Jump to content

Да ли удржење "Атеисти Србије" прелазе границе закона Републике Србије?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Sto se tice Straca Pajsija on nije zacutao o novim dokumentima zbog intervencije starca Porfirija.

Zasto i vi cutite?

On bi im na to odgovarao:

Kada oni prestanu, trebalo bi i mi da prestanemo, inace bi nam mogli reci:

Nesto nije u redu sa ovim ljudima. Galame i izazivaju probleme bez ikakvog razloga.

Zbog toga i mi treba da zacutimo kada oni sa tim prestanu. Kada pak ponovo pocnu,

pocecemo i mi. Dobar pas laje kada vidi lopova kako se priblizava, ali, kada lopov ode,

i on prestaje da laje. Ako pak nastavi, onda nesto nije u redu sa psom.

Подели на овим сајтовима

Sto se tice Straca Pajsija on nije zacutao o novim dokumentima zbog intervencije starca Porfirija.

Zasto i vi cutite?

On bi im na to odgovarao:

Kada oni prestanu, trebalo bi i mi da prestanemo, inace bi nam mogli reci:

Nesto nije u redu sa ovim ljudima. Galame i izazivaju probleme bez ikakvog razloga.

Zbog toga i mi treba da zacutimo kada oni sa tim prestanu. Kada pak ponovo pocnu,

pocecemo i mi. Dobar pas laje kada vidi lopova kako se priblizava, ali, kada lopov ode,

i on prestaje da laje. Ako pak nastavi, onda nesto nije u redu sa psom.

Да је хришћанство "завладало" целим светом, можда би сада цео свет био ултра хај-тек и не би се људи бунили због чипова у картицама, већ би можда имали разне техно-уметке и разна технолошка побољшања својих тела, и можда би просечан град и изгледао овако:

Ravnica_Plains_2604044.jpg

али хришћанство (да човек пребива у Христу и Христос у њему) тешко "овлада" и једним човеком...препоручујем хришћански реализам: http://antiutopija.blogspot.com/

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Какве интервенције?

Navodno je starac Porfirije porucio starcu Pajsiju da ne zbunjuje vise narod pricom o

poslednjim vremenima i da ga je on poslusao

А, наводно. Добро. Наводно сам и ја убица Саве Савановића.

Подели на овим сајтовима

Какве интервенције?

Navodno je starac Porfirije porucio starcu Pajsiju da ne zbunjuje vise narod pricom o

"Ако нико ускоро не буде стао на пут оваквом ширењу лудила, затуцаности и параноје по Цркви, за коју годину нормалан и здрав човек неће имати шта да тражи у СПЦ..."  -nishizawa

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Какве интервенције?

Navodno zato sto ne postoji nijedan dokaz da mu je on to porucio
Подели на овим сајтовима

Какве интервенције?

"Ако нико ускоро не буде стао на пут оваквом ширењу лудила, затуцаности и параноје по Цркви, за коју годину нормалан и здрав човек неће имати шта да тражи у СПЦ..."  -nishizawa

Ovo je preuzeto sa Verujem ali bilo je tu i drugih koji su imali drugacija misljenja nego sto je nishizawino
Подели на овим сајтовима

Какве интервенције?

Navodno zato sto ne postoji nijedan dokaz da mu je on to porucio

Ма капирам те, Џим.

Подели на овим сајтовима

Никад ми није било јасно зашто би све што каже неки духовник морало да буде тачно...

Али, хајде да не спамујемо тему, ионако се последњих пар дана атеисти полако повлаче са ње (а само што је постало занимљиво)...

Bravo! Otac joil je prilično zatucan duhovnik, ona njegova lupetanja o Darvinu su za medalju. Interesuje me koja je definicija reči duhovnik, odnosno čime je on zaslužio da ga tako zovu.

Eto, nije baš da se ateisti povlače, ja tu i tamo čituckam ovaj sajt.

Подели на овим сајтовима

Max Butcher Lazareva subota - Dan kada je, navodno, Isus povampirio Lazara.

I sta da kazes na ovo kakvo misljenje da imas o ovakvim " ljudima"

Izgleda da ne razumeš šalu. To je ono kad neko nešto kaže ili napiše, a ne misli baš ozbiljno.

A ako razumeš šalu, onda smatraš da je onaj ko se šali nečovek.

Подели на овим сајтовима

Шала је кад нешто кажеш или урадиш, и тиме насмејеш и орасположиш другог. Зато морамо водити рачуна да се не шалимо са стварима које друге могу повредити или увредити. Тако изражавамо пажњу, поштовање и љубав према ближњем. Надам се да ћеш разумети-да ово што је речено задире у ствари са којима се ми верујући не волимо шалити...  0705_read

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Max Butcher Lazareva subota - Dan kada je, navodno, Isus povampirio Lazara.

I sta da kazes na ovo kakvo misljenje da imas o ovakvim " ljudima"

Izgleda da ne razumeš šalu. To je ono kad neko nešto kaže ili napiše, a ne misli baš ozbiljno.

A ako razumeš šalu, onda smatraš da je onaj ko se šali nečovek.

Pa sad ako ti znas da se on salio meni je to zvucalo neumesno. Ali  ima izjava koje stvarno mogu

da se shvate kao sala

Aleksandar Milincic

Ovi "eksperti sa pouka"me provociraju,pocecu da komentarisem i ostalo sto si ovde kopirao i porusicu celu kucu koju su podigli jer je cela zasnovana na svim tim glupostima.

Primorace me da osudim i Budu i Krisnu i Zevsa i Alaha i Jehovu i nece imati nijedan argument protiv mene

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...