Цвеле1993 Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 PS. Пушење Вам скраћује цигарету. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 par puta sam pokusavao da ostavim cigarete ali mi nije uspelo.... zato vise i ne pokusavam da ih ostavim torta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Никад не одустај :-)) 0212_rolleyes Ја не планирам, једном ћу сигурно оставити. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 само полако , најбитнија је Воља а поред велике воље ту је и Вера! Моја тетка после више од 40.год.оставила цигаре! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Kod ostavljanja je najvaznije izdrzati jedan dan tj. prvi,najtezi,a onda vec drugog dana sebe hrabris sto si izdrzao taj prvi i tako dan za danom dok se zelja smanjuje,a rogatog koji ti sedi na ramenu sa paklom cigareta teras sto dalje... Eto,ja se vec dve nedelje svadjam sa njim i za sada,Bogu hvala pobedjujem! Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 само полако , најбитнија је Воља а поред велике воље ту је и Вера!као што можеш да видиш из претходна два одговора, потребна је само жеља.после се све додаје facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 само полако , најбитнија је Воља а поред велике воље ту је и Вера!као што можеш да видиш из претходна два одговора, потребна је само жеља.после се све додаје dada kakav je stav hrišćanstva o pušenju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 само полако , најбитнија је Воља а поред велике воље ту је и Вера!као што можеш да видиш из претходна два одговора, потребна је само жеља.после се све додаје dada kakav je stav hrišćanstva o pušenju?Све ми је слободно, али није све на корист; све ми је слободно, али нећу да шта овлада мноме.Коринћанима посланица прва, глава 6, стих 12 грех, порок, дрога, лагани убица ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Страст и неслобода ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Једно време, у манастиру Горњи Острог, био неки чикица који је помагао оцу Јоилу. Ко за инат, чикица пушио, а сви кој знају оца Јоила могу да замисле колики је то проблем био за обојицу - Јоил није дозвољавао чикици да пуши, а чикица све време кризирао. Једном приликом, дошли неки гости у манастир, и то пар аутобуса гостију, а Јоил пошаље чикицу да почисти шуму испод манастира од ђубрета које "гости" оставе за собом. Чикица оде сав нервозан, мученик, и све време док је купио ђубре, молио се Светом Василију да му некако помогне. Док је он тако кризирао, гости дођу до улаза у капелу, а Јоил, по свом обичају, нареди свима да побацају сав дуван који имају код себе преко ограде у шумицу. Они то и ураде, и то баш кад је чикица био управо испод ограде. И тако, усред молитве, чикици почну "с неба" да падају цигарете, и то гомила. А он се страшно обрадује: "Хвала ти, свети Василије!!!" preuzeo sa fejsa... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 само полако , најбитнија је Воља а поред велике воље ту је и Вера!као што можеш да видиш из претходна два одговора, потребна је само жеља.после се све додаје greengrin kakav je stav hrišćanstva o pušenju? Пушење је харам. Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 грех, порок, дрога, лагани убица ... Да, кратко и јасно. Како је штетно за здравље, тако наноси и духовну штету човеку. Многи пушачи тога нису свесни. Када сам у једном манастиру у ЦГ питао калуђера да ли је пушење грех и зашто (наравно држао сам цигарету у руци), он ми је одговорио да јесте грех, али не сама чињеница што сам је запалио, већ што сам од ње себи начинио идола. "Без Бога и молитве можеш, а без цигарете не можеш", рекао ми је. Све ми је било речено у 30 секунди. Човек ствара себи једну непотребну и неприродну страст. Ипак, што се тиче ставова о. Јоила о пушењу, мислим да претерује. Како већ рекох на једној теми, његов став да пушече треба сахрањивати ван гробља greengrin, ме је уверио да је он ипак мало застранио. Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука