Jump to content

Папучарска посла

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ali zato primjeti mrve na podu, neoprane sude, zna gdje stoje krpe i gdje se i kako vraćaju, vidi da li su prozori oprani i čuje da voda kaplje.

Ahahahaha, ja primjetim da mi je u kući nepočišćeno kad počnem o to smeće što leži na podu zapinjat nogama a od prašine se naprave takve velike grudve i žmoljci da onda i čišćenje ide lakše i brže, njih samo rukama poberem ko gljive u šumi, potrpam u kesu i hop van, bacim i bez letanja za usisivačem ili metlom nekakvom. Jedino što paučinu najčešće ni ne primjećujem, tu primjete obično gosti kad mi dođu pa je moraju sklanjat i razgrtat oboma rukama da prođu u sobu. Dobro rekoše "Čistoća je pola zdravlja a nečistoća cijelo!" ili tako nekako. A prozore, te primjetim da oprat treba kad su već zreli na struganje a ne samo pranje! Sastružem, operem, gotovo! Potom sam sljedećih nekoliko godina miran! Do sljedećeg struganja i pranja! Samo se ne treba oko toga svega suvišno uzbuđivat, s tom čistoćom previše opterećivat i pretjerivat! Glavno se opustit i bit OK.

greengrin

Подели на овим сајтовима

• Одговори 83
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Tekst je hajde da kažem jednostran, i nekako mi se najviše dopada Mikoristovo pisanije. Ovdje se nigdje ne govori o tome kakvu golgotu prolaze žene onih koji su sve samo ne papučari. A obzirom na to da živimo na Balkanu takvih je brakova puno više. Nije ovdje u pitanju odnos muško-žensko, nego potčinjen i onaj koji to nije. Na žalost većina brakova tako funkcioniše. Brak bi trebalo da bude takav da bude u ravnoteži, da jedno drugo pomažu, da jedno drugo služe OBOSTRANO, onako kako je Hristos bio sluga učenicima svojim. A potpuno je druga stvar što naši brakovi danas uglavnom liče na sve osim na hrišćanski brak. Tema je mnogo dublja nego što se na prvi pogled čini, i prevazilazi ovu ajde da tako kažem površnost kojom se pokušava prikazati jedan izuzetno složen odnos između dvoje ljudi u braku. Nadam se da se brat koji je postavio temu neće ljutiti zbog ovih možda malo preoštrih riječi.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Tekst je hajde da kažem jednostran, i nekako mi se najviše dopada Mikoristovo pisanije. Ovdje se nigdje ne govori o tome kakvu golgotu prolaze žene onih koji su sve samo ne papučari. A obzirom na to da živimo na Balkanu takvih je brakova puno više. Nije ovdje u pitanju odnos muško-žensko, nego potčinjen i onaj koji to nije. Na žalost većina brakova tako funkcioniše. Brak bi trebalo da bude takav da bude u ravnoteži, da jedno drugo pomažu, da jedno drugo služe OBOSTRANO, onako kako je Hristos bio sluga učenicima svojim. A potpuno je druga stvar što naši brakovi danas uglavnom liče na sve osim na hrišćanski brak. Tema je mnogo dublja nego što se na prvi pogled čini, i prevazilazi ovu ajde da tako kažem površnost kojom se pokušava prikazati jedan izuzetno složen odnos između dvoje ljudi u braku. Nadam se da se brat koji je postavio temu neće ljutiti zbog ovih možda malo preoštrih riječi.

Свака ти је ка' Његошева  1312_womens

Подели на овим сајтовима

Није уопште чудно,што женама не прија овај профил мушкарца-папучара,који је бај д веј,потпуно истинит!

Оне чак не желе ни да га коментаришу,мислећи, да ће таква судбина њих заобићи...

Ко што неко рече,ово је балкан, оне воле да их бијеш и псујеш,док не заврше у сигурној кући.

После ће кукати за папучарима,ал касно... 0442_feel

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Није уопште чудно,што женама не прија овај профил мушкарца-папучара,који је бај д веј,потпуно истинит!

Оне чак не желе ни да га коментаришу,мислећи, да ће таква судбина њих заобићи...

Ко што неко рече,ово је балкан, оне воле да их бијеш и псујеш,док не заврше у сигурној кући.

После ће кукати за папучарима,ал касно... 0442_feel

јел има неки смајли који повраћа, да га ставим сад овде ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...