w.a.mozart Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 za Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 и други пут клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 medo brate pomagaj ,sto preeeee 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 ........treba mi 100 evra...2 po 50 0409_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 hehe ma moze i 10 po 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2009 medo brate pomagaj ,sto preeeee ?? ??? ?? ????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 Medo, kako da postavim mp3 link na forum da se pesma cuje,a ne da se downlaodira.Znaci gde da upload sa svog kopma i na koji nacin da je postavim u mp3 playeru na forum??? crvenilo 8084.gif klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 већ сам ти одговорио на пп ... ал ајд поново због свих. региструј се на еснипс или тако неки сервис http://www.esnips.com/ и онда аплоадуј шта желиш и постави линк. тренутно је пун форум мп3-а и не може да се аплоадује директно. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verovlada Написано Децембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2009 Pozzzz,imam problem sa windows7 ultimate,naime sistem neće da mi prepozna web kameru QUBE instalirao sam cd drajver a kada instaliram piše VIMICRO 0303 i komp instalira i izbaci onu ikonicu AMPC kao slika male kamerice,pokaže prozor i nema ništa,zna li neko neki programčić ili link za prepoznavanje kamere na windows7 ultimate,kod druga radi a kod mene ne,šta je u pitanju,treba mi za skajp,unapred hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2009 да ли је то драјвер прављен за виндоуз 7 или је за висту? ако немаш драјвер покушај ручно преко сајта произвођача да пронађеш потребан драјвер или пусти седмицу на нет да покуша она да пронађе одговарајући ... уме седмица и да багује са USB уређајима, па покушај и комбинације рестарта, искључивања, укључивања и скидања или враћања драјвера ... покушај без драјвера да видиш како ће да је препозна, у крајњем случају ... да ли скајп некако препознаје камерицу? инсталирај најновију верзију скајпа приде ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Јутрос ми је требала веб камера, али нисам могла да је покренем, тачније не знам одакле.... Након што сам инсталирала windows 7 она се више не појављује као опција у my computeru (где је иначе била када сам имала ХР), интегрисана је и немам никакав инсталациони цд или тако нешто.... када покушам са search - на view scanners and cameras уопште нема никакве камерице на списку, а у Device manager-u она постоји и за webcam properties пише This device is working properly, a када покушам да у оквиру исте опције апдејтујем софтвер за камерицу, пише driver software for your device is up to date.... а у Devices and printers где су сви додатни уређаји набројани постоји и webcam и опет у пропертису исто... и ништа ми није баш јасно.... не знам да ли треба да кажем да je у оквиру anamnaesis vitae овај hp имао Recycler-a пре пар недеља (узград есет га је уништио али секвеле су остале.... између разних ненајављено обрисаних података и 7гб музике неповратно....), углавном појео је и неке драјвере за разне програме, као нпр. неро, па сам морала поново све те програме поново да инсталирам, али добро кажем за њих сам имала инсталациони, можда је R исто урадио и камерици...? 0202_238 "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Za kameru mora postojati softver, tj. program preko koga će kamera da radi. Mora biti da si dobila disk sa tim softverom uz kameru ili uz komp (lap-top) kad si ga kupila. Ali i to nema veze, možeš taj program skinuti sa neta sa sajta proizvođača. Ako ne možeš da se snađeš, napiši samo koja je kamera, pa ćemo da nađemo .... Pozdrav.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Јануар 6, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 HP Webcam (VGA), u devices and printers пронашла сам овај бр CFK7063, ваљда је то то, ако није лаптоп је хп 6735s па камерица која уз њега иде.... нисам добила никакав диск, одмах је радило све лепо, само му се сад нешто изгледа десило.... 0442_feel "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јануар 6, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 Evo na ovoj adresi http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?prodNameId=3687622〈=en&cc=us&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3687621&taskId=135 izaberi koji ti je operativni sistem i onda imaš na sledećoj stranici da skineš driver i program za tvoju kameru. Javi ako bude nekih problema :smiley: .... PS. Prvo instaliraj drajver, pa restartuj laptop, pa onda instaliraj program, pa opet restartuj..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Јануар 6, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 Поступила по упутству.... следеће питање - како да утврдим да ли камерица ради? Дакле, сада се појавила иконица за камеру (идаље не у мај компјутеру као што је пре била, него на десктопу, али добро) и када кликнем отвори се тај неки програм, са три опције у доњем делу - фотоапарат, камера и микрофон, плаво светло се упали (то је и пре био знак да је камера укључена). Проблем је следећи - оно што камера показује да види јесте црни квадрат, и све се нормално одвија само што је све што се види једно поље црне боје средње величине.... ако кликнем на фотоапарат комп као сними слику, пита ме да ли желим да је сачува, прави се да је све у реду.... постоје неке опције у сетингсу али колико видим све је релативно добро подешено, контраст и слично.... и мени ништа није јасно.... 0442_feel, хехе да ли постоји још нека опција (мада када ја кажем видим да је све добро подешено то треба схватити условно, хехе) или сервис? :smiley: "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука