Гости Guest - . . .- Написано Јун 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 jesi ti namerno nedotupavan ili ti je to tako prirodno? gde sam rekao da treba da se jede slanina na tone?- ovo je retoricko pitanje tvoje postove od sada vise necu da citam ni da komentarisem i svima lepo Опомена, и сам видиш због чега. Администрација Личне увреде оставите за фејсбук и остале заврзламе. Овде тога нема већ само аргументован разговор. Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Дођите децо да вам баба покаже: 74 year's young, Ernestine Shepherd is an inspiration to me! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Tako mi i treba kad se ubedjujem sa napaljenom decom... Добро, схватили смо. Ти си ћале, ми смо клинци. Ајде онда не потресај се више и не убеђуј нас толико грчевито у то како ти имаш билион година, ево сви ти верујемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Ko si pa ti sad? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 To je Ratko,samo sto je sad dodao C.? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Него, Барту, имаш ли неки нов, добар клип са Бартендазом или Бист Модом, он је исто занимљив. Јуче сам мало тражио, али ништа ново не видим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 To je Ratko,samo sto je sad dodao C.? Znam ko je... nego mi interesantno kako se mesa tamo gde nije ucestvovao niti ga je iko pomenuo ili mu se obratio, dosao covek da hejtuje i spamuje... izvini sinak ako si se osetio prozvanim za ono "klinci"... to je upuceno drugim ljudima koji su ucestovavli u diskusiji, ali ako se pronalazis ko sam ja da ti kvarim srecu... enjoy svoj epitet 0110_hahaha OK, ako smo resili to, da nastavimo s temom... Evo jednog klipa najpoznatijeg srpskog bildera... jedinog koji je uspeo da napravi karijeru u USA Milos Sarcev пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Mračnjak ,kolike pauze praviš između serija? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Mračnjak ,kolike pauze praviš između serija? Uglavnom se trudim da mi treninzi budu kratki i energicni... kada radim "normalne" treninge pauze pravim po osecaju ne merim ih pa ti ne mogu reci konkretan podatak ali se otprilike krecu od 1 do 2 minuta (zavisi od umora, koncentracije..) Ali volim sebe da "pocastim" super serijama ili gigantskim serijama... e to je smrt za mozak, dusu, telo, veru, naciju i planetu 0442_feel ... tada unutar super setova ne pravim pauze... uopste prstgore a izmedju super setova pravim za nijansu duze pauze 2 do 3 minuta (nekad bogami i vise...) nezgodno je samo kod super serija to sto moram da tempiram vreme kada je teretana poluprazna da bi mi sto vise sprava i tegova bilo dostupno... dada пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Ja merim vreme,ranije sam pravio pauze od 2 min ,sad minut ipo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Ja merim vreme,ranije sam pravio pauze od 2 min ,sad minut ipo Svaka cast za vreme, ja brate ne mogu uvek se zapricam sa nekim! 1405_love Kada smo vec kod Sarceva uvek sam ga vise postovao i cenio od Petra Celika!Petar Celik stalno nesto proziva Sarceva! Naravno da je Petar Celik mnogo uradio za nas BB i dalje se dobro drzi ali ponekad stvarno pretera! Evo jos jedne legende SLOBODAN BLAGOJEVIC, PRVAK EVROPE 80 G. JUNIOR, DRUGI NA SVETU 1984 SENIOR, DRUGI NA MISTER UNIVERZUMU 1990. preuzeto sa http://www.exyu-fitness.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Ja se stvarno pitam ,ko je rekao ovom u sredini da je spreman za takmicenje!? Evo da pitam vas posto se razumete u BB ,ima li ovaj u sredini nesto da valja ili se samo namacao bronzom!?? 0110_hahaha kakvi sve likovi izlaze na scenu, ponekad se pitam kako ih bre nije sramota??? 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Него, Барту, имаш ли неки нов, добар клип са Бартендазом или Бист Модом, он је исто занимљив. Јуче сам мало тражио, али ништа ново не видим. Evo Beast Mode,ako hoces dodaj ga na facebooku,ime mu je Lord Vital..tu imas video gde radi 16 minuta propadanja,sa samo minut pauze. Prvo uradi 140 propadanja,pa onda 100,pa 80..tako nesto ako se dobro secam...Zabroji se covek,dosadi ti da gledas,a tek da radis to 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Хвала. Ајде, ако те не мрзи, окачи тај клип са пропадањима, не могу да га нађем. Овај што си поставио сам гледао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Ne znam sta pokusavate time sto namerno spamujete temu o bodibildingu? Ako se palite na vratila ,propadanja. sklekove i cucnjeve sa volovskim kolima(ala Rocky) otvorite temu "bodyweight" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука