мирођија Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Срђан Ранђеловић and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Срђан Ранђеловић and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Џеј си ди си! http://www.youtube.com/watch?v=_LXjEkTHq4E ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Јелина and keka је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 20, 2013 Пријави Подели Написано Август 20, 2013 Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 samdejsambadizgonamejkuvana trnaraundend sejgudbaaaj najmnogoglagoljiviji refren "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 "Jednog dana kad se vratim, sijaće sunce kao prije" "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 http://youtu.be/4JQywHZe6fg "...Одлазим, одлазим, са планете путујем путујем, путујем, мјесецу се радујем....... никада се нећу вратити..." Драшко је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука