Снежана Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=kv7op1QUKlg Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Данче*, ivanaika and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Данче* and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 Данче*, Човек Жоја and ivanaika је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=j-P7QE6TILk Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Let's get glam, don't let the clothes wear youLet's get glam, it's all in how you moveLet's get glam, don't let the clothes wear youLet's get glam, it's all an attitude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 ццц.. узела те је под своје... да... Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 ццц.. узела те је под своје... да... Lak sam ja plijen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 BorisR је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука