Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Nevezano za to da li su krocili ili ne, tek tehnologija kojom je navodjen Apolo, bila je jacine jednog danasnjeg digitrona :drugarstvo:

Tako sam negde procitao...

Па свеједно, са том технологијом је и Гагарин отишао у свемир.

Сложићемо се да је мисија на Месец знатно сложенија. У односу на њу, за Гагарина се може рећи да је то била шетњица  :drugarstvo:

Aјде да је једном наводно био покушај да се оде на мјесец, али до 1974 више пута се ишло на мјесец, па јел и то све измишљено? Зар се технологија из 1974 знатно разликује од оне из 1969? Постоји камење и стене које су донесене са месеца, а најважнија ствар која се пропушта код теоретичара завере је да је трка у освајању свемира била уствари хладноратовска трка, па зар би Американци били задовољни са медијском лажном пропагандом да надмаше совјете који су стварно ишли у свемир и стварно су први лансирали безљудске објекте на мјесец? Чисто сумњам. Хладноратовска борба је била стварна у свему и наоружању па и трци у свемиру.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Цитат
Odgovorio sam sa ne. Ne verujem da su ljudi sleteli na Mesec, ja znam da su ljudi sleteli na Mesec.  :0205_whistling:

Мислим да Милан није на то мислио.  wink.gif

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Вјерујем да су људи крочили на мјесец, али нисам сигуран да су Американци први крочили 1969. Ипак то је било време хладног рата, ништа се не може вјеровати ни једнима ни другима...

А ја не потписујем нешто само зато што тако пише у уџбенику, јер имам мозак који ми је Бог подарио и моју логику. Логика ми једноставно каже: Никад не вјеруј никоме осим Господу Исусу Христу. 0405_feel

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Nevezano za to da li su krocili ili ne, tek tehnologija kojom je navodjen Apolo, bila je jacine jednog danasnjeg digitrona 0110_hahaha

Сложићемо се да је мисија на Месец знатно сложенија. У односу на њу, за Гагарина се може рећи да је то била шетњица  greengrin

Aјде да је једном наводно био покушај да се оде на мјесец, али до 1974 више пута се ишло на мјесец, па јел и то све измишљено? Зар се технологија из 1974 знатно разликује од оне из 1969? Постоји камење и стене које су донесене са месеца, а најважнија ствар која се пропушта код теоретичара завере је да је трка у освајању свемира била уствари хладноратовска трка, па зар би Американци били задовољни са медијском лажном пропагандом да надмаше совјете који су стварно ишли у свемир и стварно су први лансирали безљудске објекте на мјесец? Чисто сумњам. Хладноратовска борба је била стварна у свему и наоружању па и трци у свемиру.

Justo, kao sto rekoh u svojoj prvoj poruci, "nevezano za to da li su krocili ili ne".

Iskreno, ne zanima me previše priča na ovu temu.

Što kažu ljudi, "ni iz džepa, ni u džep" 0110_hahaha

Samo sam "upao" na temu i rekao nešto za šta mislim da bi bila zanimljvost čuti je :cheesy:

A sad, moje povlačenje  0405_feel

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

Цитат

Вјерујем да су људи крочили на мјесец, али нисам сигуран да су Американци први крочили 1969. Ипак то је било време хладног рата, ништа се не може вјеровати ни једнима ни другима...

А ја не потписујем нешто само зато што тако пише у уџбенику, јер имам мозак који ми је Бог подарио и моју логику. Логика ми једноставно каже: Никад не вјеруј никоме осим Господу Исусу Христу. dada.gif

Siguran?

Цитат
Kvadrat nad hipotenuzom jednak je zbiru kvadrata nad obe katete.

-Pitagora

Ovo nije rekao Hristos.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Nevezano za to da li su krocili ili ne, tek tehnologija kojom je navodjen Apolo, bila je jacine jednog danasnjeg digitrona 0203_cool

Сложићемо се да је мисија на Месец знатно сложенија. У односу на њу, за Гагарина се може рећи да је то била шетњица  0205_whistling

Raketu koja ih je "navodno" odvela na mesec je napravio nemac koji je kasnije pau u "nemilost", zaboravljen je. Tesko da bi nekoga ko je pomogao u tolikoj meri oni bez razloga potisnuli u kraj.

Nikada americka raketna industrija nije bila u stanju da dostigne Sovjetsku. Njihov pokusaj lansiranja svemirske stanice , Skylab,  je zavrsio padom u more.Ner umeju da naprave raketu, imaju lose balisticare. Za razliku od Ruske , koja je projektovana da ostane "gore" 3 godine a evo je vec 3 decenije tamo. Ruski, odnosno Sovjetski Progras, ustvari veca varijanta je planirana da se koristi za snabdevanje nove medjunarodne svemirske stanice. Sve Ruska tehnologija a od onih koji su sleteli na Mesec nekoliko puta nista. Malo neobicno.

Americki snimak sa Meseca je pre godinu- dve volsebno nestao iz arhiva Nase.Nakon zahteva nekih dfa se analizira taj film, jer je moguce utvrditi uz pomoc filma i spektralne analize pozadine gde je sniman film filmu se gubi svaki trag. Malo neobicno za Nasu da izgubi jedan takav raritet.

Ja sam ubedjen da ameri lazu . Lece svoj kompleks nize vrednosti.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Nevezano za to da li su krocili ili ne, tek tehnologija kojom je navodjen Apolo, bila je jacine jednog danasnjeg digitrona 0203_cool

Сложићемо се да је мисија на Месец знатно сложенија. У односу на њу, за Гагарина се може рећи да је то била шетњица  0205_whistling

Raketu koja ih je "navodno" odvela na mesec je napravio nemac koji je kasnije pau u "nemilost", zaboravljen je. Tesko da bi nekoga ko je pomogao u tolikoj meri oni bez razloga potisnuli u kraj.

Nikada americka raketna industrija nije bila u stanju da dostigne Sovjetsku. Njihov pokusaj lansiranja svemirske stanice , Skylab,  je zavrsio padom u more.Ner umeju da naprave raketu, imaju lose balisticare. Za razliku od Ruske , koja je projektovana da ostane "gore" 3 godine a evo je vec 3 decenije tamo. Ruski, odnosno Sovjetski Progras, ustvari veca varijanta je planirana da se koristi za snabdevanje nove medjunarodne svemirske stanice. Sve Ruska tehnologija a od onih koji su sleteli na Mesec nekoliko puta nista. Malo neobicno.

Americki snimak sa Meseca je pre godinu- dve volsebno nestao iz arhiva Nase.Nakon zahteva nekih dfa se analizira taj film, jer je moguce utvrditi uz pomoc filma i spektralne analize pozadine gde je sniman film filmu se gubi svaki trag. Malo neobicno za Nasu da izgubi jedan takav raritet.

Samo da ponovim tvoju dijagnozu od prosli put

Цитат

Vi ste tragična žrtva kampanje dezinformisanja, zaglupljivanja i ispiranja mozga koje je organizovano sproveo nacionalsocijalistički režim 1990-tih i njegove  paravojne, paramedijske, paranaučne i parakulturne formacije, od kojih mnoge i dalje rade punom parom. Tome je, naravno, doprinelo višedecenijsko prethodno ispiranje mozga komunističkim parolama, kao i brojne tradicionalističke floskule karakteristične za ovdašnju filozofiju palanke. Nezavisno od toga jeste li ili niste funkcionalno i naučno pismeni, vi imate sasvim izgrađen i sasvim neoriginalan stav o celini svetskih i kosmičkih pitanja. Nemate puno poverenja u nauku (ipak je to izmišljotina mrskog Zapada), a još manje u druge tekovine Prosvetiteljstva, kao što su ljudska prava i racionalno mišljenje. Daleko su vam bliže totalitarne ideologije, bile one religijske, komunističke ili nacionalističke (mada, da ironija bude potpuna, ni o njima niste značajnije obrazovani). Stoga ste u pogledu reforme i modernizacije društva vi deo problema, a ne rešenja. Da srpske škole nisu u stanju u kome su (i da ne štrajkuju), jedini prirodan savet bio bi da ponovo sednete u školske klupe. Ovako, mogu vam se, uz gorak osmeh, samo preporučiti sjajne knjige poput “1000 zašto – 1000 zato” ili “Dečijeg sveznanja”, mada ne uz preterani optimizam da ćete preporuku poslušati. Ipak je čitanje gubljenje vremena u poređenju sa blejanjem ispred dragstora ili na “Fejsbuku”, obilaženjem splavova iz fantastično prebogate turističke ponude sveckog Beograda, ili vrednim praćenjem “Farme”/ “Velikog brata” / “Survajvora” / (nepotrebno precrtati).   

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Samo da ponovim tvoju dijagnozu od prosli put

Цитат

Vi ste tragična žrtva kampanje dezinformisanja, zaglupljivanja i ispiranja mozga koje je organizovano sproveo nacionalsocijalistički režim 1990-tih i njegove  paravojne, paramedijske, paranaučne i parakulturne formacije, od kojih mnoge i dalje rade punom parom. Tome je, naravno, doprinelo višedecenijsko prethodno ispiranje mozga komunističkim parolama, kao i brojne tradicionalističke floskule karakteristične za ovdašnju filozofiju palanke. Nezavisno od toga jeste li ili niste funkcionalno i naučno pismeni, vi imate sasvim izgrađen i sasvim neoriginalan stav o celini svetskih i kosmičkih pitanja. Nemate puno poverenja u nauku (ipak je to izmišljotina mrskog Zapada), a još manje u druge tekovine Prosvetiteljstva, kao što su ljudska prava i racionalno mišljenje. Daleko su vam bliže totalitarne ideologije, bile one religijske, komunističke ili nacionalističke (mada, da ironija bude potpuna, ni o njima niste značajnije obrazovani). Stoga ste u pogledu reforme i modernizacije društva vi deo problema, a ne rešenja. Da srpske škole nisu u stanju u kome su (i da ne štrajkuju), jedini prirodan savet bio bi da ponovo sednete u školske klupe. Ovako, mogu vam se, uz gorak osmeh, samo preporučiti sjajne knjige poput “1000 zašto – 1000 zato” ili “Dečijeg sveznanja”, mada ne uz preterani optimizam da ćete preporuku poslušati. Ipak je čitanje gubljenje vremena u poređenju sa blejanjem ispred dragstora ili na “Fejsbuku”, obilaženjem splavova iz fantastično prebogate turističke ponude sveckog Beograda, ili vrednim praćenjem “Farme”/ “Velikog brata” / “Survajvora” / (nepotrebno precrtati).     

Aquilo meni je stvarno zao sto je Skylab pao u more ali nije moja greska.

I zao mi je sto komunisticki Mir posle 3 decenije jos stoji gore a americka Nasa gubi dokumentarce sa meseca.

I bas mi je zao jako sto ce se na novoj medjunarodnoj stanici koristiti Sovjetski Progres umesto americkog Space Shita.

;)

Подели на овим сајтовима

A cujem i da su nedavno ameri odustali od novog sletanja na mesec? Mislim ako su to uradili nekoliko puta pre 4 decenije sa danasnjom tehnikom bi mogli da organizuju ekskurzije na Mesec za osnovce.

0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Ma Mesec je prevaziđen, na redu je Mars - sadašnja računica je da će biti moguće poslati tamo ljude za 20-30 godina:

http://en.wikipedia.org/wiki/Manned_mission_to_Mars

Videćemo ko će prvi na crvenu planetu

0205_whistling

Подели на овим сајтовима

I meni je jako zao sto je zacetak raketa i opste ideje leta u svemir bio u mrskom ti USA.

Takodje mi je jako zao sto su Sovijeti do raktne i svemirske tehnologije dosli KGBovskim aktivnostim. Sta

mislis od koga su krali? :drugarstvo:

Takodje mi je zao sto nesto ne vidim Sovijtske sonde na Titanu

Jako mi je zao sto ne vidim konkurente Oportunityu i Spiritu na Marsu.

Mora da je nesto gadno zaribalo u tom Sovijetskom tehno carstvu. A da srusen je berlinski zid a razni

tugonostalgicari po dijaspori su jos Kostunicavo neobavesteni.

P.S Takodje mi je jako zao sto si ipak zrtva sistematskog zaglupljivanja kako ti lepo pise u dijagnozi.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...