Jump to content

Коме сметају Двери ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јел доказана та крађа? Видим после избора се бунили и одједном утихнули. Што нису ишли на Уставни суд?

Јер ако није доказано онда су ово неосноване оптужбе.

Исто као и за Милошевића, као крао гласове, а после се никада није потегло то питање, значи за џабе и криво су га оптужили.

Није било потребе јер су одрадили посао.

Исто се поновило и на последњим изборима.

Нема разлике између Милошевића и Николића - они признају само суд своје партије.

Подели на овим сајтовима

nešto kao nemci što su Hitlera tražili?

Не!

Немци нису православци. А нису ни тражили ништа хришћанско већ паганизам .

Просто Немци нису Срби. Немају исту културу , ни традицију, ни историју, нити им је Бог дао исту улогу у историји.

Немци су тражили да буду оно што нису , они су изашли из себе када су постали нацисти .

А Срби траже да буду оно што јесу јер су изашли из себе када су постали комунисти, Срби данас траже враћање себи...али на жалост већина распамећених види то као нешто ретроградно или чак шта више прави тако глупе аналогије са Немцима.

Подели на овим сајтовима

Видим ја да је овде у овој нашој напаћеној Србији још уврежено комунистичко мишљење . Ништа не ваља ако је повезано са СПЦ и да је то и даље пета колона и издајице Србског рода ! ццццццццццццццццц......

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ja nemam problem sa povezanošću sa SPC koliko sa kadrovima, od kojih se neki nalaze i pri vrhu, koji imaju neku moć, a blago su retardirani. Da se razumemo dveri nisu jedine, videli smo acu, ali to je jedan slučaj i stranka se ne hvali time. A ovde kada gledaš one njihove emisije čuješ toliko gluposti da je to ne normalno.

A da i koliko kontam Srbija je sekularna država, pa ova povezanost sa SPC baš i ne ide.

Подели на овим сајтовима

Ja nemam problem sa povezanošću sa SPC koliko sa kadrovima, od kojih se neki nalaze i pri vrhu, koji imaju neku moć, a blago su retardirani. Da se razumemo dveri nisu jedine, videli smo acu, ali to je jedan slučaj i stranka se ne hvali time. A ovde kada gledaš one njihove emisije čuješ toliko gluposti da je to ne normalno.

A da i koliko kontam Srbija je sekularna država, pa ova povezanost sa SPC baš i ne ide.

Извини али сад си ме изуо из ципелки.

Србија је секуларна држава што значи да људи који верују у Бога по теби немају право да се баве политиком иако су по свим законима равноправни грађани ове државе ?

Зашто ?

Зашто атеисти себи дају право које другима ускраћују?!

Какав је то атеистички фашизам ?!!

Од којих фашиста сте то научили ?!!

Да ли ја као религизан човек имам права да се бавим политиком, да идем на гласање, да агитујем за неку странку или да подржавам неку странку?

Ако немам ко ми  је укинуо то право  и зашто ?

Да ли је икада и један епископ подржавао званично, агитовао и јавно објављивао за коју странку гласа ?

О каквом врху причаш , можда као оном који често Жељка Јевтић помиње у Блицу ?

О каквој моћи и ко је благо ретардиран из "кадра" СПЦ а који је при неком врху?

И шта сад ти очекујеш да сви чланови СПЦ буду апстиненти од политике зато што је Србија Боже твој секуларна држава ?!!

Па и ја сам члан СПЦ и чик ми забрани да се бавим политиком, а веруј  ми ако Бог да једног дана узјашем на власт ја ћу се бавити вашим вулгарним атеизмом и примитивним тумачењем секуларизма. И свако ко буде олако лепио глупе етикете и изговорио једну глупу реч у току дана ићи ће у ћорку( врањанским наречјем речено) а ово сам преузео од Дучића.

Подели на овим сајтовима

О каквој моћи и ко је благо ретардиран из "кадра" СПЦ а који је при неком врху?

Mislim na ove iz dveri, sad su se smirili, ali pre nego što su postala stranka, da li si gledao emisije njihove one govore okupljanja i ostalo, po onome što pričaju i što su tamo pričali većina mi deluje retardirano, ne mislim na SPC 

Pri tom ne mislim da ako si član SPC da ćeš ne možeš da budeš političar, nego ovi da pobede mislim da se za muslimane, jevreje i ostale ne pravoslavce n bi čulo. Nemam problem da se npr otac Ivan kandiduje za predsednika i pobedi. Ali imam što se Dveri tiče jer Ivan ne bi pravio razliku (barem tako mislim) između vera i nacija, ali ovi svakako prave. Dovoljno je da pročitaš ili pogledaš šta su pričali pre nego što su stranka postali, mada ponešto i sada pričaju, i da shvatiš da u ovoj zemlji nikakve jednakosti ne bi bilo između pravoslavaca i nepravoslavaca, ako oni dođu na vlast

Подели на овим сајтовима

Da i danapomenem da nisam bio protiv onog nzm. kad je Nikolić bio kod patrijarha beže koga već da pita za savet i ostalo, i nisam delio mišljenje AS. Ako čovek misli da je noko pametniji od njega, zašto ne bi pitao tog pametnijeg za savet.

Ali u Dverima vidim 50%običnih normalnih ljudi, a 20 fašista, 20 retardiranih, i 10% retardiranih fašista.

Pod ovim retardirani mislim na one koji veze sa vezom nemajo ni očemu, a prosipaju pamet na sve strane. Recimo ova osoba koju ja poznajem, kao što rekom ja takvoj osobi ne bih ostavio nacrtano ovcu na čuvanje, a ne da ima neku ulogu u gratskoj skupštini.

Подели на овим сајтовима

И свако ко буде олако лепио глупе етикете и изговорио једну глупу реч у току дана ићи ће у ћорку( врањанским наречјем речено) а ово сам преузео од Дучића.

I ako smem da primetim, veoma lepo. Znači da vratimo goli otok. Verovatno će tako nešto i postojati ako se Dveri domognu vlasti. 

Подели на овим сајтовима

I Dveri su mi sumnjive, kontam da su oni rezervna opcija ako se kojim slucajem svrgnu trenutni podanici na vlasti...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Видим ја да је овде у овој нашој напаћеној Србији још уврежено комунистичко мишљење . Ништа не ваља ако је повезано са СПЦ и да је то и даље пета колона и издајице Србског рода ! ццццццццццццццццц......

A Dveri su povezane sa SPC!???  Oo

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa "povezaniji" su nego bilo koji drugi politicari... ili se samo tako cheshljaju :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Pa "povezaniji" su nego bilo koji drugi politicari... ili se samo tako cheshljaju :lol:

Ne vidim kako jedna politicka partija moze biti povezana sa Crkvom bilo kako... oni mozda furaju imidz Liturgijskih Hriscana ali to ne znaci da su povezani sa crkvom. 

Crkva je van politike.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

E zato sto je Crkva van "politike" zato nam ovako i ide...

Inace politika treba da nestane ako mislimo da nam bude bolje sto se tice materijalnog i dusevnog stanja... duhovno stanje je nesto sasvim trece

Подели на овим сајтовима

Netacno, politika je lazna tvorevina u punom smislu reci, znas kako su se nekad resavali sporovi bilo koje vrste? Izmedju dve sukobljene strane stane jedan dva ili vise mudraca i odluce sta je raditi, to je najpravilniji moguci nacin.

Caru carevo da, al gde ti ovde vidis cara? Ovde je banda lazova, lopuza i veleizdajnika

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...