Aquilius Cratus Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Sada sam malo pogledao ovaj "Veliki prašak" i stvarno je smesno. Cist komunisticki produkt. Mene odvec cudi da ti kao veliko obozavatelj sovijeta imas toliko negativnih emocija prema komunistima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 I dokle cete vise da ponavljate tu besmislicu da su ljudi osnovali religije tako sto su pokusavali da objasne prirodne pojave. Dokle? Kad je to jedan tezak istorijsko antropoloski falsifikat. Како се зове та теорија о настанку религија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Zove se naturalizam. Aquilio, imamo mi i Rasela, a on je bio sklon izletu ka analogijama koje na prvu loptu deluju neozbiljno. 0409_feel Samo gde si konkretno procitao ovo o naturalizmu u Velikom Prasku? Promaklo mi je to. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Zove se naturalizam. Хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Mislim, nemoj da me drzis za rec jer nisam procitao o cemu se tacno radi, ali na to mi mirise 0409_feel nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 I dokle cete vise da ponavljate tu besmislicu da su ljudi osnovali religije tako sto su pokusavali da objasne prirodne pojave. Dokle? Kad je to jedan tezak istorijsko antropoloski falsifikat. Како се зове та теорија о настанку религија? Ne postoji jos. Dokins i Denet su pokusali da je uvuku u memetiku ali ne ide nesto. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Na ovog lika mene asociraju tekstovi koje sam letimicno pogledao u "Velikom prašku".Znaci nasao je neki video neke cudakinje koja je snimila neku pricu o kraju sveta. I sada lika nije mrzelo da skine film, analizira ga, napravi nekakav scenario, snimi sebe, uklopi delove svog i njenog vide, prekontrolise par puta, mozda se konsultuje sa jos nekim pacijentom pout sebe i da sve to postavi na net. Pa on tu nesto kao i glumi, trese glavom, mislim kao da se lozi na Oskara. neverovatno kakvih sve tipova ima.Tip je zreo za terapiju sa elektro sokovima. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Sve koji misle da negacija MOZE da se dokaze... Доказано је да Земља није равна плоча. haha... malo sutra... dokazano je da JE okrugla Нпр, кад у математици докажеш да је неки скуп коначан, то онда значи да он није бесконачан. И потпуно је свеједно да ли ћеш рећи да је коначан или није бесконачан. Сви природни бројеви су већи од нуле = Ниједан природан број није мањи или једнак нули. Pa ti sam sebe pobijas a da toga nisi ni svestan... za svaki primer koji si naveo ti si prvo naglasio uslovnost od pozitivnog iskaza... double... ups triple fail sto bi reko aquilio- moze to mnoogo,mnogo bolje... za religiju bi bilo bolje da je neki ne brane toliko 4chsmu1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Na ovog lika mene asociraju tekstovi koje sam letimicno pogledao u "Velikom prašku". Znaci nasao je neki video neke cudakinje koja je snimila neku pricu o kraju sveta. I sada lika nije mrzelo da skine film, analizira ga, napravi nekakav scenario, snimi sebe, uklopi delove svog i njenog vide, prekontrolise par puta, mozda se konsultuje sa jos nekim pacijentom pout sebe i da sve to postavi na net. Pa on tu nesto kao i glumi, trese glavom, mislim kao da se lozi na Oskara. neverovatno kakvih sve tipova ima. Tip je zreo za terapiju sa elektro sokovima. Ubio me gospod bog da me ne ubije dabogda ako ja razumem kakve ovo ima veze s temom... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Ubio me gospod bog da me ne ubije dabogda ako ja razumem kakve ovo ima veze s temom... Pa lici na "Veliki prašak". 4chsmu1 Da nije urednik? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Zove se naturalizam. Aquilio, imamo mi i Rasela, a on je bio sklon izletu ka analogijama koje na prvu loptu deluju neozbiljno. 4chsmu1 Samo gde si konkretno procitao ovo o naturalizmu u Velikom Prasku? Promaklo mi je to. On je pored toga sto je bio matematicar bio i logicar kao nas Brana Petronijevic. A analogija sa cajnikom je univerzalna po pitanju tereta dokazivanja a ne po pitanju religije. On za razliku od vas nije ceo religijsko poimanje obuhvatio time cak ga nije time ni obuhvatao nego ga je iskoristio kao pravilnu formu misljenja u debatama. Podseti se njegove "Zasto nisam hriscanin" argumentacije pa ces videti da tu ima mnogo sirih stvari od cajnika i Deda Mrazova. Naravno sve je to jako plitko i smesno u poredjenu sa jendim Nietzscheom ili cak Juliusom Evolom sto da ne ali je mnogo mnogo ozbiljnije od ove vase sprdnje. Jednostavno ispod casti je da covek koji sebe ubraja u freethinkere, brightse i tako te grupacije tako neozbiljno pristupa kritici da poredi pojam Boga sa Deda Mrazom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Ubio me gospod bog da me ne ubije dabogda ako ja razumem kakve ovo ima veze s temom... Pa lici na "Veliki prašak". 4chsmu1 Da nije urednik? Ne znam sta je "Veliki prašak" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Podseti se njegove "Zasto nisam hriscanin" argumentacije pa ces videti da tu ima mnogo sirih stvari od cajnika i Deda Mrazova. Jednostavno ispod casti je da covek koji sebe ubraja u freethinkere, brightse i tako te grupacije tako neozbiljno pristupa kritici da poredi pojam Boga sa Deda Mrazom. Ko kaze da ovu argumentaciju kada sam pominjao Rasela nisam imao na pameti? Stoga zasto je neozbiljno porediti Boga sa Deda Mrazom, ako Deda Mraz ima konotaciju Raselovog cajnika? nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Ubio me gospod bog da me ne ubije dabogda ako ja razumem kakve ovo ima veze s temom... Pa lici na "Veliki prašak". 0205_whistling Da nije urednik? Ne znam sta je "Veliki prašak" Ih bre, pa ti bas nisi raspolozen za salu? 0205_whistling Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Ubio me gospod bog da me ne ubije dabogda ako ja razumem kakve ovo ima veze s temom... Pa lici na "Veliki prašak". 0205_whistling Da nije urednik? Ne znam sta je "Veliki prašak" Ih bre, pa ti bas nisi raspolozen za salu? 0205_whistling Na ovom forumu ne... jer se moje sale automatski proglasavaju za uvrede a tvoje uvrede se proglasavaju za sale... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука