Natasa. Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Samo sam pitala jel ima zenu i decu? U cemu je problem? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Nije da me briga, ali ako pominje tudju decu, to ne treba da radi, vec da gleda svoju...ako ih uopste ima. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Samo sam pitala jel ima zenu i decu? U cemu je problem? jel ti to bitno da znas,da si ozbiljnija rekao bi ti,ovako zelis na svaki naci da manipulises sa mojim privatnim zivotom,sto ti to treba u zzivotu,vidis kolik ljudi citaju tvoje psovke i gluposti,reci mi dal si videla u mojim recima samo jednu rec psovke ili mozda naznaku da bi dosli eventualno do neke uvrede. Natasa nisam ja toliko los koliko ti smatras da si ugrozena kad vidis da ti se neko suprostavlja i ne deli tvoje misljenje,pokusaj da ublazis svoj jezik i misli,spusti loptu imoras da razumes da ti niko ovde ne zeli lose. Ovde su ljudi da se druze i da se nauci ponesto,ima ovde dosta pametnih ljudi, moze od njih svasta da se cuje,ako si zainteresovana. Ja sam malo pre napisao neko bezvezno ima mogla si da me iskritikujes nebi ti nista rekao. jer je bilo mozda za kritiku,nasalio sam se, ako nemozes da podneses necije kritike suprotno razmisljanje,ako to smatras uvredom mislim da si pogresila sto dolazis ovde. Nemam nameru da se sa tobom vise prepucavam. Ako te zanima moj privatan zivot reci cu ti u privatnoj poruci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 jel ti to bitno da znas,da si ozbiljnija rekao bi ti,ovako zelis na svaki naci da manipulises sa mojim privatnim zivotom,sto ti to treba u zzivotu,vidis kolik ljudi citaju tvoje psovke i gluposti,reci mi dal si videla u mojim recima samo jednu rec psovke ili mozda naznaku da bi dosli eventualno do neke uvrede. Natasa nisam ja toliko los koliko ti smatras da si ugrozena kad vidis da ti se neko suprostavlja i ne deli tvoje misljenje,pokusaj da ublazis svoj jezik i misli,spusti loptu imoras da razumes da ti niko ovde ne zeli lose. Ovde su ljudi da se druze i da se nauci ponesto,ima ovde dosta pametnih ljudi, moze od njih svasta da se cuje,ako si zainteresovana. Ja sam malo pre napisao neko bezvezno ima mogla si da me iskritikujes nebi ti nista rekao. jer je bilo mozda za kritiku,nasalio sam se, ako nemozes da podneses necije kritike suprotno razmisljanje,ako to smatras uvredom mislim da si pogresila sto dolazis ovde. Nemam nameru da se sa tobom vise prepucavam. Ako te zanima moj privatan zivot reci cu ti u privatnoj poruci. Ne, ne zanima me tvoj privatni zivot, i nije stvar manipulacije to sto sam te pitala jel imas zenu i decu, vec da ti skrenem paznju da gledas svoja posla, a ne da mi je kukavna majka i kome cu ja decu da rodim. Drago mi je sto neces sa mnom da se prepucavas vise, zapravo, to sam te vec vise puta zamolila...dobro, ne bas zamolila, ali napomenula. Zahvaljujem. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Шта то треба да ради или да буде просечан Србин да би био ''велики Србин''? Не замарам се никада "тешким мислима" о српству, за разлику од вас. Заправо, мислим да сте управо ви почели расправу о српству, те вјерујем да ћете сами и досећи одговор на ово питање. Нити сам икада писао о српству (а најмање великом) и сматрам крајње некоректним мени постављати питање о нечему што нема апсолутно никакве везе са мојим досадашњим писанијем, не само на овој теми, него на форуму уопште. Самим тиме вас не сматрам довољно добрим саговорником и моја дискусија с вама је завршена. Данче* and Dejan_kv је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Tresimir Иоанна, Пајко, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Зар вам никад не досади? Ne , ne dosadi Sve je jasno,ruski je Dejan_kv and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 David i Teodora Данче*, мирођија and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Nadahnut životima naših po meni velikih otaca a vreme će pokazati da to zasita jesu Tadej i Pavle. Драшко, Данче*, мирођија and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Konstantin i Hristina <3 Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Mnogo vise zelim da imam kcerke nego sinove, iako nemam nista protiv muskih potomaka. Cisto radi toga jer u nasoj porodici imamo cetiri muska unuka, i na svijet sad dolazi uskoro i zensko potomce od sestre. Tako da razmisljamo da damo jednoj ili drugoj, Zoja, Aina, Lana, Renata ili tako nesto, ili mozda kombinacija Zoja-Aina. Uglavnom vazno je da ime ima internacionalni karakter, a da ga svako moze lako izgovarati bez obzira na maternji jezik. A u slucaju muskih ipak, isti bi slucaj bio neka imena koja imaju internacionalni karakter, Luka, Daniel itd... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 nikola,stefan,nemanja,luka,tamara,ivana,ana moram 7 komada ponapraviti !!! Драшко, Караконџула and Istochnik је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 @DejanKV Imas prvu pismenu opomenu zbog spamovanja, provokacija, i ostalog slicnog. Ukoliko vidim ovako nesto na drugim temema opet ovi` dana, bices banovan po kratkom postupku. @Natasa Obuzdaj se malo, kad vidis da je provokacija, prijavi poruku a ne da psujes i ostalo. Jasno? Jasno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 @DejanKV Imas prvu pismenu opomenu zbog spamovanja, provokacija, i ostalog slicnog. Ukoliko vidim ovako nesto na drugim temema opet ovi` dana, bices banovan po kratkom postupku. @Natasa Obuzdaj se malo, kad vidis da je provokacija, prijavi poruku a ne da psujes i ostalo. Jasno? Jasno... Одговор January 07 2014 - 17:39 Стварно сте вицкасти ви кордун-воша-срби... ако си баш рођен у равници,могао би бар користити екавицу,можда би смисао за хумор био израженији...бо вас воз који вас довезо... Одговор January 07 2014 - 17:33 Ја не могу да схватим да модератори не могу да провале да су ликови попут овога неопеваног ментола из КВ, чисти спамери провокатори, и да им је циљ да унесу раздор и свађе... https://www.pouke.org/forum/topic/31661-srbija-bez-beograda/?p=1016115 Zasto je dozvoljeno psovanje i vredjanje ovdje na pravoslavni bozic i jos na pravoslavnom forumu pa nikom nista? Tu nije bilo opomene. Караконџула, kordun, Dejan_kv and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 obrisaće i to tvoje kao i moje,jer im diraš u slabosti... al Bog sve vidi... snimio sam ja ekrane pa ću da pokazujem ljudima da se zna Raymond Red Reddington, Dejan_kv and Istochnik је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука