Александар Милојков Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Ratko 23 poruke po danu? Aleksandre, DOSTA. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Па ево ове слике што Аца поставља... И сада се поставља питање да ли некоме можемо да забранимо да буде дебил...? У принципу не, али се такви обично шаљу на лечење у неке "институције". Dooooooon't touuuuuuch me pleeeeeeeeeease, I can not stand the way you teaaaaaaaaaase! Само констатујем што је искуство показало. Немој погрешно да ме разумеш, далеко сам ја од оних који се "брину за твоје спасење"... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Дакле, лако је закључити какве психопате стоје иза удружења "Атеисти Србије". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Ratko 23 poruke po danu? И после ћеш мене да оптужиш за спам. Шта с тим што су 23 поруке по дану? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Дакле, лако је закључити какве психопате стоје иза удружења "Атеисти Србије". Kakve dokaze imas da je to uradio neko iz tog udruzenja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 далеко сам ја од оних који се "брину за твоје спасење"... \o/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Дакле, лако је закључити какве психопате стоје иза удружења "Атеисти Србије". Kakve dokaze imas da je to uradio neko iz tog udruzenja? Слике су са њихове групе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Ratko 23 poruke po danu? И после ћеш мене да оптужиш за спам. Шта с тим што су 23 поруке по дану? Hyperactive? Ok, dosta spama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Дакле, лако је закључити какве психопате стоје иза удружења "Атеисти Србије". Kakve dokaze imas da je to uradio neko iz tog udruzenja? Слике су са њихове групе. Ne verujem da su ih oni uradili. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Дакле, лако је закључити какве психопате стоје иза удружења "Атеисти Србије". Kakve dokaze imas da je to uradio neko iz tog udruzenja? Слике су са њихове групе. Па могли су да download-ују са интернета... \m/ Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Дакле, лако је закључити какве психопате стоје иза удружења "Атеисти Србије". Kakve dokaze imas da je to uradio neko iz tog udruzenja? Слике су са њихове групе. Па могли су да download-ују са интернета... \m/ 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Дакле, лако је закључити какве психопате стоје иза удружења "Атеисти Србије". Kakve dokaze imas da je to uradio neko iz tog udruzenja? Слике су са њихове групе. Ne verujem da su ih oni uradili. А зар је битно? Нико нема право да тужи некога због неке Фејсбук групе... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 eto cime se ljudi bave kad su dokoni ja jos nisam video da se hriscani podsmevaju i izruguju ateiste Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука