Jump to content

Утисци из Хиландара ЖРУ форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Чак је и наш искушеник Петар пожелео да се направи и сабор форумаша ЖРУ-а на Хиландару али је и сам свестан да је то тамо немогуће , хм мада ко зна чудни су путеви Господњи

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Перт (кула ) цара Душана

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Чак је и наш искушеник Петар пожелео да се направи и сабор форумаша ЖРУ-а на Хиландару али је и сам свестан да је то тамо немогуће , хм мада ко зна чудни су путеви Господњи

Ма, чекај  Јашо, је ли искушеник Петар, наш бивши модератор Пеђа из Ваљева? zru

Подели на овим сајтовима

Ма, чекај  Јашо, је ли искушеник Петар, наш бивши модератор Пеђа из Ваљева? zru

није мирођијо он је из Београда колико сам ја упознат а и остали искушеници су ми рекли да је са Чубуре колико се сећам. Али наш Меда га одлично зна .

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

A oво јетајни снимак трпезарије које ми је брат управо послао на маил

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Јашо, ово је све нестварно...брате наш, много ми је драго због свега што си описао... 0102_laugh

Сад се отприлике сећам и нашег Петра одавде... 4chsmu1

Биће још тога само да саберем мисли а и слика има МНОГОООО

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

стварно је све предивно,и утисци и фотографије... :bla: :huh: :huh:

благо теби и желим ти да у таквом расположењу останеш што дуже... 319.gif leteti leteti

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

јашооооооооо, кад идемо на пиће да ми све испричаш натенане како је Искушеник.

мало ме занима ова зидина, пошто ћу и сам да идем тамо, ал живи људи и жива вера ме далеко више занимају  bendoff

Подели на овим сајтовима

Ево још слика ако неког интересује

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

јашооооооооо, кад идемо на пиће да ми све испричаш натенане како је Искушеник.

мало ме занима ова зидина, пошто ћу и сам да идем тамо, ал живи људи и жива вера ме далеко више занимају  1000000001010

Милане само се ти јави када желиш па ће да се испричамо .

А сада вас поздрављам немогу да пишем управо ми стигоше унуци  да ноће код деде и бабе па морам да се играм са њима 1000000001010

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...