DYNABLASTER Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 hehe facenew22222222 http://neobicno.com/sta-steroidi-urade-od-coveka/?utm_source=linkeri.com&utm_medium=referral&utm_campaign=linkeri Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 hehe facenew22222222 http://neobicno.com/sta-steroidi-urade-od-coveka/?utm_source=linkeri.com&utm_medium=referral&utm_campaign=linkeri Pola su fotomontaze a druga polovina su fixeri syntholom... tek na par slika su zaista steroidi... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 uu pa ti bi se trebao zvati Mracnjak Kolumbo facenew22222222 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Ocigledno da se nisi bavio sportom pa lupas takve gluposti.On je bio omladinski reprezentativac Jugoslavije,tako ja te molim da ne lupas molim te.Jel si cuo ti kad se zavrsi sezona da imas pauzu?Jesi,pa sta onda glumis ludilo??? Eee ja vrlo dobro znam sta rade sportisti,a da kako ide Milijas,Pantelic,profesionalci a cepaju cigare?Jaoo pa kako to ne ide sa tvojim pogledom na sportiste. Da na kazem koliko jedan nas najbolji kosarkas pusi cigara dnevno,bolje cuti molim te! Ma, sto vise popusis to si bolji soprtista... Е стварно си..то сам написао да бих ти показао колико ти немаш везе са професионалним спортом,осим што видиш на тв у,и прочиташ на интернету,новина..ако се ниси бавио спортом,одма знам какав си тип мушкарца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Tragedija je u tome što je većina rekraetivaca na hemiji. Naročito mlad svet. Valjda je to duh ovog vremena,hoće sve sada i odma 1000000001010 Bez mnogo ulaganja truda i muke. Gledao sam ljude koji posle mesec dana postižu rezultate koje ja postignem za 6 meseci. Samo ,kako dođe tako i ode.Ljudi se posle nedelju dve bukvalno izduvaju ako ne treniraju. Ja kad ne treniram i po 6 meseci ne opadam drastično u masi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Tragedija je u tome što je većina rekraetivaca na hemiji. Naročito mlad svet. Valjda je to duh ovog vremena,hoće sve sada i odma Bez mnogo ulaganja truda i muke. Gledao sam ljude koji posle mesec dana postižu rezultate koje ja postignem za 6 meseci. Samo ,kako dođe tako i ode.Ljudi se posle nedelju dve bukvalno izduvaju ako ne treniraju. Ja kad ne treniram i po 6 meseci ne opadam drastično u masi. Проблем је по мени,то што они неће снагу,него желе да буду као крупни и да им је битно колико дижу на бенчу.Ја више ценим оног ко диже 100 кг,него неко ко дође напуцан да ми диже ту 170 кг па мора још двојица да му држе шипку.Па онда се гледа о огледало,или шта ти ја знам. Ево ја после 5 месеци не тренирања можда ви више,и даље изгледам као пре,добро мало је маса,опала,али то за 2 недеље могу да вратим на старо.Ја уживам у томе да будем природан. Не знам који циљ имају што тренирају?Ја сам увек имао и тренирао бог тога,хоћу да као што неко хоће да прегура стотку на бенчу,ја хоћу да урадим руски збиг,па кад пређеш то идеш даље на следећи ниво.Али циљ траје,тешко можеш да се заситиш.Док код њих је само да буде цепанка једна обична. 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Tragedija je u tome što je većina rekraetivaca na hemiji. Е сад га баш претера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 12, 2011 Пријави Подели Написано Мај 12, 2011 Tragedija je u tome što je većina rekraetivaca na hemiji. Е сад га баш претера. Није га претерао(баш).Може се рећи да су додаци доста популарни код рекреативаца.Сад се повећава популарност хемије код омладине.Прво се почиње од лаганих додатних супстанци,па се после иде на већу хемију,али то старији користе.Ја у мом одељењу већ имам 3 другара који се зову међусобно,један је Метан..замисли :229229229:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='Hristos vaskrse' /> Не знам да ли ти као ја тренираш аутсајд,али док сам био у теретану,доста њих је цепало хемију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 12, 2011 Пријави Подели Написано Мај 12, 2011 NARAVNO STERODIDI SU ZAKON.TO TI JE NAJBOLJE ZA POCETAK! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 12, 2011 Пријави Подели Написано Мај 12, 2011 Tragedija je u tome što je većina rekraetivaca na hemiji. Е сад га баш претера. Није га претерао(баш).Може се рећи да су додаци доста популарни код рекреативаца.Сад се повећава популарност хемије код омладине.Прво се почиње од лаганих додатних супстанци,па се после иде на већу хемију,али то старији користе.Ја у мом одељењу већ имам 3 другара који се зову међусобно,један је Метан..замисли :229229229:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='Hristos vaskrse' /> Не знам да ли ти као ја тренираш аутсајд,али док сам био у теретану,доста њих је цепало хемију. Tableta galenikonog testosterona je mnogo jeftinija varijanta nego što su proteini ili aminokiseline i slično.Tužno ali tako je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Мај 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Steroidi su siguno štetni. Suplementi kao: whey (sirutka), kreatin, glutamin, multivitamini, multiminerali nisu štetni po zdravlje i napravljeni su od prirodnih sastojaka. Whey proteini se koriste za izgradnju mišića, kreatin daje energiju i ujedno vezuje vodu u mišiće čime osoba izgleda mišićavije, glutamin daje energiju i deluje kao antikatabolik tj. sprečava trošenje mišića kao energije, multivitamini i multiminerali poboljšavaju metaboličke funkcije. Poticatelji hormona (npr. HGH support, tribulus) nisu štetni koliko mi je poznato, i mogu se koristiti pri polnoj nemoći. Mislim da nijedan od ovih svih navedenih preparata ne sadrži androgen, kofein. Određeni bilderi su i protiv kofeina. Ne mora bodibilding biti nezdrav, ako se koristi zdrava ishrana i suplementi. Žene ako hoće razviti velike mišiće moraju koristiti steroide. Ne preferiram bodibilding, ali mislim da nije ništa loše donekle razviti mišiće o čemu se dosta može naučiti od bodibildera. Uglavnom sam dosta čitao sa jednog bodibilding sajta i tamo se preporučuje zdrava ishrana i suplementi, protive se steroidima i dr. Pokazuju i vežbe bez tegova, koje su zapravo za početnike. Ne mora bodibilding biti hemija. Nije da želim da nekog potičem na bodibilding, jaka je hrana/suplementi koji se uzimaju za razvoj mišića. Za dušu je sigurno najbolji post... We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Steroidi su siguno štetni. Suplementi kao: whey (sirutka), kreatin, glutamin, multivitamini, multiminerali nisu štetni po zdravlje i napravljeni su od prirodnih sastojaka. Whey proteini se koriste za izgradnju mišića, kreatin daje energiju i ujedno vezuje vodu u mišiće čime osoba izgleda mišićavije, glutamin daje energiju i deluje kao antikatabolik tj. sprečava trošenje mišića kao energije, multivitamini i multiminerali poboljšavaju metaboličke funkcije. Poticatelji hormona (npr. HGH support, tribulus) nisu štetni koliko mi je poznato, i mogu se koristiti pri polnoj nemoći. Mislim da nijedan od ovih svih navedenih preparata ne sadrži androgen, kofein. Određeni bilderi su i protiv kofeina. Ne mora bodibilding biti nezdrav, ako se koristi zdrava ishrana i suplementi. Žene ako hoće razviti velike mišiće moraju koristiti steroide. Ne preferiram bodibilding, ali mislim da nije ništa loše donekle razviti mišiće o čemu se dosta može naučiti od bodibildera. Uglavnom sam dosta čitao sa jednog bodibilding sajta i tamo se preporučuje zdrava ishrana i suplementi, protive se steroidima i dr. Pokazuju i vežbe bez tegova, koje su zapravo za početnike. Ne mora bodibilding biti hemija. Nije da želim da nekog potičem na bodibilding, jaka je hrana/suplementi koji se uzimaju za razvoj mišića. Za dušu je sigurno najbolji post... Sve sto si napisao je apsolutno tacno, osim onog da bodibilding moze bez hemije... ne moze... a ti sto vezbaju bez tegova i cepaju samo naturalno, oni ni u snu ne mogu da se nazivaju bodibilderima jer nisu u mogucnosti da naprave te kolicine misicne mase koja postoji kod profi bildera... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Steroidi su siguno štetni. Suplementi kao: whey (sirutka), kreatin, glutamin, multivitamini, multiminerali nisu štetni po zdravlje i napravljeni su od prirodnih sastojaka. Whey proteini se koriste za izgradnju mišića, kreatin daje energiju i ujedno vezuje vodu u mišiće čime osoba izgleda mišićavije, glutamin daje energiju i deluje kao antikatabolik tj. sprečava trošenje mišića kao energije, multivitamini i multiminerali poboljšavaju metaboličke funkcije. Poticatelji hormona (npr. HGH support, tribulus) nisu štetni koliko mi je poznato, i mogu se koristiti pri polnoj nemoći. Mislim da nijedan od ovih svih navedenih preparata ne sadrži androgen, kofein. Određeni bilderi su i protiv kofeina. Ne mora bodibilding biti nezdrav, ako se koristi zdrava ishrana i suplementi. Žene ako hoće razviti velike mišiće moraju koristiti steroide. Ne preferiram bodibilding, ali mislim da nije ništa loše donekle razviti mišiće o čemu se dosta može naučiti od bodibildera. Uglavnom sam dosta čitao sa jednog bodibilding sajta i tamo se preporučuje zdrava ishrana i suplementi, protive se steroidima i dr. Pokazuju i vežbe bez tegova, koje su zapravo za početnike. Ne mora bodibilding biti hemija. Nije da želim da nekog potičem na bodibilding, jaka je hrana/suplementi koji se uzimaju za razvoj mišića. Za dušu je sigurno najbolji post... Sve sto si napisao je apsolutno tacno, osim onog da bodibilding moze bez hemije... ne moze... a ti sto vezbaju bez tegova i cepaju samo naturalno, oni ni u snu ne mogu da se nazivaju bodibilderima jer nisu u mogucnosti da naprave te kolicine misicne mase koja postoji kod profi bildera... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Steroidi su siguno štetni. Suplementi kao: whey (sirutka), kreatin, glutamin, multivitamini, multiminerali nisu štetni po zdravlje i napravljeni su od prirodnih sastojaka. Whey proteini se koriste za izgradnju mišića, kreatin daje energiju i ujedno vezuje vodu u mišiće čime osoba izgleda mišićavije, glutamin daje energiju i deluje kao antikatabolik tj. sprečava trošenje mišića kao energije, multivitamini i multiminerali poboljšavaju metaboličke funkcije. Poticatelji hormona (npr. HGH support, tribulus) nisu štetni koliko mi je poznato, i mogu se koristiti pri polnoj nemoći. Mislim da nijedan od ovih svih navedenih preparata ne sadrži androgen, kofein. Određeni bilderi su i protiv kofeina. Ne mora bodibilding biti nezdrav, ako se koristi zdrava ishrana i suplementi. Žene ako hoće razviti velike mišiće moraju koristiti steroide. Ne preferiram bodibilding, ali mislim da nije ništa loše donekle razviti mišiće o čemu se dosta može naučiti od bodibildera. Uglavnom sam dosta čitao sa jednog bodibilding sajta i tamo se preporučuje zdrava ishrana i suplementi, protive se steroidima i dr. Pokazuju i vežbe bez tegova, koje su zapravo za početnike. Ne mora bodibilding biti hemija. Nije da želim da nekog potičem na bodibilding, jaka je hrana/suplementi koji se uzimaju za razvoj mišića. Za dušu je sigurno najbolji post... Sve sto si napisao je apsolutno tacno, osim onog da bodibilding moze bez hemije... ne moze... a ti sto vezbaju bez tegova i cepaju samo naturalno, oni ni u snu ne mogu da se nazivaju bodibilderima jer nisu u mogucnosti da naprave te kolicine misicne mase koja postoji kod profi bildera... to da ti suplementi nisu stetni je apsolutno netacno! pre reagovanja, molim prouciti temu ali malo ozbiljnije, pa onda mozemo da diskutujemo, ustvari ako se tema prouci onda nece ni biti diskusije Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Suplementi nisu stetni.. u pravu je covek skroz. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука