Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

По правилу, гласањем јесмо сазнали нешто. Али то је далеко од тога да се користи за резултат писмености у Србији .  Нико у свету на основу ове теме није вршио статистику писмености у својој земљи... Ајме какви јадници!  :))

Ne znam odakle ideja da sam to koristio kao rezultat ili statistiku pismenosti??? Rezultat je poražavajući jer su glasali samo pismeni ljudi (budući da su u stanju da čitaju)... bio bi poražavajući i da je u pitanju glasanje samo nepismenih o ovoj temi... ali ovo je svakako mnogo gore... da neko ume da čita i piše, ume da koristi internet i da u 2013. godini veruje da čovek nije bio na Mesecu... to je zaista strašno...

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ne znam odakle ideja da sam to koristio kao rezultat ili statistiku pismenosti??? Rezultat je poražavajući jer su glasali samo pismeni ljudi (budući da su u stanju da čitaju)... bio bi poražavajući i da je u pitanju glasanje samo nepismenih o ovoj temi... ali ovo je svakako mnogo gore... da neko ume da čita i piše, ume da koristi internet i da u 2013. godini veruje da čovek nije bio na Mesecu... to je zaista strašno...

:)):)) :))

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

:)):)) :))

"Aaaa radosna si, jel da?"

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Mene ces valjda da pohvalis ... Ja sam jasno rekao da su bili na Mesecu i da su mi tom prilikom svratili na gajbu i kafu popili  ...

Obecali su da ce sledeci put povesti neke cice da organizujemo party ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

"Aaaa radosna si, jel da?"

Ахахаха  јесам радосна сам кад видим да верујеш својој перцепцији различитим телевизорима - колор и црно/бели ТВ апаратима - овде на Земљи и на Месецу. :))

То нису верници које настојиш да убедиш, али јесу скептици.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Тако да је за нас откриће планета земља а не месец.

:))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))

Znaci izvrnuo sam se od smeha ...

Подели на овим сајтовима

A kakve veze ima pismenost sa time dal ce neko da veruje u misiju od pre skoro pola veka? 7896634

1. Opsta pismenost i kultura

2. Sirina pogleda

3. Otvorenost ka saznanju.

Nije strasno sto nemate ove stvari nego sto mislite da vam ne trebaju...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Није показатељ писмености али јесте показатељ образованости.

@Жељко, ми не знамо колико је од 54 гласова што су гласали за "не" скептично? На пример реч 'скептицизам' у прошлости је био синоним за атеизам. Исто као што атеиста не верује у Бога, скептицизам овде значи сумњу као средство да се постигне научна истина. Tренутних 54 "не" гласова за мене значи да људи имају отворен ум у области у којој им је за циљ да постигну нова истраживања на тему. То може да се види као здрава опција. Е, сад питање је колико је ту радикална верзија скептицизма? Јасно је да 58 "да" гласова знају да читају и пишу и да користе интернет и да су "високообразовани".  :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Само да знате, постоји опција да промените глас. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Само да знате, постоји опција да промените глас. :)

To kazes ovima koji veruju da su ameri bili na mesecu?

Bilo bi lepo da kod nekoga od njih prevagne odluka da promene svoj glas ....

Подели на овим сајтовима

Pre ce Isus da hoda po vodi nego covek po mesecu ;-)
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Svako ima pravo da veruje u šta hoće mi to ne može nikome zabraniti. Samo neka oni veruju američkoj propagandi koja je celom svetu pričala demagogiju.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...