Дејан Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Tu u centru.... aa, kod Rade Price. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ja sam naivan? Pricas o Milosevicevom govoru kao prorockom, gde "prorice" nezavisnost kosova, i to prica 2000te a on 1999 potpisao sporazum kog se odrice suvereniteta na KiM? I ucinio ga de fakto nezavisnim od Srbije? Prica o tome da je djindjic prizivao bombardovanje (ortodoksna laz) Pricas o privatizaciji kao o necemu losem? Otelo se bogastvo od drzave? Koje bre bogastvo, firme ciji su dugovi veci od njihove vrednosti, to nije bogastvo.... to je gubitak.... kad imas firmu koja ima vece dugove nego sto proizvodi para? To je bogastvo? Srecno tebi brate moj.. sa toliko mudroscu, kad uspeju ovaj govor da ti prodaju ko prorocki.... sto babi milo to joj se i snilo.. nego si indetichan sivoj masi u SRbiji.. Kad je in rusiti Milosevica... tada rusimo milosevica kada je in prozivati tadica zarad vucica... prozivamo tadica.. kada je in prozivati vucica... prozivamo vucica.. kada je in pricati da je za vreme milosevica bilo bolje.. pricamo o tome kako je za vreme milosevica bilo bolje.. konstatno jedne te iste mantre kako je neko drugi kriv.. a ne nasi politicari, nase birokrate... da ih mi nismo za to birali.. isto si naivan kao ovi sto su glasali za vucica, nisu procitali program pa se sad iscudjavaju sto potpisuje briselski sporazum.. Jel njega zapad postavio ili ste vi glasali za njega!? Него да те питам, наравно само ако желиш одговори ми: Да ли си у браку, да ли имаш деце, да ли си запослен т.ј. од чега живиш? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 од чега живиш? Placa me zapad da mrzim Slobu..... Милан Ракић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Placa me zapad da mrzim Slobu..... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Placa me zapad da mrzim Slobu..... Ето, видиш да си уз сву наивност још и неозбиљан. Такве као ти запад нема потребе да плаћа. Ти и теби слични сте нека врста аутодеструктивних особа из неког перверзно - мазохистичког нагона. Можда се нисам најстручније изразио, али имам утисак да стварно уживаш у томе што радиш. Што се тиче мојих питања, делујеш ми као неко ко баш нема неке велике обавезе у животу, па зато ништа озбиљно и не мисли. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ето, видиш да си уз сву наивност још и неозбиљан. Такве као ти запад нема потребе да плаћа. Ти и теби слични сте нека врста аутодеструктивних особа из неког перверзно - мазохистичког нагона. Можда се нисам најстручније изразио, али имам утисак да стварно уживаш у томе што радиш. Да да, ја сам аутодесткруктиван, а не они који хоће да ратују против света (слоба и шешељ) и напаљени ликови који их подржавају.... и бране... Што се тиче мојих питања, делујеш ми као неко ко баш нема неке велике обавезе у животу, па зато ништа озбиљно и не мисли. Сигуран сам да ниси питао из неке добре намере него да причаш како сам ја овакав и онакав па зато и тако размишљам итд.... Ништа ми деструктивни идемо да "не радимо ништа" а ви конструктивни наставите да кукате како смо ми невине жртве злог запада.. и како би били много успешни и супер... али ето запад и његови плаћеници су криви.. То су иначе размишљања одговорних особа које преузимају одговорност за своје животе... тако што криве друге да су им све криви. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Да да, ја сам аутодесткруктиван, а не они који хоће да ратују против света (слоба и шешељ) и напаљени ликови који их подржавају.... и бране... Као неко ко себе сматра Хришћанином, требао би много више да знаш о појму аутодеструкције. То су иначе размишљања одговорних особа које преузимају одговорност за своје животе... тако што криве друге да су им све криви. Ја се борим и преузимам сву одговорност за свој живот и живот своје породице. И поред свих невоља и препрека, радим то доста успешно. Никада се нисам предао и седео скрштених руку зато што видим колика је кривица и утицај страног фактора на пропаст моје државе и народа. Не тражим ја оправдање за себе или за неке своје личне фрустрације тиме што износим кривицу оних чија кривица је неоспорна. На личном плану увек сам себе доживаљавао као јединог кривца за неуспехе. Али, када је у питању држава и мој народ, од којег не мора сваки појединац да буде Богом дан да се сналази и у најтежој ситуацији (до које смо добрим делом стигли уз свсрдну помоћ оних које подржаваш) , онда сам итекако спреман да се буним, па и на други начин да устанем против непријатеља који већ годинама сисају крв овој земљи. За мене је то и патриотски и братољубиви позив. Kaludjerovic Sreten and Натан је реаговао/ла на ово 2 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Али, када је у питању држава и мој народ, од којег не мора сваки појединац да буде Богом дан да се сналази и у најтежој ситуацији (до које смо добрим делом стигли уз свсрдну помоћ оних које подржаваш) , онда сам итекако спреман да се буним, па и на други начин да устанем против непријатеља који већ годинама сисају крв овој земљи. За мене је то и патриотски и братољубиви позив. Krv ovom narodu i ovoj zemlji prvenstveno sisa sistem koji je bio, i sistem koji je trenutno i poltiicari i sopstvena drzava. A ne neki izmisljni zapad... evo ja cu ukratko da ti kazem sta ti sisa krv... Krv ti sisaju subvencije. Krv ti sisaju drustvena preduzeca, koja gume ogromne novce. Krv ti sisa previse zaposlenih u javnim preduzecima. Krv ti sisaju preveliki porezi. Krv ti sisaju prevelike akcize. Krv ti sisaju povlasceni privrednici bliski vlasti - burazerska ekonomija. Krv ti sisa odsustvo libelarne ekonomije. Sa cim od toga zapad ima veze? Jer su to razlozi zbog kojih mi ekonomski propadamo a ne "zapad" па и на други начин да устанем против непријатеља који већ годинама сисају крв овој земљи. Ti si recimo veliki neprijatelj ove zemlje. Skreces paznju sa bitnih ekonomskih tema, nekim mitskim pricama o nekom zapadu.... Ko da zapad gusi privredu Srbije.. a ne porezi, subvencije, burazerska ekonomija, visak zaposlenih u javnom sektoru i odavno propala javna preduzeca... koja godinama vec samo uzimaju pare od drzave a nista ne vracaju... Drugim recima ignorises odgovornost. Odgovornost toga da ti je zivot onakav kakav ti je sistem. Не тражим ја оправдање за себе или за неке своје личне фрустрације тиме што износим кривицу оних чија кривица је неоспорна To i jeste neodgovorno ponasanje. Bavi se time ko je kriv, umesto resenjem problema. To sto ces da krivis zapad (i za ono sto jeste neosporivo kriv... ) neces nijedan problem u zemlji da resis. Tipicno neodgovorno ponasanje. Niti je zapad danas kriv.... Kriv je bio u periodu od 1991 do 2000te - odavno je njegova krivica zavrsena. Sve posle 2000te je licno nasa krivica. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ko sa djavolom tikve sadi...sam u nju upada. Баба and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Krv ovom narodu i ovoj zemlji prvenstveno sisa sistem koji je bio, i sistem koji je trenutno i poltiicari i sopstvena drzava. A ne neki izmisljni zapad... evo ja cu ukratko da ti kazem sta ti sisa krv... Krv ti sisaju subvencije. Krv ti sisaju drustvena preduzeca, koja gume ogromne novce. Krv ti sisa previse zaposlenih u javnim preduzecima. Krv ti sisaju preveliki porezi. Krv ti sisaju prevelike akcize. Krv ti sisaju povlasceni privrednici bliski vlasti - burazerska ekonomija. Krv ti sisa odsustvo libelarne ekonomije. Sa cim od toga zapad ima veze? Jer su to razlozi zbog kojih mi ekonomski propadamo a ne "zapad" Ti si recimo veliki neprijatelj ove zemlje. Skreces paznju sa bitnih ekonomskih tema, nekim mitskim pricama o nekom zapadu.... Ko da zapad gusi privredu Srbije.. a ne porezi, subvencije, burazerska ekonomija, visak zaposlenih u javnom sektoru i odavno propala javna preduzeca... koja godinama vec samo uzimaju pare od drzave a nista ne vracaju... Drugim recima ignorises odgovornost. Odgovornost toga da ti je zivot onakav kakav ti je sistem. Како не видиш са чим има везе? Ту и такву багру, запад је довео на власт баш зато што им таква безрепа стока и треба, јер поштен човек неће радити против интереса свог народа зарад интереса окупатора. Зато и могу да раде све што си навео, јер нема начина (бар за сада) да се склоне са власти. Запад наравно то не интересује докле год раде за њихове геополитичке, војне и економске интересе. Бирају људе најгорег карактера, дозвољвају им бахаћење, јер се са таквима најлакше управља и такви не могу да се противе. Ето то је веза између запада и ових које годинама уз помоћ пропаганде, новца, медија и разноразног лобирањана доводе власт. Натан and зеленизуб је реаговао/ла на ово 2 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 http://www.taringa.net/posts/imagenes/5266101/110-carteles-antiguos-de-Coca-Cola.html The Ideal Brain Tonic, ублажава психичку и физичку исцрпљеност. Ил' што би се 'но у нас казло, relieves mental & phisical exhaustion. Баба, Ђуро Станивук and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Бирају људе најгорег карактера, дозвољвају им бахаћење, јер се са таквима најлакше управља и такви не могу да се противе. Lepo ja kazem da nemas odgovornosti... cim ti krivis zapad za ljude koji su na vlasti.. Kad shvatis ljudi dolaze na vlast tako sto mi trazimo odredjenu politiku, i treba da pricam o toj politici njenim dobrim i losim stranama. a ne o zapadu - tada ces da postanes odgovoran glasac. Svaka poltiicka stranka do sad nije ni pedalj slagala ovaj narod. Radili su ono sto im je u programima. Od a do s. Jedino su lagali za neke datume i brojke tipa, otvorice se 1000 radnih mesta... ali ko je to verovao na rec a nije video socijalisticke programe i lose ekonomske programe, to je neodgovoran glasac. Svaljivati odgovornost na "manipulacije" "propgande" i ostalo.. je klasicna neodgovornost. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Ko sa djavolom tikve sadi...sam u nju upada. Мислиш, ко први девојци? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 The Ideal Brain Tonic, ублажава психичку и физичку исцрпљеност. Ил' што би се 'но у нас казло, relieves mental & phisical exhaustion. Твој безобразлук кад видим и кад читам по овом форуму ја се чудим како не отрчим ксанакс да купим.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Ne dolazi se na vlast medijima, propagandom i novcem, vec narodom koji glasa. To sto ti hoces da sve one koji se ne slazu sa tobom opises kao nekog kome je "ispran mozak propagandom", to je opet, vrsta nepostovanja. Mozes da lazes ljude neko vreme, i da im drzish propagande ali 15 godina ne mozes. То је тако можда у цртаним филмовима и понеком холивудском срању. Човече, остави цртаће, изађи мало у стварни свет. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука