Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Сто посто је то! Чуо сам да нас и радијцијом запрашују, и инда ау сигурно и Месец закачили.

Овај Колега ми је прво деловао као да зна нешто око тиx ствари, али сад видим да није озбиљан, није се удубљивао у материју.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

http://www.youtube.com/watch?v=ATqNPICzzR0

Spavam jadna u drveni krevet
A moj Mile u Apolo 9
Momci nam se veru na Veneru
Devojke im kiselicu beru.

Suve sljive i planete
A na zemlji place dete
Trazi leba i salate
Gladno dete, brate.

Kazi Mile vasionski brate
Na mesecu ima li salate
Il salate il prsute stare
Il su tamo sve gole pustare.

Napredno sam i ja dete
Zelim s tobom na planete
Na zemlji nas djavo vreba
Sve zbog dzaboleba.

Ko li nasu zemlju spijunira
Iz letecih necijih tanjira
Da l su i oni od Apola veci
Il su mozda neki ljudi treci.

Подели на овим сајтовима

Сто посто је то! Чуо сам да нас и радијцијом запрашују, и инда ау сигурно и Месец закачили.

Овај Колега ми је прво деловао као да зна нешто око тиx ствари, али сад видим да није озбиљан, није се удубљивао у материју.

Po čemu to ja nisam ozbiljan. Ti čim izađeš van Zemljine kugle radijacija je veoma velika. Ti ne možeš izmeriti radijaciju na Mesecu koliko je velika. 

Подели на овим сајтовима

Naravno da su ljudi bili na mesecu. Zasto bi iko sumnjao?

Na mesecu su ostavili posebna ogledala. Ta ogledala sluze da kad uperimo laser u njih on se odbije, vrati do zemlje i mi sa velikom preciznoscu mozemo da izracunamo kretanje meseca. tako su naucnici utvrdili da se mesec udaljava od zemlje i jednog dana ce napustiti nasu orbitu. Al nema potrebe za panikom jer se tu govori o milionima (il cak milijardama) godina...

Da nisu ljudi bili na mesecu ti danasnji laseri ne bi imali od cega da se odbiju i mi ne bismo imali ove rezultate.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Naravno da su ljudi bili na mesecu. Zasto bi iko sumnjao?

Na mesecu su ostavili posebna ogledala. Ta ogledala sluze da kad uperimo laser u njih on se odbije, vrati do zemlje i mi sa velikom preciznoscu mozemo da izracunamo kretanje meseca. tako su naucnici utvrdili da se mesec udaljava od zemlje i jednog dana ce napustiti nasu orbitu. Al nema potrebe za panikom jer se tu govori o milionima (il cak milijardama) godina...

Da nisu ljudi bili na mesecu ti danasnji laseri ne bi imali od cega da se odbiju i mi ne bismo imali ove rezultate.

To je samo jedan od fizickih dokaza. Pa imamo slike letelica koje su ostale na mesecu, pa imamo svojetsku bespilotnu letelicu koja je sletala sa apolom istovremeno, pa imamo josh gomilu dobro ispracenih misija sletanja koje uvek zaborave pa kazu "ZASTO NIJE OPET!" itd... 

I onda cuveno pitanje "a zasto ne danas" i cuveni odgovor " A sta ce im vise? Nakupili se kamenja postavili opremu koja im treba, sto da trose vise milione da se setkaju po mesecu? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Прва човекова фотографија у боји са месечеве орбите:

297755main_GPN-2001-000009_full.jpg?itok

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

MoonLightingDiscrepancy1.jpg?resize=600%

On the moon there is only one strong light source: the Sun. So it’s fair to suggest that all shadows should run parallel to one another. But this was not the case during the moon landing: videos and photographs clearly show that shadows fall in different directions. Conspiracy theorists suggest that this must mean multiple light sources are present -suggesting that the landing photos were taken on a film set.

NASA has attempted to blame uneven landscape on the strange shadows, with subtle bumps and hills on the moon’s surface causing the discrepancies. This explanation has been tossed out the window by some theorists; how could hills cause such large angular differences? In the image above the lunar module’s shadow clearly contradicts that of the rocks in the foreground at almost a 45 degree angle.

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...