Натан Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 On 17. 11. 2014. at 18:56, Драшко рече Шешељоманија или ти српска потреба за "вођом" Шешељофобија или неоправдани страх од једног човека. ПиП је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 On 17. 11. 2014. at 19:11, todor рече Шешељофобија или неоправдани страх од једног човека. Mene strah od covek koji mase pistoljimaa po televiziji mrtav 'ladan, prica o klnju ljudi kasikama, slik se sa pistoljem, slika se sa kalasnjikovim, preti osvetama, preti generalno, rado se sveti, nalazi zadovoljstvo u osveti..... itd.. pmetnom dosta d ga se brine.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 On 17. 11. 2014. at 19:02, Дејан Бићанић рече Kакву музику један народ слуша, такав је тај народ. Платон. Ово може бити исправно, али не мења суштину поруке коју сам написао у вези тебе и Баје. Бају лично познајем и знам какав је песнички таленат. У кафанама где се тражи песма коју си навео раније, и њој сличне, сигурно не може да пева неке лимунадице или неку дубоку поезију. Он једноставно пева за такав тип људи, што има везе са пореклом и традицијом тих људи. Људи који нису из крајине, не могу то да схвате, као што доста крајишника не може да схвати како неко може да се провесели уз Балашевића. Ја бих то пре сврстао под ствар укуса, да не би доказивали шта је боље а шта горе. Оно што сам хтео да кажем поруком коју сам написао је то да често паушално оцењујеш људе, као што си овај пут учинио са Бајом, а судећи по твојим конверзацијама, тврдим да истоме не можеш ни да примакнеш, рецимо када је у питању неки интелектуални разговор или поезија. Натан је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 On 17. 11. 2014. at 19:12, Млађони рече Mene strah od covek koji mase pistoljimaa po televiziji mrtav 'ladan, prica o klnju ljudi kasikama, slik se sa pistoljem, slika se sa kalasnjikovim, preti osvetama, preti generalno, rado se sveti, nalazi zadovoljstvo u osveti..... itd.. pmetnom dosta d ga se brine.. Све је то у време рата и окупације дозвољено. То су радили и наши славни преци, само мачевима, сабљама, кубурама... Храбри за страх не знају. ПиП је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 On 17. 11. 2014. at 19:12, Млађони рече Mene strah od covek koji mase pistoljimaa po televiziji mrtav 'ladan, prica o klnju ljudi kasikama, A tek kad krene da priča o dužini svog polnog organa...pametnom dosta. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Nego, jel se Vendi oglasila? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 On 17. 11. 2014. at 19:02, Дејан Бићанић рече Ако желите мене да разумете, мораћете Бају Малог Книнџу да замените са Леном Ковачевић :) Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Ја могу да разумем да неко има саосећања према Шешељу због његовог страдања, у којем се стицајем околности, показао апсурд и примитиван карактер нечега што би требало да буде суд, па још и међународни. (Ја први.) Могу и да разумем да је некоме симпатичан као лик, на нивоу да му је забавано да га слуша (и мени је симпатичан на неком нивоу.). Могу чак и да разумем да га подржава неко да би постојала каква-таква "речита" опозиција. Али да неко заиста жели да му владају људи попут Шешеља, Радете, Тодоровића, подржани од стране образоваца и сличних, којима је Шешељева неспорна интелигенција кишобран за све фанатизме, примитивности, идеје толико неоствариве и толико забаговале у 1991. да су на нивоу Гримових бајки, то стварно не разумем... Дејан, Mилена КШ, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 On 17. 11. 2014. at 19:22, todor рече Све је то у време рата и окупације дозвољено. То су радили и наши славни преци, само мачевима, сабљама, кубурама... Храбри за страх не знају. E to se zove pristrasnost.. kad za svku glupost nadjes opravdanje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 On 17. 11. 2014. at 19:03, Дејан Бићанић рече Пун сам цитата, као Шешељев докторат Hteo priznati ili ne,on je najmladji doktor nauka,zavrsio je pravni fakultet od 4 godine za svega 2 i po godine,verovatno je i to zavrsio na konto citata. Pretpostavljam da si ti tu negde u rangu,pa zato mozes da se sprdas na taj nacin njegovim skolovanjem. Da se ne zezamo... Ovo je samo odgovor jer mislim vec peti put pises isto,da je njegov doktorat sav u citatima,ok shvatili smo procitao si njegov doktorat ili ti je neko prepricao,ali obesmisljavanje obrazovanja najmladjeg doktora nauka i coveka koji je pravni zavrsio za 2 i po godine jeste bezveze. Натан and ПиП је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 On 17. 11. 2014. at 19:49, МилошБГ рече Hteo priznati ili ne,on je najmladji doktor nauka,zavrsio je pravni fakultet od 4 godine za svega 2 i po godine,verovatno je i to zavrsio na konto citata. Pretpostavljam da si ti tu negde u rangu,pa zato mozes da se sprdas na taj nacin njegovim skolovanjem. Da se ne zezamo... Jok, familija mi je obrazovana, imamo i jednog akademika, pa kad su radili doktorate čitali su doktorate naših političara. Ali šta je tu čudno, ni knjige mu nisu bolje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 On 17. 11. 2014. at 19:34, Млађони рече E to se zove pristrasnost.. kad za svku glupost nadjes opravdanje. Мораш доста да радиш на логичком мишљењу и расуђивању, иначе ћеш стално овако да луташ и погрешне закључке да доносиш. Ђонимла. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 On 17. 11. 2014. at 19:29, Срђан Шијакињић рече Ја могу да разумем да неко има саосећања према Шешељу због његовог страдања, у којем се стицајем околности, показао апсурд и примитиван карактер нечега што би требало да буде суд, па још и међународни. (Ја први.) Могу и да разумем да је некоме симпатичан као лик, на нивоу да му је забавано да га слуша (и мени је симпатичан на неком нивоу.). Могу чак и да разумем да га подржава неко да би постојала каква-таква "речита" опозиција. Али да неко заиста жели да му владају људи попут Шешеља, Радете, Тодоровића, подржани од стране образоваца и сличних, којима је Шешељева неспорна интелигенција кишобран за све фанатизме, примитивности, идеје толико неоствариве и толико забаговале у 1991. да су на нивоу Гримових бајки, то стварно не разумем... Пази, тако су многи раније причали за Николића и Вучића, па је сада другачија прича и људи владају без проблема. Народ код нас много брзо мења мишљења, а чист примери су Милошевић, Коштуница, Шешељ, Николић, Тадић... Сви су имали велику популарност, подршку и дизани су у небеса, али су брзо замењени другима. Ђинђић је имао минималну подршку, није га нико волео, био је симбол шуровања са криминалцима, "западни пијун", на следећим изборима би пукао, али се онда десило то што се десило, сви су заборавили да је био непопуларан и почели су да га кују у звезде, величање је било невероватно и он је постао симбол демократије, визије, промена на боље, реформи... цитира се и дан данас. Е сада, јесте страшно што је убијен, али је и страшно што је народ на том нивоу на коме је. Ђинђић је постао визионар, најбољи, све нај нај, а за то је требало да се деси то што се десило, многи су искористили то, својатали га, а најцрње је што су му његови "најбољи" пријатељи уништили странку и одрекли се свега његовог, класична потрошна роба. И ми смо сви потрошна роба, јер се све ово не би дешавало да није тако. Сада нам је највећи проблем Шешељ, који је тешко болестан, ван Парламента, без пара и реално не неке претеране моћи да промени нешто. Сви се сећају његових говора, а не сећају се говора и других политичара. Није нормално што је Шешељ дошао, али је нормално да се лопови и криминалци називају бизнисменима, да синдикалци не раде свој посао, већ граде хотеле да би уживали, где нема никаквог реда, незапосленост огромна, плате мале, људи преживљавају и животаре, дроге колико хоћеш, такође и лопова, једна анархија, али то људима не смета, него је сада Шешељ у центру пажње. По 100x поновљена и никада досадна "хлеба и игара", е то је дефиниција нашег народа, кога су заробили у турске и индијске серије, грандове, скандале и остало испирање мозгова. Дај само неке скандале и дешавања, то нам је доста, да само имамо неку занимацију, пошто морамо да заварамо нечим стомак који је празан. orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 On 17. 11. 2014. at 20:00, verum est in beer рече Ђинђић је имао минималну подршку, није га нико волео, био је симбол шуровања са криминалцима, "западни пијун", на следећим изборима би пукао, али се онда десило то што се десило, сви су заборавили да је био непопуларан и почели су да га кују у звезде, величање је било невероватно и он је постао симбол демократије, визије, промена на боље, реформи... цитира се и дан данас. Е сада, јесте страшно што је убијен, али је и страшно што је народ на том нивоу на коме је. Ђинђић је постао визионар, најбољи, све нај нај, а за то је требало да се деси то што се десило, Normalno, videli ljudi da im se posle "zapadnog pijuna" popravlja zivot.... dok su ih "veliki srbi" ostavljali gladne i zedne. To je uzrok djindjiceve popularnosti. A popularnost ostlih uglavnom njihova prica i retorika.....dok je uzrok djindjiceve popularnosti njegova dela Cinjenice macke, cinjenice... Djindjeva i kostunicina vlada su postavile dobru osnovu, gde su doveli evro do 60-70 dinar.. aali je onda boris sve to krenuo da rusi.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 On 17. 11. 2014. at 20:22, Млађони рече Normalno, videli ljudi da im se posle "zapadnog pijuna" popravlja zivot.... dok su ih "veliki srbi" ostavljali gladne i zedne. To je uzrok djindjiceve popularnosti. A popularnost ostlih uglavnom njihova prica i retorika.....dok je uzrok djindjiceve popularnosti njegova dela Cinjenice macke, cinjenice... Djindjeva i kostunicina vlada su postavile dobru osnovu, gde su doveli evro do 60-70 dinar.. aali je onda boris sve to krenuo da rusi.. Узрок његове популарности је његова смрт и ништа више. Мислиш да људи схватају неке ствари? А опет ти кажем, он је у то време био веома омражен лик и није био популаран. То се данас некима само чини да је био популаран и да је у то време била бања, а да је он био спаситељ, пошто су то касније од њега направили. Он је био оличење свега најгорег у том тренутку што се дешавало у држави, да ли због припреме за недело које ће уследити, да ли је било и неких основа, то не знам, али знам како је било расположење међу народом. Ђуро Станивук and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука