Juan Valdez Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2011&mm=05&nav_id=510045 http://www.businessinsider.com/france-prix-unique-ebook-price-controls-2011-5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Komunisticki zakon. smej.gif 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Viv’la France! Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Sve knjige ce imati istu cenu ili sam ja nesto pogresno razumela? Moze li neko, ko ima vise informacija, da mi objasni logiku koja stoji iza ove neobicne odluke... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Dok u Americi na Amazonu knjige možemo kupiti i 60 % jeftinije od fabričke cene, to drugde i nije moguće. U Nemačkoj odavno postoji nešto što se zove "obavezna cena knjiga", a to je zakon koji nalaže da knjige svugde imaju istu cenu - u svim knjižarama, i na svim sajtovima... Tako da Francuzi imitiraju njih... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Не разумем уопште како је то могуће...? Значи, енциклопедије, уџбеници, стучне књиге и белетристика треба да имају исту цену? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Не разумем уопште како је то могуће...? Значи, енциклопедије, уџбеници, стучне књиге и белетристика треба да имају исту цену? Ако је цена 3 тома неке енциклопедије била 30Еур, а једна књига белетристике 1Еур, сада ће цена 1 тома енциклопедије бити исто 1Еур. Само што ће бити 30 томова greengrin Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Што рецимо не донесу закон да сви аутомобили коштају исто? Или да сва јела у ресторанима коштају исто? Или да сва пива коштају исто? Да све куће коштају исто? Ништа ми није јасан овај свет... Ако шаљу људе на Марс ускоро, јавићу се први као добровољац. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Што рецимо не донесу закон да сви аутомобили коштају исто? Или да сва јела у ресторанима коштају исто? Или да сва пива коштају исто? Да све куће коштају исто? Ништа ми није јасан овај свет... Ако шаљу људе на Марс ускоро, јавићу се први као добровољац. Komunisti opet jasu, ha? greengrin :krstix: Svi smo nadrljali ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Ма не знам шта су, али неко од нас није нормалан. Озбиљно - ако има неко упућен да ми објасни логику која стоји иза оваквог закона живо ме интересује да чујем...? Само информативно, јер уопште не могу да схватим како размишљају... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Па која је логика? Да књиге буду доступне сиромашнима, студентима...? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Ја уопште не разумем шта су они тачно регулисали. Нема шансе да све књиге коштају исто. http://www.amazon.fr/Feynman-Lectures-Physics-New-Millennium/dp/0465023827/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1304538858&sr=8-9 http://www.amazon.fr/nature-physique-Richard-Feynman/dp/2020056585/ref=tag_dpp_lp_edpp_ttl_in Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Можда се мисли на то да одређена књига свуда кошта исто, тј да све књиге имају свуда исту цену. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Mozda kao cigare? Nekoliko kategorija i cena po kategorijama je ista. Ili osiguranje za kola, po kubikazi ili KS. pa isto za sve. 1800 cc zastava ili porse nema razlike. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Вероватно ови наши нису добро пренели вест. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука