Jump to content

Да ли удржење "Атеисти Србије" прелазе границе закона Републике Србије?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

I naravno nishizawa je lepo rekao:

Ако нико ускоро не буде стао на пут оваквом ширењу лудила, затуцаности и параноје по Цркви, за коју годину нормалан и здрав човек неће имати шта да тражи у СПЦ...

Лудилу да су лична документа жиг звери.

Лудилу да се при скенирању за документа дешава "духовно пражњење".

Лудилу да постоји суперкомпјутер звани Звер у Бриселу у згради која је направљена у облику три шестице.

Лудилу да су теорија еволуције, астрономија и остале природне науке демонска обмана, и да је универзум стар 6000 година.

Лудилу да је фосиле подметнуо ђаво.

Лудилу да су пронађени остаци људи који су били високи по 20 метара, и да су то синови Божији о којима се говори у 11. глави постања.

Лудилу да је Мирољуб Петровић научник и апологета, и да су ствари које он говори и пише добре за православне хришћане.

Лудилу да душа после 40 дана може да се јави мобилним телефоном некоме од најближих.

Лудилу да је Дејвид Коперфилд антихрист, и да ће га зацарити за светског цара испред египатских пирамида.

Лудилу да се у Кока-колу тајно ставља крв хришћана.

Лудилу да су владике масони.

Лудилу да је оцу Тадеју демон рекао ко је био Тито.

Лудилу да ће Свети Серафим Саровки васкрснути у последња времена.

Лудилу да ће пет јединих преосталих православних владика да се отцепе од СПЦ и оснују Сега-Мега-Истинску цркву.

Лудилу да на сваком бар-коду стоје три шестице.

Лудилу да свако ко је скенирао прст треба да га спржи на рингли.

Лудилу да је неки човек у аустралији примио чип у руку, па су га спопали демони, па није могао да их се отараси чак ни пошто је сам себи одсекао руку.

Лудилу да су неком арапину одсекли главу, руке и ноге, а он се чудом исцелио.

Лудилу да се у Дизнијевим цртаним филмовима крију тајне поруке које децу наводе на блуд.

Лудилу да је владика Николај израчунао да у Царству Небеском има тачно 100 000 000 Срба, и да Словени држе Царство Небеско.

Лудилу да су се Свети Оци увек плашили технике.

Лудилу да због греха предака човек може да остане стерилан.

Лудилу да жена при сваком сексуалном односу у себе прима део духа онога с ким је имала однос, и да због тога деца коју касније роди могу да оболе од шизофреније.

Лудилу да децу која тешко оболе треба пустити да умру да би постали анђелчићи.

Лудилу да труднице не треба да иду код гинеколога јер они ништа не знају.

Лудилу да је Свети Георгије стварно убио змаја који је прождирао лепе девојке, бљувао ватру и имао отрован дах.

...

Довољно прецизно? Или треба да набрајам још?

Bruka i sramota za Crkvu:

Kod Artemija - Nikolaj, umirovljeni crnorecki

Kod Ignjatija - Nikolaj iz Izvora i Simeon iz Rukumije

Kod Vasilija sremskog - Gavrilo iz Privine Glave (i Artemije iz Sisatovca)

Kod NN niskog - Dionisije iz Lipovca i Varnava iz Popsice

Kod Amfilohija - Joil iz Ostroga

Kod Hrizostoma- Venijamin iz Preobrazenja

.

.

.

Zatucan duhovnik sta znaci to duhovnik moze da bude konzervativan da tesko prihvata ono do cega dodje nauka mnogi ljudi koji su bili sveti su se plasili nauke i naucnih otkrica. Otac Joil je proveo 10 godina u

manastiru Ostrog i prisustvovao mnogim cudima Svetog Vasilija Ostroskog. Po njegovoj molitvi desavaju se isceljenja u mastiru Cirilovac. Takodje je ispovedio ogroman broj ljudi pomogao im na razne nacine duhovnim savetima

To sto ti pricas je prosto neistina. Pogotovo ovo:
mnogi ljudi koji su bili sveti su se plasili nauke i naucnih otkrica
  7896634

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

U čemu se tačno ogleda nezakonitost stavova udruženja Ateisti Srbije?

У томе што им ''вређамо њихова осећања''. Погледај почетак овог топика.  Ма лудило. 7896634

Све што могу да кажем је, само нек пробају да туже ''Атеисте Србије''.

Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника.

XIO

Подели на овим сајтовима

Aleksandar Bogdanovic

Цитат: grigorije22  данас у 12:20:59

Zatucan duhovnik sta znaci to duhovnik moze da bude konzervativan da tesko prihvata ono do cega dodje nauka mnogi ljudi koji su bili sveti su se plasili nauke i naucnih otkrica. Otac Joil je proveo 10 godina u

manastiru Ostrog i prisustvovao mnogim cudima Svetog Vasilija Ostroskog. Po njegovoj molitvi desavaju se isceljenja u mastiru Cirilovac. Takodje je ispovedio ogroman broj ljudi pomogao im na razne nacine duhovnim savetima

To sto ti pricas je prosto neistina. Pogotovo ovo:

Цитат

mnogi ljudi koji su bili sveti su se plasili nauke i naucnih otkrica

Sta je neistinito da otac Joil nije bio 10 godina u Ostrogu ili da se nisu desila isceljenja?

Nishizawa

А ја сам негде чуо да оно АС на техничким уређајима значи Anti Christ. Можда би ти ипак било најпаметније да све техничке уређаје које имаш у кући под хитно спалиш као што си спалио и пасош, или да их поклониш некоме, и да се убудуће клониш интернета, телевизије, мобилне телефоније и других сатанских справа од којих су се иначе и Свети Оци плашили.

Evo i nishizawa se slaze da su se Sveti oci plasili tehnike

Подели на овим сајтовима

У томе што им ''вређамо њихова осећања''. Погледај почетак овог топика.  Ма лудило. 0205_whistling

Ево рецимо моја осећања не вређате јер ми је до вашег мишљења стало као до Динкићевих акорда.

И последње што ме тангира је ваше мишљење.

И шта год да кажете то ми је као шуштање последњег листа на последњем дрвету у мом креативно неуредном дворишту.

Подели на овим сајтовима

У томе што им ''вређамо њихова осећања''. Погледај почетак овог топика.  Ма лудило. 0205_whistling

Ево рецимо моја осећања не вређате јер ми је до вашег мишљења стало као до Динкићевих акорда.

И последње што ме тангира је ваше мишљење.

И шта год да кажете то ми је као шуштање последњег листа на последњем дрвету у мом креативно неуредном дворишту.

Ti si dosao da nam kazes da te bas briga za nas?

Подели на овим сајтовима

U čemu se tačno ogleda nezakonitost stavova udruženja Ateisti Srbije?

У томе што им ''вређамо њихова осећања''. Погледај почетак овог топика.  Ма лудило. 0442_feel

Прочитај мало Закон против дискриминације и КЗ Р. Србије, па ће ти бити јасније. На овој теми је и адвокат дао своје мишљење. Немате право да никога омаловажавате, да исмевате, изругујете и на најпримитивнији и најпростачкији начин скрнавите и вређате верска осећања и светиње верујућих људи. (Понављам: проичитај цитиране чланове из наведениг Закона).

А шта ће бити ако "пробамо да вас тужимо"?  0205_whistling

Урадићемо то, не брини. Онда када то будемо хтели. Имамо овде једног веома доброг адвоката, а и Црква би нас сигурно подржала, као и остале верске заједнице по којима пљујете. Наставите са простачком реториком и примитивним вређањем, па ћете видети да ли вам Закон тако нешто допушта или не.

Подели на овим сајтовима

Ево, да цитирам адвоката:

Осим оног што је Александар цитирао из Закона о забрани дискриминације, постоји и у Кривичном законику Републике Србије ово:

Povreda ugleda zbog rasne, verske, nacionalne ili druge pripadnosti

Član 174

Ko javno izloži poruzi lice ili grupu zbog pripadnosti određenoj rasi, boji kože, veri, nacionalnosti, etničkog porekla ili nekog drugog ličnog svojstva,

kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do godinu dana.

Rasna i druga diskriminacija

Član 387

(4) Ko širi ili na drugi način učini javno dostupnim tekstove, slike ili svako drugo predstavljanje ideja ili teorija koje zagovaraju ili podstrekavaju mržnju, diskriminaciju ili nasilje, protiv bilo kojeg lica ili grupe lica, zasnovanih na rasi, boji kože, verskoj pripadnosti, nacionalnosti, etničkom poreklu ili nekom drugom ličnom svojstvu,

kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine.

Дакле, јесте противзаконито изругивати се верницима или их омаловажавати.

Подели на овим сајтовима

Ti si dosao da nam kazes da te bas briga za nas?

За ваше мишљење, Дарко.

Da, to sam mislio.

Dobro, niko te nije pitao kakav stav imas o nasem misljenju .

Ни тебе о томе шта мислиш о мом мишљењу.

Dobro, ali ja imam mogucnost da brisem tvoje poruke a ti nemas mogucnost da brises moje.

Hteo sam da kazem da nema potrebe da spamujes temu time.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...