Miki Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Помаже Бог! Доживите бар дио неописиве радости прославе Васкрсења Господњег на Светој Гори! Овај фантастични документарни филм је један од ријетких о Светој Гори, и једини који има тему Васкрса у Врту Пресвете Богородице! Преузети филм http://www.4shared.com/video/S8CRzk6D/PaskhaonMtAthos.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 stadaradim girl_jumping girl_jumping ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Jel na grckom??? stadaradim Ima li prevod omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Април 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Jel na grckom??? girl_jumping Ima li prevod Има превод на енглески! Уколико не знате енглески, није битно! Филм је битно да осјетите, нема много нарације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Jel na grckom??? :bla: Ima li prevod Има превод на енглески! Уколико не знате енглески, није битно! Филм је битно да осјетите, нема много нарације. Odlicno bangin bangin bangin girl_jumping girl_jumping bliss jeeee bliss jeeee Znam engleski :bla: omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Hristos vaskrse My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 algabacaju 0102_laugh algabacaju 0205_whistling :bla: ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Хвала добри брате Мики. 0102_laugh 0205_whistling :bla: "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Април 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Нема на чему! Драго ми је што вам се допада! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 19, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 19, 2011 prstgore filmić Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Ja sam danas skinula i odgledala i prst ka dole 7896634 klapklap winter Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 19, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Вечерас ћу да га подигнем online да може свако да га погледа на насловној страници Поука. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгољуб Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 У прави час! Свака част! “А ја кажем: ако би требало да се одржи Велика Србија злочином, ја на то пристао не бих никада; нека нестане Велике Србије, али злочином да се одржава – не! Ако би било потребно и нужно, једино да се одржи Мала Србија злочином, ја и на то не бих пристао! Нека нестане и Мале Србије али злочином да се одржи – не! И кад би требало да се одржи и последњи Србин, ја да сам тај последњи Србин, а да се одржи злочином – не пристајем, нека нас нестане али да нестанемо као људи, јер нећемо онда нестати, живи ћемо отићи у руке Бога Живога.” — Патријарх Павле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Вечерас ћу да га подигнем online да може свако да га погледа на насловној страници Поука. Е може тако.Пошто више не може да се скида.Прешли смо литим ваљда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Da li je praznik Gospodnjeg Vaskrsenja pravilnije nazivati Pasha ili Uskrs/Vaskrs? Zbog cega se naziva Pashom? Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука