Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Ja sam samo dao poređenje. Mesec jeste mali ali njega može stati 300.000.000 ljudi verovao ti ili ne.  

Ја сам се осврнуо на твој исказ да си сигурно више пута видео Месец од Жељка. Како то можеш да тврдиш?

Подели на овим сајтовима

Ја сам се осврнуо на твој исказ да си сигурно више пута видео Месец од Жељка. Како то можеш да тврдиш?

Po što sve ovde svrbi reći ću da ne ispadnem nečovek. Mesec sam više puta video kroz prave teleskope i vojne dvoglede i vidi se veoma dobro. Čovek se na Mesecu može videti samo sa dvogledom i teleskopom.  

Подели на овим сајтовима

Ја сам чуо да је МЕсец радиоактиван. То је један од разлога што ништа не може да успе тамо. Каже да су пробали да засаде нешто неким роботима који су специјално опремљени, али радијација одмах побила те биљке.

Зато ја не верујем у ове глупости. Чим је радијација убила тек засађене биљке, шта би тек људима урадила?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја сам чуо да је МЕсец радиоактиван. То је један од разлога што ништа не може да успе тамо. Каже да су пробали да засаде нешто неким роботима који су специјално опремљени, али радијација одмах побила те биљке.

Зато ја не верујем у ове глупости. Чим је радијација убила тек засађене биљке, шта би тек људима урадила?

Какви роботи какве биљке на месец се евентуално може посадити она саксијска љута папричица толико је малецак.

Подели на овим сајтовима

Какви роботи какве биљке на месец се евентуално може посадити она саксијска љута папричица толико је малецак.

Јест, ал су слали оне наноботе, све сам видео, него неће да причају. И посадили пасуљчић да им никне, а они наноботи све лебде око њега јер није било довољно места.

Ал Месец радиоактиван, неће ни пасуљ по њему да никне.

Засхто си тако зао радиоактиван, Месецхе децхко ?!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Јест, ал су слали оне наноботе, све сам видео, него неће да причају. И посадили пасуљчић да им никне, а они наноботи све лебде око њега јер није било довољно места.

Ал Месец радиоактиван, неће ни пасуљ по њему да никне.

Засхто си тако зао радиоактиван, Месецхе децхко ?!

Можда је радиоактиван због оног запрашивања неба. Мислим просто је то, месец виси окачен под небом, па кад они авиони прођу што запрашују сигурно су и њега потпрашили нако малецког.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...