Маша Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Цитат Цитат Муж и ја се договорили за сина: Вид klapklap Вид је баш лијепо име. Која су имена још била понуђена? Или сте сте одмах договорили за Вид-а? Ја сам се двоумила између Михајла и Вида а мој муж између Анастаса и Вида и нашли смо се на Виду https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smiley.gifА тако се звао и мој чукундеда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Rijetko je ime , ali je zaista lijepo klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Цитат Цитат men se svidja HristodorПошто су слова д и ф једно до другог на тастатури контам да си омашио слово , мислио си Христофор 0104_cheesy jok...HRISTODOR Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Moj sin se zove MIHAILO voleo bih i Dijego ili Adriano Ja pravim iskljucivo musku decu pa za zenska imena necu da se izjasnjavam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 šta kažeš za 0442_feel...... igrao je za redjinu čini mi se.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Теодор,Теофил,Милутин,Константин,Симон....чак и Андроник! Много волим грчка/византијска имена. женска: Јулија,Миа,Милена,Софија,Василија,Дивна... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Mушка имена: Михајло, Јаков, Јоаким, Максим, Сава, Ђорђе, Матија, Илија, Владимир, Андреј, Павле, Милутин! Женска имена: Ирена, Ксенија, Катарина, Анастасија, Исидора, Јана, Софија, Теодора! Има и монашких и светитељских и домаћих и имена мојих предака! 0442_feel http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Женско име Параскева. Мени се свића 0104_cheesy ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 У оптицају: Мушка: Михаило, Андрија, Димитрије Женска: Нађа, Петра, Ирина Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Новак, Ђурађ, Милица, Ђурђа . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Цитат Moj sin se zove MIHAILO voleo bih i Dijego ili Adriano Ja pravim iskljucivo musku decu pa za zenska imena necu da se izjasnjavam јој, па баш ти се допада Дијего.. ?? Адриано... ђе ћеш то? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Isaija Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Цитат Isaija 0110_hahaha 1314_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
banana Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 najbolje po nekom svetitelju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 što je sigurno,sigurno,a... :cmizdrenje: 31 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука