а ти се понашаш као највећа уличарка, на срамоту овога форума, а и саме тебе.

Меније јако жао,што твоја сујета толико јауче да износи нетачне тврдње, лаже чак, само да би себе заштитила...али сви говоримо о себи зар не. Ја само мало подвлачим. Волиш много да УОПШТАВАШ ствари када те погоди истина, и умјесто да се радујеш у истини, и научиш нешто, ти сујетна то злоупотребиш, тако што ћеш од онога који истином покушава да скрене оне који могу залутати на неистину и страдање - рецимо да ИМ ХЕМИКАЛИЈЕ ЈЕДУ МОЗАК КАО ШТО СЕ ОВДЈЕ ДОКАЗАЛО - ти чак и то злоупотребњаваш сујете своје, прејадне, ради.

Како? Па то нека суди аудиторијум. Жалосно је, "хришћанко", када ти своје хришћанство сматраш као неком нипи-журком, још само трава фали.

Нису жалосни хипици, јер они НЕ ЗНАЈУ, него они који сеправе да знају, глуме "свеце" а хипици су...тако као ти.

Ја не пакујем у целофан ништа, онима који не знају пакујем, ради њих, али таквима као теби не.

Alo prijatelju,imaš li ti imalo mozga u toj tvojoj glavi???aman bre čoveče prestani da izigravaš sveca i da prozivaš ljude...Sram te bilo da se tako obraćaš ženi/devojci kojoj oči nisi video i da konstantno juriš istu svud po forumu!!!Pa to što ti pišeš svud redom po forumu je tvoja lična isfrustriranost koju pokušavaš da lečiš,pogotovu na ženskom polu!!!

ааааааааааааааа то је тааааааааааааааај  bliss jeeee dance67890 0102_laugh

па брате, знаш да се није само једна сестра жалила на тебе?  0102_laugh него, ај што су се мени жалиле, него и администрацији  facenew22222222

још сам чуо да си био толико напоран и навалентан, да не кажем психа, да су те две терале у материну ...

толико о ''хришћанском'' лудилу  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Ја сам набројао твоје МЕТОДЕ, ако си ти као личност и кроз кога се остварујеш немам појма. АКО се ти поситовјећујеш сса методама и постпцима које показујеш, то је онда самоепитетирање и самоетикетирање!

Ја, знајући, да смо бића МНОГО дубља од наших поступака, не могу рећи да си то ТИ. Ако се ти поистовјећујеш са тиме то је друга ствар. По својој слободи можеш бити шта хоћеш.

Без крила се НЕ може полетјети, тако да не знам. Мислим, тако је "поучно" то што си рекла, пренесенозначењски да не можеш ни хипотетички да мрднеш. Видиш само човјека како стоји...тј. спава.

Слуп вел.

Pretpostavljam a ti rec ironija nist ne znaci.

Подели на овим сајтовима

Radi se o tvojoj neobavestenosti sta se desava u ovom nasem stvarno fizickom svetu.

Pitanje mi je bilo na mjestu, pa te molim da mi odgovoriš.....

Istina je uvijek negdje u sredini..

Подели на овим сајтовима

Pitanje mi je bilo na mjestu, pa te molim da mi odgovoriš.....

A ja te molim da se obrazujes jer si sa te strane zestoko zakinut kao i ovaj tvoj drug po razmisljanju Dika.

http://www.pakistantoday.com.pk/2011/03/2-1-million-children-born-with-mental-disorders-each-year/

Подели на овим сајтовима

Ma Medo,postade čovek i psiholog,čak mogu reći psihijatar,pa sve razmišljam dal da uključimo g-dina Jerotića da i njega malo ispregleda,kad nam Dika dade raznorazne šifre,mogo bi bar neko stručan (njemu *dostojan*) da da istu. facenew22222222 bliss jeeee bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Ma Medo,postade čovek i psiholog,čak mogu reći psihijatar,pa sve razmišljam dal da uključimo g-dina Jerotića da i njega malo ispregleda,kad nam Dika dade raznorazne šifre,mogo bi bar neko stručan (njemu *dostojan*) da da istu. facenew22222222 bliss jeeee bliss jeeee

сестро, није то ни за љутњу, више је за сажаљење.
Подели на овим сајтовима

сестро, није то ни за љутњу, више је за сажаљење.

Ma koja ljutnja,ne daj Bože da se naljutim...U pravu si Medo i jeste za sažaljenje!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...