Jump to content

Шешељ стиже из Хага

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sta god da je optuzen, to je medjunrodni ugovor koji mora da se postuje.

dobar, los, moralan, nemoralan to je sto je

Ух, поштовање међународних уговора...добра фора... Међународна заједница, као, поштује уговоре које је потписала у вези Косова и Метохије? Шиптари поштују уговоре из Брисела? Смешно... Рећи да је то међународни уговор и да зато нешто мора да се поштује...Данас у међународном праву влада само закон јачег. Уговоре мора да поштује не свако, него само слабији. Да међународни уговори морају да се поштују, онда би морали да их поштују СВИ. А то није случај.

Подели на овим сајтовима

Нисам превише упозната, али сам сигурна да је тачно ово из саопштења вл. Иринеја... Тај суд је погазио, вероватно, у случају Шешеља, све норме међународног права које се тичу људских права и права затвореника. Дванаест година у притвору!? Потпуна срамота, потпуна мизерија суда и међународне заједнице у целини. Независно од тога шта је и какав је Шешељ, који ми се иначе не допада... али од међународне правде и поретка ми се повраћа...

Украјина води прави правцати рат против својих грађана на истоку, користи војску, авионе, тенкове, врши мноштво ратних злочина, убија цивилно становништво.. И ником ништа!!Зашто? Па зато што Велики брат мисли да је то у реду, што му се тако хоће...А нас су бомбардовали осиромашеним уранијумом (што је, претпостављам, забрањено неким међународним уговором) јер им се, опет, тако ћефнуло.

Међународни уговори и њихова обавезност...

Подели на овим сајтовима

Mrtav covek se vraca kuci. Kakav god da je, tuzna je to sudbina.

језиво је што уопште постоји нешто као Хашки трибунал... да је Хитлер тамо, опет би било страшно што нешто такво може да се назива међународним судом у 2014ој...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ух, поштовање међународних уговора...добра фора... Међународна заједница, као, поштује уговоре које је потписала у вези Косова и Метохије? Шиптари поштују уговоре из Брисела? Смешно... Рећи да је то међународни уговор и да зато нешто мора да се поштује...Данас у међународном праву влада само закон јачег. Уговоре мора да поштује не свако, него само слабији. Да међународни уговори морају да се поштују, онда би морали да их поштују СВИ. А то није случај.

Prosto je ako nisi velika sila koja može da radi šta joj se prohte, moraš da poštuješ, međunarodne ugovore, a mi to nismo. Ako postanemo velika svetska sila e onda ne moramo ili ako imamo neku veliku silu iza naših leđa onda opet ne moramo.

Подели на овим сајтовима

I albanci i medjunarodna zajednica postuju sadrzinu tih ugovora, sad sto je ti ne rzumes.... sta da ti radim.

I u pravu si da u medjunarodnom pravu vlada sila. Silom su i potpisani ti za nas stetni ugovori. Ali su potpisani, i moraju se postovati. U suprotnom ce opet da osetimo silu. A to valjda (niko nomalan) ne zeli.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Porediti Hitlera i...ma daj bre vise Milosavljevicu ajde bre sjasi,kako te nije sramota? covek se vraca polu mrtav i ti pravis takve insinuacije,ja bih te naterao da dokazes da li je Seselj i jednog coveka ubio,naredio da se ubije ili sta slicno,ako ne mozes banovao bih te dozivotno sa foruma. Dosta je bre Srbomrzaca,Hitlera su vam puna usta,covece on je postojao pre 70 godina,zavrsi sa njim,niti je svaki Srbin koji nema cenjeni i jedinstveni i jedini ispravni stav kao ti Hitlerovac. Tacno kad pomislim da ne mozes gore i da si dostigao vrhunac grozote i debilizma,ti pokazes da nisam u pravu.Brate ti imas ogroman problem u svojoj glavi.

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Dosta je bre Srbomrzaca,Hitlera s

Tako je hitleru bilo dosta nemacomrzaca... svi koji se ne slazu sa njim su bili mrzitelji nemacke nacije. :)

kapiras sad? ne? I dalje?

Tacno kad pomislim da ne mozes gore i da si dostigao vrhunac grozote i debilizma,ti pokazes da nisam u pravu. Fuj bre vise.

a sta ja da radim bolan kad ti ne kapiras da seseljeva ideologija nije puno daleko od nacisticke? I jos oces to da ti dokzujem da je ultra nacionalizam vrlo srodan i boliticki blizak nacizmu?

Smesno... :)

Ti se prike prvo edukuj malo o temama o kojima pricas... politicku teoriju malo upoznaj, i upoznaj ideologije, sta su, za sta se zalazu... pa bi onda skapirao da je seselj jako slicnog politickog razmisljanja ko 'tler.

meni cudno da vi ni posel 20 godina ponavljanja ne mozete to da skapirate...

Подели на овим сајтовима

Tebi stvarno treba lecenje...

Tebi obrazovanje. :)

Jel znash uopste kako je poziciniorana srpska radikalna stranka na politickom spektrumu?

evo ti...

sta mislis gde je ovde SRS a gde Nazzi

6039290.png?695

Подели на овим сајтовима

Млађони, трк у шуму па цепај дрва!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Млађони, трк у шуму па цепај дрва!

nastrugao golube danas... a ti let u biblioteku po knjige bratu milosu... izaberi neke iz politicke teorije... da ukapira malo neke stvari.. :)

Подели на овим сајтовима

Slozili smo se meni treba obrazovanje tebi lecenje,drago mi je sto smo se slozili i uvideli nase sopstvene mane. Ajmo zajedno ti na lecenje ja u bilbioteku pa da razbijemo nase mane u paramparcad.

Porediti Seselja koji nema nijednu pravosnaznu presudu za verbalni delikt,a kamoli za neki gnusni zlocin,ubistvo ili sta slicno sa Hitlerom je toliko dno dna,da ja ne mogu i dalje da verujem da imas srca pogotovo sad kad znas da je u PRITVORU 12 godina da je to nesto sto se prvi put u istoriji univerzuma dogadja i da je smrtno bolestan da pravis takve insinuacije,mnogo je ljudi retko ko je covek,zaista.

Dzaba ti vikipedija,dzaba ti gugl,pao si na tom ispitu ljudskosti. Guglaj,piskaraj,ja ne znam ko ce te vise ozbiljno shvatiti. Sad napisi da sam hitlerovac ili nesto slicno po obicaju.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...