Grizzly Adams Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Блек је чак уплатио скромну донацију за Полову кампању 2007 и овај није хтео да је одбије: П.С. То су иначе донације које су људи слали преко интернета. Замислите ви сада ко може и има времена да проверава политичке ставове 65,000 људи који су послали донације преко веб сајта. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Звонко, не прави се невешт. Имаш горе слику твог кандидата са нацистом и врло конкретну изјаву његовог гласноговорника. Али добро, навикао сам од тебе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Не правим се невешт, него је то - осим што је безвезе - потпуно небитно за ову тему. На политичким скуповима стотине људи прилази познатим политичарима да се слика, врло је вероватно да др Пол уопште није знао о коме се ради. Једна слика тебе са неком особом не значи да се са њим слажеш у свим ставовима и крајње је детињасто поставити такву слику и извлачити некакве закључке. На крају крајева, имаш стотине изјава др. Пола где он јасно каже да је против сваке врсте расизма и сличних небулоза, а међу присталицама има и пуно црнаца. Али све је то опет небитно за тему која се бави колапсом монетарног система. Једини који предлаже конкретне потезе да се тај проблем суштински реши јесте Рон Пол. Ево последњег интервјуа на ту тему па просудите сами: Ron Paul On Winning New Hampshire Straw Poll "I Was Very Pleased To Hear That" ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Наравно да не значи да се Пол слаже, чак сам сигуран да се не слаже. Проблем је у томе што се Блек осећа сигурним у слободном друштву које ће Пол да васпостави, а ти никако да схватиш главну замерку - Дон Блек и ја не можемо истовремено да будемо слободни. Безгранична слобода свакога не може да функционише. Следећа ствар, мрзим вашу демагогију. Ми смо либератријанци и залажемо се да држава не ограничава слободу појединца, чак и ако се ми не слажемо. Али ингеренција државе јесте да реагује на насиље. Зато ћемо ми оно против чега смо, ако можемо, да прогласимо за насиље, те ће држава то моћи да забрани (абортус). Класика... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 У слободном друштву свако треба да се осећа сигуран и слободан. Једино што не може је да врши насиље над другима. Значи ти би у таквом друштву био апсолутно заштићен од г. Блека и његове хорде. Осим што не би могао да му забраниш да мисли шта хоће, што не можеш ни овако. Већ сам поменуо његов став по питању закона о абортусу. Врло су интересантни његови аргументи да је закон по том питању веома контрадикторан, али нећу да ширим тему. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Gadan je taj Ron, al' ovi antiintervencionisticki stavovi su mu sjajni. Iz tog razloga mi je iskreno zao sto mi se cini da nema nikakve sanse. Једино што се поред залагања за укидање цетралне банке и осталих чудеса, исти залаже за укидање National Science Fondation, што није неко чудо, када се узму у обзир његови ставови... Ma ne dopada mi se lik politicki, al' posto ne zivim u Americi, lepo bi bilo da dodje neko da se malo odmorimo od americkog popravljanja sveta. A ovo je Epic 0102_laugh http://www.youtube.com/watch?v=YKJLdDPY6s0 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YKJLdDPY6s0 This video contains content from Viacom, who has blocked it on copyright grounds.Sorry about that. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 This video contains content from Viacom, who has blocked it on copyright grounds.Sorry about that. Klipic iz Daily Showa od 40 sekundi su mi blokirali - kakve cave 0102_laugh The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 This video contains content from Viacom, who has blocked it on copyright grounds.Sorry about that. Klipic iz Daily Showa od 40 sekundi su mi blokirali - kakve cave 0102_laugh То је њихова приватна својина и с њом имају право да раде шта оће. 0110_hahaha Ајде препричај укратко! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 This video contains content from Viacom, who has blocked it on copyright grounds.Sorry about that. Klipic iz Daily Showa od 40 sekundi su mi blokirali - kakve cave 0102_laugh То је њихова приватна својина и с њом имају право да раде шта оће. 0110_hahaha Ајде препричај укратко! http://www.thedailyshow.com/watch/tue-june-14-2011/indecision-2012---second-republican-debate-is-a-success Treba malo da se ucita. Ron nastupa na 1:40. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 This video contains content from Viacom, who has blocked it on copyright grounds.Sorry about that. Klipic iz Daily Showa od 40 sekundi su mi blokirali - kakve cave 0102_laugh То је њихова приватна својина и с њом имају право да раде шта оће. 0110_hahaha Ајде препричај укратко! http://www.thedailyshow.com/watch/tue-june-14-2011/indecision-2012---second-republican-debate-is-a-success Treba malo da se ucita. Ron nastupa na 1:40. ОК, нашао сам и овде, ово нису блокирали. Ron Paul on immigration - CNN NH Debate - 6/13/2011 Мени узеше скоро 100$ у хитној помоћи иако сам легалан и осигуран (било би 500 да нисам осигуран, рекоше). ОК, следећи пут ћу да одем у католичку цркву у комшилуку и рећи им да ме послао Рон Пол. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Па видиш ваљда да је тај клип монтиран и сечен како се овом циркузанту свиђало. Неозбиљно. Ево свих његових одговора током дебате: Вероватно вам неће бити све јасно, јавите се да вам препоручим књиге за читање. 0102_laugh ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Dakle, opet smo dosli do unutaramerickih polemika. Poceli smo sa mogucim propadanjem dolara kao valute i bankrotstva SAD, a vec smo na terenu rasprave o idealnom zdravstvenom sistemu. Pri cemu, ta rasprava je za Srbiju i Evropu prilicno irelevantna... Zvonko je pomenuo Rona Pola u kontekstu moguceg resenja za izlazak iz krize o kojoj govori ova tema, a nastavilo se sa sporednim temama u vezi ROna Pola da bi smo dosli na vec pomenuti teren Zrelo je da se sve ovakve rasprave objedine na jednom mestu, a to ce biti lepljiva tema pod nazivom: "Либертијанизам - изазови". Na toj temi raygovarace se uopste o odnosu libertijanizma sa zdravstvenom zastitom, obrazovanjem, naukom, sistemom vrednosti, itd, itd.... Zamolio bih da se takve rasprave i zadrze na toj temi, kako se ne bi spamovale ostale teme.. Hvala Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука