Jump to content

Коме сметају Двери ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Netacno, politika je lazna tvorevina u punom smislu reci, znas kako su se nekad resavali sporovi bilo koje vrste? Izmedju dve sukobljene strane stane jedan dva ili vise mudraca i odluce sta je raditi, to je najpravilniji moguci nacin.

Svasta... kakvi mudraci, sta si istripovao? Nekad se ljudi pomlate toljagama i tako rese spor.. ko pretekne u pravu je. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ajde molim te malo razmisljaj, a ne odma ja tripujem i pravis farsu, vidi, mudraci su uglavnom ljudi koji su u Bogopoznanju, i znaju sta je levo sta je desno, oni su najkompetentniji da odlucuju o bilo kakvim sporovima, pa sad povezi to sa time o cemu pricamo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ajde molim te malo razmisljaj, a ne odma ja tripujem, vidi, mudraci su uglavnom ljudi koji su u Bogopoznanju, i znaju sta je levo sta je desno, oni su najkompetentniji da odlucuju o bilo kakvim sporovima, pa sad povezi to sa temom

Daj mi jedan primer gde su mudraci presudjivali u sporovima? ustvari sta li te pitam kada provereno znam da nema.... takvi sistemi nikad nisu postojali, presudjivali su vladari ili vladarevi podanici, uglavnom su presudjivali nejednako i povrsno... uglavnom su robovi bili bez prava visi stalezi sa vise prava itd.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

takav sistem je bio prasistem ili u manjim zajednicama, dok se jos nije sve pokarabasilo, dok je bilo kolko tolko secanja na stanje pre pada, sad vremenom i to malo sto valja se gubi, i imamo pravni zakonodavni drzavni sistem koji jeste smisljen sa dobrom namerom, al dzaba to kad se zloupotrebljava kako ko oce samo zarad sopstvene koristi, znaci propast je u pitanju... zato ti kazem taj matori fazon je najblize istini i treba raditi na tome inace ce da nas zgaze i istrebe... stanje je bizarno, dozvoljavamo da nam kapu kroje budale, i onda se mi kao nesto pravimo pametni, a ustvari smo jos gori od njih, jer time sto im dozvoljavamo da to rade ustvari im dozvoljavamo da unistavaju sami sebe, iako je naizgled obrnuto, a to je nasuprot hriscanstvu

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

a gle kako bi u idealnim uslovima to trebalo da bude i to nije utopija nego jedini moguci istinski nacin

8b4fo435eqdfat91c0.jpg

178cmcoxqd539xq5sauh.jpg

Подели на овим сајтовима

Ваљда треба да кажеш "Изабери време и оружије". :)

А није лепо омаловажавати људе и места. Па шта ако је неко из Маринкове баре? Јер он мање човек? (не односи се на тебе Muramasa, већ на онога који је покушао да омаловажава).

Одакле теби идеја да омаловажавам људе и места ?

Ако хоћеш да знаш - послодавци за које радим су из Маринкове баре и одавно нисам радио за - боље газде. И људе - што се подразумева али некима мораш и да - доцрташ.

Подели на овим сајтовима

Evo zašto Dverjane smatram retardima i zašto mislim da im nije mesto u politici:

Bulažnjenje Ljiljane Čolić:

MP je uspeo da ih prevari kao i mnoge, ali je mini intervencijom izbacen iz daljih gostovanja u Dverima i nema vise nikakve veze sa njima, al opet kazem sumnjivi su mi da nisu i oni marionete a da i ne znaju...

Подели на овим сајтовима

Kreacionizam nije u potpunosti idiotizam :lol:

Nesto sto tvrde je tacno nesto nije, isto kao i kod evolucionista... uzmi samo da je jednak broj umnih ljudi i na jednoj i na drugoj strani pa izracunaj matematicki... svestan si da i na drugoj strani ima jednakih umnih kapaciteta?

Подели на овим сајтовима

kitajska a ne kineska

Подели на овим сајтовима

Mislim na ove iz dveri, sad su se smirili, ali pre nego što su postala stranka, da li si gledao emisije njihove one govore okupljanja i ostalo, po onome što pričaju i što su tamo pričali većina mi deluje retardirano, ne mislim na SPC 

Pri tom ne mislim da ako si član SPC da ćeš ne možeš da budeš političar, nego ovi da pobede mislim da se za muslimane, jevreje i ostale ne pravoslavce n bi čulo. Nemam problem da se npr otac Ivan kandiduje za predsednika i pobedi. Ali imam što se Dveri tiče jer Ivan ne bi pravio razliku (barem tako mislim) između vera i nacija, ali ovi svakako prave. Dovoljno je da pročitaš ili pogledaš šta su pričali pre nego što su stranka postali, mada ponešto i sada pričaju, i da shvatiš da u ovoj zemlji nikakve jednakosti ne bi bilo između pravoslavaca i nepravoslavaca, ako oni dođu na vlast

To ne bi bilo pravoslavno.

Подели на овим сајтовима

Ne vidim kako jedna politicka partija moze biti povezana sa Crkvom bilo kako... oni mozda furaju imidz Liturgijskih Hriscana ali to ne znaci da su povezani sa crkvom. 

Crkva je van politike.

Причаш напамет.

Познајем доста људи који су активни Дверјани а који су такође и литургијски хришћани, и то су били и пре него су постали члановима Двери. Није њихово хришћанство условљено двераштвом, него обратно.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...