АлександраВ Написано Август 22, 2016 Пријави Подели Написано Август 22, 2016 Tumaralo., Bashful Anna, Rassoban and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 I posle su zene postale probirljive preko noci Evo dokaza da nije bas tako @Ayla nesto mi govori da ce ti ovaj ritam prijati Ayla је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 2 minutes ago, Јелена011 рече @Ayla nesto mi govori da ce ti ovaj ritam prijati Ma pogođeno, ono baš... Kumo, daj nešto skuplje ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 александар живаљев and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 2 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 10 minutes ago, Ayla рече Ma pogođeno, ono baš... Kumo, daj nešto skuplje Ovo mi izaslo na fb u memorizima kao neka sprdnja, ja se secam pesmice iz detinjstva na slicnu foru, " ...necu ga majko ja, necu majko doktora, doktor ima beo mantil pa me plasi kao vampir necu ga majko ja necu majko doktora..." i tako neko nabedjivanje izmedju mame i cerke, ali daleko pevljivije od ovoga i sladje Nego veceras nisam za pesmu, presusilo ideja...ako moze samo jedna topla cokolada i ogroman zagrljaj... Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Управо сада, Јелена011 рече Nego veceras nisam za pesmu, presusilo ideja...ako moze samo jedna topla cokolada i ogroman zagrljaj... александар живаљев and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Preukusna je...evo popih lekice i ususkah se... Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2016 sex, dance, romance https://www.youtube.com/watch?v=z7Gmt-RqJ0w Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука