Jump to content

Јединствен документарац о Васкрсу на Светој Гори

Оцени ову тему

Препоручена порука

Помаже Бог!

Доживите бар дио неописиве радости прославе Васкрсења Господњег на Светој Гори!

Овај фантастични документарни филм је један од ријетких о Светој Гори, и једини који има тему Васкрса у Врту Пресвете Богородице!

pashaagionoros.jpg

Преузети филм http://www.4shared.com/video/S8CRzk6D/PaskhaonMtAthos.html

Подели на овим сајтовима

stadaradim girl_jumping girl_jumping

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Jel na grckom???  :bla:

Ima li prevod

Има превод на енглески!

Уколико не знате енглески, није битно! Филм је битно да осјетите, нема много нарације.

Odlicno  bangin bangin bangin  girl_jumping girl_jumping bliss jeeee bliss jeeee

Znam engleski  :bla:

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

algabacaju 0102_laugh algabacaju 0205_whistling :bla:

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

У прави час! Свака част!

“А ја кажем: ако би требало да се одржи Велика Србија злочином, ја на то пристао не бих никада; нека нестане Велике Србије, али злочином да се одржава – не! Ако би било потребно и нужно, једино да се одржи Мала Србија злочином, ја и на то не бих пристао! Нека нестане и Мале Србије али злочином да се одржи – не! И кад би требало да се одржи и последњи Србин, ја да сам тај последњи Србин, а да се одржи злочином – не пристајем, нека нас нестане али да нестанемо као људи, јер нећемо онда нестати, живи ћемо отићи у руке Бога Живога.” — Патријарх Павле.

Подели на овим сајтовима

Вечерас ћу да га подигнем online да може свако да га погледа на насловној страници Поука.

Е може тако.Пошто више не може да се скида.Прешли смо литим ваљда.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...