Млађони Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 То је тако можда у цртаним филмовима и понеком холивудском срању. Човече, остави цртаће, изађи мало у стварни свет. Јел ти верујеш да теби медијски сервиси и пропаганда могу да исперу мозак? Ако верујеш, како онда знаш да нису? Ако не верујеш, зашто онда мислиш да си ти толико посебан, да свима који се не слажу јесу а теби баш нису? Проста логика царе... сваки пут кад решиш да кукаш да је нешто дело пропаганде..... свака пропаганда се заснива на истини, на крају крајева. Само сервираној из једног угла. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Јел ти верујеш да теби медијски сервиси и пропаганда могу да исперу мозак? Гледајући тебе, ја не верујем, ја знам да прпаганда може да испере мозак. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 ПиП уместо Црвеног Барона, Млађони уместо Милосављевића...страва! ПиП, Милан Ракић, Manastir Bradaca and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 ПиП уместо Црвеног Барона, Млађони уместо Милосављевића...страва! То смо ми, уствари! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Твој безобразлук кад видим и кад читам по овом форуму ја се чудим како не отрчим ксанакс да купим.... Trči trčuljak, visi visuljak. Boga moli trčuljak da otpadne visuljak? Вала брате га "отрча" 'вуда, што се 'но рече к'о с чуча на почуч. Ђуро Станивук and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 (измењено) Гледајући тебе, ја не верујем, ја знам да прпаганда може да испере мозак. Trči trčuljak, visi visuljak. Boga moli trčuljak da otpadne visuljak? Вала брате га "отрча" 'вуда, што се 'но рече к'о с чуча на почуч. Idi nastvi da muvas Bicanica... Измењено Новембар 21, 2014 од Милан Ракић Млађони, није у реду да се ико "прозива" због своје професије. Мислим на ПиП-а. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Idi nastvi da muvas Bicanica... Ке ке ке... са' ће бидне комендија. Млађони, није у реду да се ико "прозива" због своје професије. Мислим на... И ја мислим на :1503348ufz3z4yl5d: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Ја по тексту опет не разумем наслов. Може ли неко да ми објасни укидање мисионарског права? Kaludjerovic Sreten, Gordana ., nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 to je neodgovoran glasac Е ово ти је суштина демократије..."ко вас хебе, ви сте гласали за нас" Свалити одговорност на народ а не одржаваш изборна обећања и не пратиш свој политички програм... ...или програм упакујеш тако да када, као политичар, кажеш "ми", у ствари мислиш на себе а не на народ. Народ је глуп и инертан...ко се досетио да му повери избор? Kaludjerovic Sreten and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Мислиш, ко први девојци? Ne, ta ide ovako: "ko prvi devojci, njegovo je dete" :rumenka: Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Е ово ти је суштина демократије..."ко вас хебе, ви сте гласали за нас" Свалити одговорност на народ а не одржаваш изборна обећања и не пратиш свој политички програм... ...или програм упакујеш тако да када, као политичар, кажеш "ми", у ствари мислиш на себе а не на народ. Народ је глуп и инертан...ко се досетио да му повери избор? Demokratija je najgori sistem.. osim svih ostalih..... (cercil to valjd rece) izborom se narod "opmecuje" i postaje mudriji.. mi smo jos nezreli u tome, to je nas problem.... u smisli nas, mislim glasacko telo Srbije...evropa ima 50 godina demokrtije vise od nas, usa, jos vise.... Previse glasmo idealom, srcem, emocijama, previse se vezujemo za politicre..... Meni recimo nije problem da pohvalim Seseljev ekonomski program... nikad... ali ne mogu da glasam za spoljnu politiku koju smatram neodgovornom i losom. Dok mnogi koji ovde podrzavaju seselja ocigledno ni ne poznaju njegov ekonomski program... koji je ekstremnije libelarni od bilo koje "evropske" partije.... Ali, ko u Srbiji zna to? Ko u Srbiji glasa za seselja jer poznaje njegove programe? Ili za pups, dacica, palmu, vucica, pajtica.. koga god.. niko.. to je nasa nezrelost. Kao sto rekoh.. nije narod glup, vec glasa idelom, srcem i emocijama.... narod treba da nauci d koristi demokrtiju.. to je moje misljenje... da zna uzroke i posledice zakon i mera.. i po tome da bir politicare... ne mozes ocekivati od nekog da ti oporavi ekonomiju, da prekine saradnju sa nato i daa fura saradnju sa rusijom, a pol ekonomije ti zvisi od evrope pola od rusije... isto tako ne mozes ocekivati ni suprotno.. da se tera inat rusiji da se smo evropa gleda..... Ko god d prica te price... lupeta... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Kao sto rekoh.. nije narod glup, vec glasa idelom, srcem i emocijama.... narod treba da nauci d koristi demokrtiju.. to je moje misljenje... Лекару, излечи се сам! Како мислиш некоме да објасниш нешто што сам радиш потпуно супротно? (Ово је коментар на твоје поуке другима!) А сада да кажем моје мишљење по том питању: 'ебеш човека који у животу гуши своје идеале, срце и емоције! Не треба народ ништа да учи! Наравно да народ није глуп, већ је поштенији од превараната, који му под именом демократије подваљују најгори облик комунизма. Народ треба да узме мотку и то ону говњаву, да извинете. И на крају, пошто видим да је Ракић исправљао неки твој коментар где си наводно помињао моју професију (нисам видео поруку пре него што је измењена), хоћу само да те обавестим да само човек који нема другог аргумента потеже питање професије. Значи, млатиш празну сламу, што би се рекло! Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Лекару, излечи се сам! Како мислиш некоме да објасниш нешто што сам радиш потпуно супротно? (Ово је коментар на твоје поуке другима!) Sta ja to radim potpuno suprotno? Ja glasam razumom, ne vodim se jeftinim parolam "ko sa djavolom tikve sadi" "zapad je ubio malu milicu" "rusi su nam braca pa sa njim treba da saradjujemo" Ja sam za to da saradjujemo s onima od kojih imamo ekonomsku korist. A to su i zapad i rusija. Vise zapad nego rusija. Tkodje glasam za onu politiku koja donosi korist ljudima. A to je libelarizam naspram socijalizma. To jest kapitalizam naspram socijalizma. Prosto i jednostavno. Tu ekonomsku korist mogu da ti dokzem prostim podacima, i ako imas malo ekonomskog znanja. Ne pricam price o "kosvoskim zavetima" "kosovskim kletvma" "srpskom ponosu" "srpsko ruskom bratstvu" Sve su to emotivne, preuvelicane i neprgmatichne stvari, a cesto bazirane na poluistinianam ili tankim istinama, narodnim mitovima i pricama. И на крају, пошто видим да је Ракић исправљао неки твој коментар где си наводно помињао моју професију (нисам видео поруку пре него што је измењена), хоћу само да те обавестим да само човек који нема другог аргумента потеже питање професије. Значи, млатиш празну сламу, што би се рекло! Pa dobro, znaci nemas argumenta? Posto si prvi krenuo ad hominem kako je meni ispran mozak, na st sam ti odgovorio na to da tvoju profesiju krsi jedna osobina. kako ti sa mnom - tako ja sa tobom... ja tebe nism prvi okarakterisao d si ispranog mozga ili nesto slichno. Al umem i ja da ujedam, posto vec neces da diskutujemo argumentima, vec oces da drzis lekcije i vredjas sagovornike... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Al umem i ja da ujedam Ете је комендија. :1503348ufz3z4yl5d: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2014 Ko sa djavolom tikve sadi...sam u nju upada. Миш у тикви - што је него сужањ? Узду глодат - да се ломе зуби! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука