Ћириличар Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Svi vi pametnjakovići zbijate glupe šale na konto nečeg događaja iz Srpske istorije o kome nemate pojma jer vam se ne sviđa kako zvuči informacija o kojoj takođe nemate pojma.Interesantno,tj. simptomatično,mi je to kako se niko se od vas nije ni setio da pita šta nam se to desilo 1752.godine.Umesto da se utrkujete ko će pre da sazna nešto iz naše nesrećne prošlosti,kako biste bili pametniji u budućnosti,vi se utrkujete da pokažete koga više zabole.Lepo kažem,okrenite na tv pink i uživajte,jer za nekoga bolje i nije. Svakim danom sve više i više mi postaje jasno kako smo dogurali do ovde.Neuk i zaglupavljen narod. Шта се десило 1752. године? Нова Србија у Русији? Зашто је то ишта другачије од Хабзбуршке Војне крајине? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Шта бре лупаш нису Марићи него Моровићи !! Ало бре па те твоје историјске хипотезе нису ни за малу децу. Хлодовек родоначелник Моровића у Франачкој династији је био Србин са Балтика и није никако могао да се презивље Марић , јер ни овдашњи Срби за Море не кажу маре, него баш Море. А Хлодовех од прађеда Хлодина у Токсандрију се населио са целим својим српским племеном из Бојке , то су још и тако звани бркати Срби . (latinski: Meroveus, Merovius; francuski: Mérovée, njemački: Merowech, nizozemski: Merovech Свеједно! Ватиканска завјера је све то! Чак су и Лангобарде нам узели! Нису то Лангобарди него Лангосарби! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Завера је то што се Ватикану приписује више значаја него што га је имао у појединим историјским периодима. А у периоду стварања Франачке Ватикан је био руина. Нико није Србима крив што су склони асимилацији. На крају кад ти сам пређеш у Немце што би те сам Немац Србином звао ? Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука