JESSY Написано Јул 4, 2015 Пријави Подели Написано Јул 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=LQ2t5e7stVM Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Жичанин and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Снежана and Давор73 је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Данче*, Pontifex Emeritus and Жичанин је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Драшко and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 19, 2015 Пријави Подели Написано Јул 19, 2015 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 https://youtu.be/jofNR_WkoCE Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 31, 2015 Пријави Подели Написано Јул 31, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AglnQkH4wVg Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 31, 2015 Пријави Подели Написано Јул 31, 2015 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 31, 2015 Пријави Подели Написано Јул 31, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 ivanaika, Јелина and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Јелина and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 za tvojim korakom ću ponovo, bilo da sam sam, ili s tobom zajedno za tvojim dodirom ako potonem, pusti me, nek potonem u prolazu smo svi, svakom se vrijeme isto troši, svakom je dan bogom dan, netko će ljubit, a netko ostat sam dodirni me slučajno, kad bez daha ostanem, izvuci me sa dna ponovo, ne daj me dodirni me slučajno, udahni mi život ponovo, ti to možeš sigurno, rukom koju znam već odavno za tvojim pogledom ću pogledom, bilo da si tu, il' ko zna kol'ko daleko za tvojim dodirom ako potonem, pusti me nek potonem u prolazu smo svi, svakom se vrijeme isto troši, svakom je dan bogom dan, netko će ljubit, a netko ostat sam dodirni me slučajno.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 Она од песама ,кад ти уђе у уво, па је слушаш цео дан... Lie or truthIm keeping all my love for you now babymmmmhhmmmmmmmme and youwe gonna change the world again now, maybe... Човек Жоја and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука