Гости Guest - . . .- Написано Април 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Ево га online снимак: Vaskrs na Svetoj Gori Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Da li je praznik Gospodnjeg Vaskrsenja pravilnije nazivati Pasha ili Uskrs/Vaskrs? Zbog cega se naziva Pashom? Pasha = prolazak, prelaz Mi smo nasom Pashom, Hristom, presli iz smrti u zivot, kao nekad Mojsije iz Egipta u zemlju obecanu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Ja sam mislio da se Jevrejska Pasha odnosila i odnosi na izbavljenje od onoga koji je ubijao prvence u Egiptu, a ne na put i ulazak u Palestinu? Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука