Jump to content

Bodibilding (Bodybuilding)

Оцени ову тему

zivkov

Препоручена порука

evo da vam otkrijem tajnu kako se postizu 2cm 1312_womens

kao prvo moras da imas genetske predispozicije za tako nesto

kao drugo moras da znas sta radis, tj da ti je sveza misic-mozak u fazonu, sto bi rekao Svarcika

onda posto si poluprofi pauziras jako dugo recimo, i onda posto su misici ko u pocetnika a mozak je profi i misici imaju memoriju, uzmes da dizes tegove i eto ti 2cm smej.gif

znaci poenta je da misici, iako mali i usnuli, nisu pocetnicki tj u zabavistu nego cekaju napeto da se aktiviraju kao tajni sleeper super-agenti, a znamo dobro da se u pocetku bildanja najvise napreduje pa posle ide sve teze i teze budzenje mase pa stagnacija i plato, eto jednostavan trik algabacaju

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

evo da vam otkrijem tajnu kako se postizu 2cm algabacaju

kao prvo moras da imas genetske predispozicije za tako nesto

kao drugo moras da znas sta radis, tj da ti je sveza misic-mozak u fazonu, sto bi rekao Svarcika

onda posto si poluprofi pauziras jako dugo recimo, i onda posto su misici ko u pocetnika a mozak je profi i misici imaju memoriju, uzmes da dizes tegove i eto ti 2cm 1312_womens

znaci poenta je da misici, iako mali i usnuli, nisu pocetnicki tj u zabavistu nego cekaju napeto da se aktiviraju kao tajni sleeper agenti, a znamo dobro da se u pocetku bildanja najvise napreduje pa posle ide sve teze i teze budzenje mase pa stagnacija i plato, eto jednostavan trik :group111:

Е о томе сам причао.Ја ако имам обим 35-40 цм нормално да нећу моћи за месец дана да повећам 2 цм,него за неколико месеци.

Кад је мишић неистрениран,за месец дана може лако 2 цм да се направи.

Друго генетске предиспозиције су веома битне,ја не знам на кога имам добар мишић,јер ћале је оперисан од спорта,а мајка се никад није бавила.

Такође,мораш да знаш како да поделиш серије и да искористиш сву снагу на тренинг који радиш.

Слажем се са целим постом.  smej.gif

Подели на овим сајтовима

a ja uglavnom nikad nisam isao na pumpanje misica tj mnogo ponavljanja, uglavnom sam trenirao samo snagu, evo primer- kad sam imao 70 kila na svojih 186 visine, na onoj lat masini sam iza glave dizao sve plocice osim poslednje dve, dosta bizarno i ko me gleda tamo od onih naduvanih bildera sto se samo merkaju ispred ogledala umalo nisu pali u nesvest hahahaa :group111:

ili bicepse kad sam radio sa sipkom 42 kile, jedan dorian gray isfolirani sedi ispred mene i nervira me gledajuci i cudeci se, nista mu nije bilo jasno, pa je onda morao nesto da prokomentarise pa mi kaze, uf kao puno ti je to, hahahaha budala algabacaju zalizani foler vise provodi ispred ogledala nego sa tegovima a kao nabildovan nesto, kad bi ga zvekno jednom mislio bi da je iz Oza- zemlje cuda smej.gif 1312_womens

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Једно питање за формуше:

Дал је у реду за вријеме поста користити суплементу попут Wheyprotein које се ваде из млијека?Овако не могу да почнем да користим суплементе када је стално неки пост...

Како ви то ријешавате?

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

ne trebaju ti nikakvi suplementi, bolje te pare ulozi u vopi 0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Па до сада нисам користио. Али ваља унијети 180 грама протеина на моју масу (најмање). Имам нешто више од 90 кила!

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

ne trebaju ti suplementi, prvo istopi tu mast tj pretvori je u energiju ne_shvata

najbitnija stvar u bildovanju je da uspostavis vezu misic-mozak

suplementi em su skupi em nisu zdravi(necemo diskutovati)

bolje ti je da jedes jaja, ribe, belo meso, dzigerice, slaninice pa da vidis! mleka litar- litar i po dnevno i nema da manjkaju rezultati, i tako ces stvoriti kvalitetnu masu koja ce tek malo da spadne kolko god da ne vezbas

ustvari i ne treba da se trudis nesto posebno oko toga, jedes normalno sve sto ti se jede, samo ce ti apetit skociti od vezbanja i jesces vise i to je to, odo ovde oluja neka da mi ne zvekne kompi 0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Мора нечим да храни мишић.

Па шта да пије по шест пива после тренинга у време поста?

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Veljo ti izgleda potrebujes poseban tretman?

ono je bila sala ako nisi primetio i veze nema sa postom, ako imas nekih problema licne prirode rekoh ti vec bezbroj puta ili batali ili mi se javi na pm da raspravimo u cemu je problem

tvoje metode me podsecaju na metode Milana moderatora 0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

А шта мислите о push-pull програму, сваки трећи дан, али са ротирајућим вежбама?

Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve.

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

Па до сада нисам користио. Али ваља унијети 180 грама протеина на моју масу (најмање). Имам нешто више од 90 кила!

Кад није пост...

Шејк од Ella sir је дупло јефтинија варијанта. Сипаш сир у шејк и додаш мало воде и мало јогурта ради укуса и растворљивости, и измешаш мискером. Можеш да додаш и два-три кувана беланца (укус беланца нећеш ни осетити). Укус је фантастичан, још бољи него јогурт.

Једна мерица суплемента протеина је пола чаше овог сира тј. у 200 гр тог сира има  око 26 гр протеина (вероватно то и сам знаш). Цена, једне дозе суплемента (то је око 25 гр протеина) изађе око 140 динара, а пола Елле не више од 70 динара. Дакле, дупло више протеина за исте паре!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

Шејк од Ella sir (...) Дакле, дупло више протеина за исте паре!

И 10 пута више масти за исте паре. 0212_rolleyes

Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve.

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

Шејк од Ella sir (...) Дакле, дупло више протеина за исте паре!

И 10 пута више масти за исте паре. 0212_rolleyes

ne_shvata ех, па нисам ја од јуче. Hе бих ја нешто саветовао а да то неваља.

У том скоро да и нема масти, тачније - нема ни 0,5гр масти у чак 100грама сира!  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...