Jump to content

Да ли сте знали? (разне занимљивости)

Оцени ову тему

Тавита

Препоручена порука

Хм.. да су му дали попушити неку "паук цигару"  8086.gif

мислим да ми је то већи проблем, од кафе... бах!

isto sam pomislila sto nisu cigare prekontrolisali  jel sam skoro ostavila  skroz ali sa kavom  hm   izgleda tesko,mislim kava trazi cigare
Подели на овим сајтовима

• Гости

Није, није! Да је врста неког стимуланса, то сигурно јесте! Мени се тек онда повежу кончићи...и то не само ујутро...

Није самообмана...

To si se navukla.8086.gif

Tako kažu i narkomani, ne mogu da funkcionišu dok se ne urade.

Nešto se prisećam kako je počela najezda reklamiranja kafe devedesetih godina.

Dobro su nas pripremili za razbijanje.

Inače kokain je glupost i stvara teške posledice, čak i ako ga jednom uzmeš. Drogiraši postaju nenormalni.

Јесте, дуго је конзумирам, признајем, ал шта ћу, то ми је једини порок...(мислим од ових зависничких).

Мени кафа никад није тражила цигаре. 89898989898989

Подели на овим сајтовима

Možda od svih pića Koka Kola stvara najgadniju zavisnost. Pod uslovom da je piješ svaki dan.

оооо да!

један пријатељ ми је причао о једном свом познанику који умаче хљеб у колу! сваки дан! сам је говорио...

замислите ту зависност ..

и последице..

Подели на овим сајтовима

• Гости

Možda od svih pića Koka Kola stvara najgadniju zavisnost. Pod uslovom da je piješ svaki dan.

оооо да!

један пријатељ ми је причао о једном свом познанику који умаче хљеб у колу! сваки дан! сам је говорио...

замислите ту зависност ..

и последице..

Хлеб у кока-колу?!  sHa_sarcasticlol Први пут да тако нешто чујем!

Бљак! greengrin

Подели на овим сајтовима

• Гости

То је тачно! Ја сам се пар пута извлачила. Срећом, на време сам приметила, па сам се на брзо одвикла. Сад кад сам жедна пијем воду, ретко узмем нешто газирано.

Подели на овим сајтовима

Ја сам пила кафу од своје дванаесте године.

Пре пар месеци сам морала да престанем да је пијем јер већ 20 година имам мигрене и лекари су ми рекли да је кофеин њихов најчешћи изазивач.

Е, сад, ја сам знала да је и то врста дроге, и могу да кажем  после искуства скидања са кофеина, да гајим дубоко поштовање према људима који се скидају са било које дроге.

То су била четири паклена дана: Болови у костима, леђима, стомаку, глави, мука, повраћање, грозница... ма ненормално, Господе, као да сам на хероину била!

И онда, када је отров изашао из мене, све је престало. Мигрене су толико ретке да их не вреди ни помињати, ја се осећам много боље, јутро ми почиње чашом изворске воде у којој је размућена кашичица меда и буднија сам него икада!

sHa_sarcasticlol greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

čovek 72 godine..... bilduje svakog dana

72 Year-Old Man Body Building Every Day

70zfof0qsamomolitva

• Волим 1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Која вам најбоља кафа ?

Мени Бонито (најчешће је пијем ) и Донкафе , то су ми као најбоље од свих осталих.

Гранд кафа ми као да је од брашна прављена.

Подели на овим сајтовима

Помешам  100.г  Ц  или  Дон минас  са  100.г  Моке (наша локална пржионица).

Обавезно скинем ону пену, сачекам да се добро слегне, и полако пијем.

Ова Мока, ти је код нас народна кафа. smej.gif

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...