Aquilius Cratus Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Брате ти знаш да је Тадић да је Тадић ишо код папе,а папа је главни вођа ватиканске организације..па је Тадић рекао Јеремићу да каже ово,а Јеремић је пореклом босанац-муслиман..све је могуће 0205_whistling dada Ne, ne, ne nije tako bilo. Nego je prvo papa s'padobran izbacio Tadica i Jeremica da tu izvrse neke odredjene zadatke. A dok smo se mi iscudjavali ko su ovi fini ljudi oni su se pretvorili u drzavnike i sad oce da nam zabibere tako sto ce da nas predaju Vatikanu. smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif dada dada 0102_laugh 0102_laugh facenew22222222 facenew22222222 0205_whistling dada 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Kosovo mi mozemo samo puskom da vratimo i nikako drugacije. Samo stvar je u tome da za to treba imati nesto sto mi nemamo. Pa nam je dosta da Jeremic ide po srednjim skolama i junaci se. To vam je slicno prici o licnim kartama i cipovima. Veze s mozgom nema. ма која пушка брате, ко да је носи , генерације нам нису служиле војску а ово што данас има све је само није ни В о Восјке из 99... како су Шипци кренули да се трују допом сами ће се побити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 И ала и врана је скупљала, скупља и скупљаће поене преко намученог Косова. Какво лицемерје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Брате ти знаш да је Тадић да је Тадић ишо код папе,а папа је главни вођа ватиканске организације..па је Тадић рекао Јеремићу да каже ово,а Јеремић је пореклом босанац-муслиман..све је могуће 0205_whistling dada Ne, ne, ne nije tako bilo. Nego je prvo papa s'padobran izbacio Tadica i Jeremica da tu izvrse neke odredjene zadatke. A dok smo se mi iscudjavali ko su ovi fini ljudi oni su se pretvorili u drzavnike i sad oce da nam zabibere tako sto ce da nas predaju Vatikanu. smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif dada 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh facenew22222222 facenew22222222 0205_whistling dada 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif Али шта је битно да напоменемо,да је Тадић као старији и као мудар лисац и психолог прво почистио терен за Јеремића,јер нико није знао за њега.Онда се Јеремић прави као јагње неко добро,а овамо нам мути иза леђе са Циом,Биом,Фбиајом,језуитима..ма са свима могућима,а тек са масонимаа,ауу добар пријатељ му је масон. Јел си видео шта пише на Тадићевом вереничком прстену?-Ниси,зато и причаш оно што не знаш,све је то мутљавина тешка smej.gif Брате најбоље да отворимо тему за теорију завере и да убацујемо разне приче и надограђујемо..хаха која би то лудница била dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 И ала и врана је скупљала, скупља и скупљаће поене преко намученог Косова. Какво лицемерје. 0205_whistling Beogradski Sindikat - Vec Vidjeno Употреба Косова због изборних поена! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Kosovo mi mozemo samo puskom da vratimo i nikako drugacije. Samo stvar je u tome da za to treba imati nesto sto mi nemamo. Pa nam je dosta da Jeremic ide po srednjim skolama i junaci se. To vam je slicno prici o licnim kartama i cipovima. Veze s mozgom nema. ма која пушка брате, ко да је носи , генерације нам нису служиле војску а ово што данас има све је само није ни В о Восјке из 99... како су Шипци кренули да се трују допом сами ће се побити Pa to ja i kazem. Mozemo mi lepo da se slikamo. Kada smo trebali i mogli da se borimo za svoj narod i drzavu mi smo sledili izdajnicke barjaktare , a sada moze nas ministar da drzi govore srednjeskolcima. Dobro je dok ne zaredja po obdanistima. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Неће се ништа промјенути ако ми не урадимо нешто ево братац ја не контам шта ми то можемо да урадимо, него да препустимо времену.... ајде ми ти реци шта ми можемо подузети да опет буде као прије?? Немој да кажем, узбуркаћу некоме духове. 0205_whistling Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Људи,па јел постоји пророчанство већ.То ће да се испуни,кад и како није битно,јер ће се десити! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Брате најбоље да отворимо тему за теорију завере и да убацујемо разне приче и надограђујемо..хаха која би то лудница била 0205_whistling E to bio bilo carski. Imam ja jednu teoriju kako izgleda svet .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Људи,па јел постоји пророчанство већ.То ће да се испуни,кад и како није битно,јер ће се десити! Је л' си на ово пророчанство мислио? http-~~-//www.youtube.com/watch?v=0kW2H3S4LCE Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2011 неозбиљно 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Министар иностраних дела се бави епском поезијом док народ умире од глади... Већ видим гусларе за 500 година како певају: Ја ли грми, ја л' се земља тресе, ја се бије море о мраморје, ја се бију на Попина виле? Нити грми, нит се земља тресе, ни се бије море о мраморје, ни се бију на Попина виле; већ беседи Јеремићу Вуче на колеџу у Чикагу граду. Ватру Вуче из устију сева громови му ријечи су јуначке муње адске из очију бије. Затресла се и Сирсова кула када Вуче микрофон дохвати нуклеарке амерске се кваре а цунами из мора удара по Амеру земљи да преврне и да друга постане судија. .. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Министар иностраних дела се бави епском поезијом док народ умире од глади... Већ видим гусларе за 500 година како певају: Ја ли грми, ја л' се земља тресе, ја се бије море о мраморје, ја се бију на Попина виле? Нити грми, нит се земља тресе, ни се бије море о мраморје, ни се бију на Попина виле; већ беседи Јеремићу Вуче на колеџу у Чикагу граду. Ватру Вуче из устију сева громови му ријечи су јуначке муње адске из очију бије. Затресла се и Сирсова кула када Вуче микрофон дохвати нуклеарке амерске се кваре а цунами из мора удара по Амеру земљи да преврне и да друга постане судија. .. smej.gif smej.gif smej.gif 0110_hahaha Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 0110_hahaha smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука