Zawisza Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Srećan Vam Uskrs, braćo paravoslavci!!! Срђан Шијакињић, Dragi and зеленизуб је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Vaistinu voskrese Hristos!! Draga braćo i sestre, srećan vam najradosniji praznik! Dragi and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 vaistinu Vaskrse Gospod Naš Evo i mog prvog Vaskrsa kog dočekah na ŽRU, Živeli svi dobri ljudi, vaš Sudija ПЧЕЛИЦА, Срђан Шијакињић and Dragi је реаговао/ла на ово 3 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Христос васкрсе, свако добро драге моје и драги моји вам желим, живи, здрави и вечно радосни ми будите! Срећан Васкрс! Весна, Dragi and зеленизуб је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Из гроба уста и гробница тад остаде пуста. Како Он, тако ћемо и ми. Ваистину! Dragi, Срђан Шијакињић and Весна је реаговао/ла на ово 3 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 DankaM је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 зеленизуб, Весна and ПЧЕЛИЦА је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 В А И С Т И Н У В А С К Р С Е ! ! ! bliss jeeee bighugbighug Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Заиста васкрсе, свима срећан празник. Радујте се! Срђан Шијакињић and DankaM је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 vaistinu ! Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Заиста васкрсе, свима срећан празник. Радујте се! I zvone nam vaskrse Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Ускрс је празник живота, радости и делења. Христос васкрсе ! Срећан Васкрс! Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Весна Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladikin pomocnik Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Vaistinu vaskrese. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Срђан Шијакињић, obi-wan, Иван ♪♫ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука