Grizzly Adams Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Када неко неком другом набија на нос како "нема вере" имам велики проблем да то схватим као "добронамерно"... Жао ми је... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 nije nista nabijala na nos, evo sad sam opet procitao sve, to si ti tako shvatio, i jos je dodala ulja na vatru kad te napala na licnom nivou- e jedino je to tacno i nije lepo hehe uostalom cak i da je optuzivala i nabijala na nos, a sto nije uradila, onda sta te briga ako znas istinu, lepo taj deo ignorises i ono sto je dobro primis k'znanju, ne vidim nikakav problem, pa micimmmm gresi covek :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Добро каже Динабластер , то је виши ниво. Ја се не руководим често ооном Христовом "Који иште у тебе, подај му; и који хоће да му узајмиш, не одреци му", али дивим се сваком ко има довољно јаку веру за то.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Ма да, највиши ниво је када то "савршенство" набијаш на нос другим људима... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Када неко неком другом набија на нос како "нема вере" имам велики проблем да то схватим као "добронамерно"... Жао ми је... a joj zvonko brate,zao mi je ako te uvrijedih...nisam mu nabila na nos kako nema vjere,vec je on naveo kako je los sistem,i vadio se na razne stvari,a ja sam mu samo pomenula Hrista,da ne brine,kako ga nece ostaviti,isl.,vjeruj da mi nije namjera da izigravam nekog vjernika,i evo reci cu ti da uopste nisam zadovoljna kako cinim i sta cinim,a ovo sto je dragisa trazio mi je izgledalo TAKO MALO,zato ne mogu da vjerujem gdje sve ovo ode...i prokomentarisala sam samo tvoje pisanje na forumu koje se uvijek vodi nekakvom racunicom,narocito u diskusijama s ivicom,evo on ti je opet lijepo odgovorio u ovom postu prije...znaci,oprosti,i nemoj da se ljutis,zaista nisam imala lose namjere.,a i takva sam da cesto pretjeram,pa kazem ono sto ni ne mislim,u zaru 'borbe' 0102_laugh i da znas da sam ja ustvari platila,cim ti napisah onaj post tako me zaboljela glava i evo jos ne popusta buuuuuuu ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 i da,hvala dragoj braci na podrsci,nemam vise amina,jedino da vladimir podijeli 0102_laugh DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Мир, мир, мир, нико није крив... -Владимир- and anajrim је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Мир, мир, мир, нико није крив... to zvoneee,braleeeeeeeee :-X 1307_womens ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 čito sam da je stiropor odličan što se tiče vlage, ne vlaži, ali loš po pitanju temperature, preko 70 ne podnosi, ako se neko seti da pali granje blizu kuće... kamena vuna odlično podnosi temp. ali ne i vlagu i znaju bube da se zavlače u nju, u stiropor ne. i dalje čuo sam da se stiropor raspada u neki stirol ili nešto slično što je prilično otrovna stvar, a kamena vuna može da seje iglice isto ko i azbest, sad više nisam pametan Meni je na pamet palo jedno verovatno prilično skupo rešenje usto potpuno prirodno, sedra, lako se obrađuje porozna je i verovatno odličan izolator... fasada crkve svetog Luke u Bg je od sedre. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 зашто преферираш стиропор над стакленом вуном? ето онако Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 dobro, nekad, nekad ... Gospod nagradi svako dobro delo visestruko od onog sto smo dali ја реко...да немам проблема са Богом... ето нпр.. Црква ми није још ништа џабе дала.. сви траже паре.. ја немам право због одговорности према породици да на њихов рачун будем добар Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 a cuj sto...prvo kes,pa odgovor 0102_laugh чиме се ти бавиш? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Укључио сам се зато што ми је било жао како су неки скочили на Михајла само зато што је рекао да је "прорачун" озбиљан посао у који треба уложити доста рада и знања, па се зато очекује и надокнада. Веома ми је засметало што је нападнут са становишта његове вере па наводно "нема поверења у Господа". То је за мене врхунско лицемерје и злоупотреба Јеванђеља. Хвала Брате на разумевању... био такав сличан ко дотични..држао продавницу.. оде мој Отац код њега да узме нешта...ми тек избегли... и да плати...мој Отац на врата и рече... Бог ће ти платити... када узе човек ...да кука... те немој...те мораш платити... све је лако преко туђих леђа... п.с нема предмјера офрље.... нису то м анд м бомбоне... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 čito sam da je stiropor odličan što se tiče vlage, ne vlaži, ali loš po pitanju temperature, preko 70 ne podnosi, ako se neko seti da pali granje blizu kuće... kamena vuna odlično podnosi temp. ali ne i vlagu i znaju bube da se zavlače u nju, u stiropor ne. i dalje čuo sam da se stiropor raspada u neki stirol ili nešto slično što je prilično otrovna stvar, a kamena vuna može da seje iglice isto ko i azbest, sad više nisam pametan Meni je na pamet palo jedno verovatno prilično skupo rešenje usto potpuno prirodno, sedra, lako se obrađuje porozna je i verovatno odličan izolator... fasada crkve svetog Luke u Bg je od sedre. Не знам како би направио фасаду са каменом вуном, осим ако не би поскупио читаву фасаду прављењем неких додатних панела који би заштито вуну, па да се може нанијети заврши слој фасаде. А иначе немаш сад грађевинског материјала који ће те заштити од сваке непогоде. Треба то гледати са техно-економске стране. Теоретски може сваква недаћа снаћи кућу, али реално само нешто може да се деси да проузрокује тешкоће. А ако се догоди некаква катастрофа, пожар рецимо, неће помоћи ни стиропор ни камена вуна. Стиропор је одличан за наше климатске и географске услове, а и економичан је, и што се тиче цијене материјала, и што се тиче уградње. Иначе, у праву си што се тиче седре. Ваздух има најбољи термички коефицијент проводљивости, али само у малим клобуцима. Седра је пуна малих шупљина, које омогућују управо ту добру термо изолацију. Материјал седре кога треба обликовати и блок, пре свега много је скупљи од стиропора, а уградња седре као фасадног камена, такођер је скупље него уградња стиропора, тако да свеукупно, у односу на очекиване непогоде "киша, ниске или високе температуре", седра за једну индивидуалну-стамбену кућу у потпуности је неисплатива. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Хвала Брате на разумевању... био такав сличан ко дотични..држао продавницу.. оде мој Отац код њега да узме нешта...ми тек избегли... и да плати...мој Отац на врата и рече... Бог ће ти платити... када узе човек ...да кука... те немој...те мораш платити... све је лако преко туђих леђа... п.с нема предмјера офрље.... нису то м анд м бомбоне... i ti mihajlo,oprosti...ne znam,niko nije ocekivao da radis ne znam ni ja sta,vec cisto odokativno,da priblizno kazes neku cifru...a,moguce da to stvarno jeste neka komplikovana rabota,u svakom slucaju to je tvoja stvar,kako ces i sta ces.,i nije mi bila namjera da sudim iako se mozda tako cini... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука