Jump to content

Шешељ стиже из Хага

Оцени ову тему

Препоручена порука

Е сад си Младе:-)

не награб'о о бранитеља лика и дела тог бибшег председника једне странке, чији је део сада на власри у нашој Републици 

Ne znam brate, ja sam gledo te sporazume... ali pravo da ti kazem nesto sumnjam na price iz blica itd..nisam neki strucnjak ono, a josh nisam citao strucnjaka koji kaze da neko tamo krsi.. pricao nesto cavoski.. .al on je pricao da hag nije legitiman sud(a to nije prica o krsenju vec o legitimnosti) .... no opet cavoski nije strunjak iz medjunarodnog vec iz pravne filozofije....

Uglavnom nama profesori kazu d je to medjunarodno pravo "sio mi ga djura" fazon.. jaci diktira skoro sva pravila ugovora.. i onda praktichno i nema sta da krsi, jer su ugovori cesto jednostrani.. posebno kada je u pitanju to medjunarodno krivicno..

kada je u pitanju neki ekonomski ugovor tu je situacija malo pravicnija.... ili medjunarodno privatno ono je isto malo pravicnije.... a i znimljivije :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja te lepo pitao da mi navedes koje tacke iz sporazuma. Dakle lepo, kazes ta i ta dispozicija, gde je obavezna strana duzna to i to.. ti neces.. vec mi ponavljas neke price iz kurira i pravde....

Ja sam mislio hoces neku ozbiljniju diskusiju... ja iskreno medjunarodno javno nisam polozio.. al sam ga ucio dosta. :)

Између тога да се са тобом до у ситна цревца прегањам око јасних (свима осим, изгледа, теби) ствари да ли међународна заједница и Америка поштују међународне уговоре, и тога да радим нешто угодно и корисно за душу - бирам ово друго. 

Као што рекох - пријатно вече

Подели на овим сајтовима

Између тога да се са тобом до у ситна цревца прегањам око јасних (свима осим, изгледа, теби) ствари да ли међународна заједница и Америка поштују међународне уговоре, и тога да радим нешто угодно и корисно за душу - бирам ово друго. 

Као што рекох - пријатно вече

Meni je samo malo cudno da je to jasno svim Srbima ali nikom u medjunarodnoj zajednici nije jasno. Ni Rusiji, ni Kini, ni jednom nasem saradniku to nije jasno.. da kaze - krsite medjunarodne obaveze prema Srbiji....

Ali bitno da je srpskoj strucnoj javnosti sve kristlano jasno, mora da je istina... :D

Подели на овим сајтовима

Meni je samo malo cudno da je to jasno svim Srbima ali nikom u medjunarodnoj zajednici nije jasno. Ni Rusiji, ni Kini, ni jednom nasem saradniku to nije jasno.. da kaze - krsite medjunarodne obaveze prema Srbiji....

Ali bitno da je srpskoj strucnoj javnosti sve kristlano jasno, mora da je istina... :D

Слушај, ништа што српска стручна или било која друга српска јавност мисли, по дифолту није тачно ни истинито. Јер кад су Срби у било чему били у праву? И кад су нас бомбардовали осиромашеним уранијумом, били су у праву, јер то није забрањено међународним правом.

Тако да се не узбуђуј, сигурно није истина то што неко у Србији мисли, а ја ти се извињавам за твоје изгубљено време које си утрошио да би ми доказао да је међународна заједница, а посебно Америка, једна фина, уређена, поштена и надасве међународно-правно беспрекорна дружина. А пошто су они такви, мора и Србија да поштено, беспоговорно (као што и они чине) испуњава своје уговорне обавезе.

Јесте, брате, у праву си... :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

До сада на форуму нисам написао ништа слично али твоје коментаре на било коју тему више никако не могу да разумем.

Ти или си глуп. или ти смрде ноге, што би народ рек'о.

Опрости али нисам више могао да издржим. :)

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Слушај, ништа што српска стручна или било која друга српска јавност мисли, по дифолту није тачно ни истинито. Јер кад су Срби у било чему били у праву?

Nazalost uglavnom je tako.... eto u poslednjih godinu dana, harp chemitrails.. najobihnije gluposti i idotluci.

a narod se peca na to....

И кад су нас бомбардовали осиромашеним уранијумом, били су у праву, јер то није забрањено међународним правом.

Klasican strawmen, nigde se to ne spominje, niti je iko sta rekao... E sad, lupila si glupost da neko krsi medjunarodno pravo pa skreces diskusiju....

I umesto da kazes "oprosti brate pogresila sam" ili "oprosti brate nisam toliko upucena u temu, da bih mogla da odredim da li si u pravu ili ne" ti si izabrala da izmisljas kako ja podrzavam bombardovanje uranijumom i slicne cuvene "straw menove" i "adhomineme"

Kad ne mozes da pobijes sagovornikom argument uzmi napadni sagovornika, izmisli random glupost da je izjavio nesto sto nije i onda dokazuj da nije u pravu tako sto ces da ponavljas tu random glupost.

Svaka cast davidova! :)

До сада на форуму нисам написао ништа слично али твоје коментаре на било коју тему више никако не могу да разумем.

Mediokreteti obichno nisu sposobni da razumeju one koji su iznad mediokriteta. :)

Il si ti neobrazovan covek. (treca varijanta, koja ti zanimljivo nikako nije pala na pamet :))) da ti mozda gresis... ) :)

Подели на овим сајтовима

Nazalost uglavnom je tako.... eto u poslednjih godinu dana, harp chemitrails.. najobihnije gluposti i idotluci.

a narod se peca na to....

Klasican strawmen, nigde se to ne spominje, niti je iko sta rekao... E sad, lupila si glupost da neko krsi medjunarodno pravo pa skreces diskusiju....

I umesto da kazes "oprosti brate pogresila sam" ili "oprosti brate nisam toliko upucena u temu, da bih mogla da odredim da li si u pravu ili ne" ti si izabrala da izmisljas kako ja podrzavam bombardovanje uranijumom i slicne cuvene "straw menove" i "adhomineme"

Kad ne mozes da pobijes sagovornikom argument uzmi napadni sagovornika, izmisli random glupost da je izjavio nesto sto nije i onda dokazuj da nije u pravu tako sto ces da ponavljas tu random glupost.

Svaka cast davidova! :)

Mediokreteti obichno nisu sposobni da razumeju one koji su iznad mediokriteta. :)

Il si ti neobrazovan covek. (treca varijanta, koja ti zanimljivo nikako nije pala na pamet :))) da ti mozda gresis... ) :)

Слабо читаш, односно разумеваш... Нисам рекла да си ти било шта говорио о осиромашеном уранијуму, нити произилази из онога што сам написала.

А и остало слабо читаш- видиш да сам ти се извинила

ти се извињавам за твоје изгубљено време које си утрошио да би ми доказао да је међународна заједница, а посебно Америка, једна фина, уређена, поштена и надасве међународно-правно беспрекорна дружина. А пошто су они такви, мора и Србија да поштено, беспоговорно (као што и они чине) испуњава своје уговорне обавезе. Јесте, брате, у праву си... :D
Подели на овим сајтовима

Опрости али нисам више могао да издржим. :)

ma pusti brate, sam je reko da bi se odrekao svoje nacije , sta se uzbudjejes sa takvim osobama

Подели на овим сајтовима

Па не бих рекла, да је то део радикалне странке. То је део неке друге странке.

Ал ево хвала Господу да је ослободио сужња Војислава и да долази на слободу.

Искрено се радујем и желим му да поживи уз своју породицу.

Борио се као лав против језуита.

Подели на овим сајтовима

ma pusti brate, sam je reko da bi se odrekao svoje nacije , sta se uzbudjejes sa takvim osobama

Контам ја то. Мени само није јасно да овај човек по сваком питању брани негативну страну. Значи не само на оваквој и сличним темама, него човек скоро стопроцентно увек брани негативност и глупост у свакој теми.

Једноставно не могу да се начудим таквим појавама у друштву и колико год се трудио да разумем, не полази ми за руком. На жалост он никако није усамљена појава, како овде на форуму, тако и у друштву уопште.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

У 23:35 на аеродром Београд слеће војвода.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

У 23:35 на аеродром Београд слеће војвода.

Или не долази.

Пустили информацију и онда ћорак.

Доћи ће ваљда некада. а када не знамо.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...