Jump to content

Koje име би дали детету?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Meni se ime Pavle mnogo svidja,pa smo tako krstili moje kumce pre 4 g. :)

Inace su mi prelepa imena Gavrilo,Rafailo i Mihailo, a od zenskih Petra,Mitra(kao ona mala slatkica iz Kefalice),moje ime(Milena :) )...

И мени :) (погледај ми тикере)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 457
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ја бих га оставио да само изабере кад одрасте :D

Ћеркица мог брата од стрица се крстила са неких 8,9 година.Зове се Андријана,али када је свештеник питао да ли ће задржати то име на крштењу,она је рекла да би вољела име Љубица.И сви су се помели,као,како Љубица не може то, ти си Андријана..а она почела да плаче и није хтјела да се крсти без имена Љубица. :D И сад крштено име јој је Љубица али у школи је сви знају као Андријану.

Подели на овим сајтовима

Мој супруг и ја смо љубитељи српских имена, па смо таква и дали деци: Душан, Бојана и Невена.

А могу да се негативно изразим према овим "модерним" од два-три слова: Ина, Миа,Ена...

Подели на овим сајтовима

Ја бих га оставио да само изабере кад одрасте :D

Nejde to, ne može. Jedan što ga ja znam to tako htio svojoj ćerki, u međuvremenu su je zvali "beba". Al došao mu poziv od matrice da je mora upisat inače ode na sud i platit globe pa još uz to i posjedit par mjeseci, hahahaha. Nije mu se isplatilo otezat to s tim i čekat.

:rolleyes:

Подели на овим сајтовима

А могу да се негативно изразим према овим "модерним" од два-три слова: Ина, Миа,Ена...

Ако под -"модерна" од два-три слова- подразумеваш да су то све новоизмишљена имена..ево једног и кратког и стааааарог........Ива, 0442_feelмоја шћер

Тако се звала једна од пет сестара њеног чукун деде Михајла (датирано негде на сам почетак 19.века, у источној Србији)

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Анастасија, Катарина / Андреј, Сергеј

Ево најужег избора, мада је много имена која ми се свиђају... :)

Него који је највећи међу вама нека буде као најмањи, и који је старешина нека буде као слуга. (Лк. 22, 26)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...