Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Цитат

Jedno vreme dok sam boravio u Moskvi na tv-u sam gledao emisiju koja se bavila americkim sletanjem na mesec.

U mom secanju je ostao detalj kada jedan oficir ruske vojske objasnjava fenomen VIORENJA ZASTAVE NA MESECU (Covek objasnjava da vetra nema), kao i deo gde je senka zastave u suprotnom uglu od senke amera koji skakuce po mesecu. Covek je pricao i o tome da se sve to snimalo negde u nekoj pustinji u USA.

Ja se pitam jedno samo. Zasto nisu jos koji put otisli na mesec nego samo tada?

Blago Rusiji sa takvim oficirima.

Zapitaj se usput i ovo. Zasto u toku hladnog rata kad su SSSR i USA vadili oci jedan drugom niko od

Sovijeta nije izasao sa vim glupostima zvanim "dokazi" da Amerikanci nisu sleteli na Mesec?!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Jedno vreme dok sam boravio u Moskvi na tv-u sam gledao emisiju koja se bavila americkim sletanjem na mesec.

U mom secanju je ostao detalj kada jedan oficir ruske vojske objasnjava fenomen VIORENJA ZASTAVE NA MESECU (Covek objasnjava da vetra nema)

Evo ti snimak:

Jasno se vidi da se vijorenje zastave ubrzo posle postavljanja zaustavi.

Цитат
... kao i deo gde je senka zastave u suprotnom uglu od senke amera koji skakuce po mesecu.

photoshops.png

Цитат

Covek je pricao i o tome da se sve to snimalo negde u nekoj pustinji u USA.

Pa ko gubi ima pravo se ljuti  ;)

Rezultati glasanja -  1000000001010 :229229229: 319.gif 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634

@aquilio

Sta se trpas, znas da sam ja u lozi za Moonlanding - ti si u Koka Kola lozi  1000000001010

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

aquilio:

Ne znamo zasto nisu iznosili ILI MOZDA JESU takve tvrdnje i ranije, to mi ne znamo...

Ja sam samo preneo ono sto sam cuo.

Da li si siguran da nije snimljeno u nekoj pustinji kao sto si siguran da je na mesecu.

Na snimku nema table na kojoj pise ''WELCOME TO THE MOON'' kao sto nema ni table na kojoj pise ''WELCOME TO THE DESERT'', tako da pojma mi nemamo gde se i sta snimalo...

P.S. Ja samo prenosim sta sam cuo. Nemoj da me je neko nazvao maloumnim ili idiotom zato sto sam SAMO preneo-citirao ruskog oficira. Ok?

Kazem NE zato sto se pitam jedno: ZASTO OPET NISU PONOVILI SLETANJE NA MESEC!

Ne kazem nNE zbog ruskog oficira i njegovih tvrdnji.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Kazem NE zato sto se pitam jedno: ZASTO OPET NISU PONOVILI SLETANJE NA MESEC!

Ne kazem nNE zbog ruskog oficira i njegovih tvrdnji.

Bilo je 6 misija sa ljudskom posadom na mesec, i bezbroj bez posade.

Danas ih nema zato sto je skupo i jako riskantno, a motivacija vise ne postoji.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Замолио бих вас да не гласате супротно из некакве шале. Ако сте тако гласали можете променити глас у опцији ,уклони глас'.

Слажем се да је резултат гласања поразан. Зар је потребно да Србија организује лет на Месец да бисмо се уверили; и зашто не постоји озбиљно свемирско истраживање код нас?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Цитат

Има колико год хоћеш копија тих снимака које можеш да анализираш до миле воље. :)

Прогрес је у суштини један велики експрес лонац који се испаљује из топа па где одлети... Спејс Шатл је технолошки вековима испред било чега што су Совјети направили (мада су покушали да га ископирају), проблем је само што је изузетно скуп за играчке које не доносе паре.

Evo ti prevod sa italijanske wikipedie o Buranu:

"La costruzione del Buran iniziò nel 1980 e nel 1984 venne completato. Il 15 novembre 1988 il Buran partì dal Cosmodromo di Baikonur per il suo unico volo orbitale, senza equipaggio a bordo e durato appena 206 minuti, conclusosi con un perfetto atterraggio automatizzato."

"Konstrukcija Burana je pocela 1980 a kopmletiran je 1984. 15 novembra 1988 Buran je krenuo sa kosmodroma  Bajkinur na svoj prvi i jedini let u orbitu, bez posade i let je trajao 206 minuta, zavrsivsi se sa perfektnim automatskim sletanjem"

Rusi su napravili Zvonko deset puta bolju stvar od Amera. I to za 4 god. Pokazali su samo ko su sefovi u svemiri. Smekerski obavili jedan let za demonstraciju i parkirali americki skalameriju u garazu.

Jesmo mi sloveni carevi samo kada hocemo.

http://it.wikipedia.org/wiki/Buran_(navetta_spaziale)

prstgore confused prstgore

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Цитат

Има колико год хоћеш копија тих снимака које можеш да анализираш до миле воље. prstgore

Прогрес је у суштини један велики експрес лонац који се испаљује из топа па где одлети... Спејс Шатл је технолошки вековима испред било чега што су Совјети направили (мада су покушали да га ископирају), проблем је само што је изузетно скуп за играчке које не доносе паре.

A evo i ovaj citat:

"Although the program accumulated a several-years delay, to this day Buran remains the only space shuttle to ever perform an unmanned flight in fully automatic mode."

http://en.wikipedia.org/wiki/Buran_%28spacecraft%29#Flight_into_space

Rusi carevi.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Да..само не могу да верујем у разлоге због којих су напустили акције слетања...

A interesantno je da vise nikada nisu slali ljudsku posadu puno dalje od orbite do koje je stigao Gagarin. Izuzev sada kada salju svoje ljude na Rusku svemirsku stanicu...

prstgore

Подели на овим сајтовима

Цитат

ма како то комуњаре да могу пре америке нешто ту није било у реду па онда ајмо што пре на Месец па макар и у пистињи Неваде. Дакле нису ишли. :cheesy:

Jel Gagarin sleteo na mesec????? Ovo je nova diktatoroska istorija, pricaj na malo.

Naravno da Amerikanci jesu sleteli na Mesec a ti ako mislis da nisu dokazi da je snimljeno u pustinji.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...