Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Медо,постоји ли програмчић који би ми бележио цео history u internet browseru.....kao spisak da pravi,tako nešto jer mozila čuva oko 20 ak zadnjih strana samo......i onda vidim celog dana gde sam išo i to...nabasah na neki :drugarstvo: sajt za engl jezik..kao rapidshare za engl i izgubih ga......

bio sam kucao u google  HdO Adventure: Secrets of the Vatican+crack

tražio sam krek za dotičnu igru

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

зависи који браузер користиш, али генерално сви имају подешавања нека у вези са тим ...

у самом кешу, односно интерном складишту можеш да дефинишеш колико места да заузима браузер за стално посећене сајтове, а сваки браузер има подешавање колико дуго да чува историју сурфовања ...

тих 20 дана можеш да промениш на 9999 колико знам, само немој да се буниш где ти нестаје места на харду, а BOOKMARK/FAVORITES управо служи за множење разних сајтова

фајерфокс - цтрл + шифт + Х

интернет експорер - исто

нисам нешто посебно бистрио, ал отприлике је то то ..

за фајерфокс сигурно има неки конкретан плагин,а ли мораш мало да ми појасниш да би могао да исфилтрирам тачно шта ти треба ...

нисам још увек начисто са плагиновима за интернет експлорер, тако да ту немам коментара, сем да су га прекомпликовано урадили ...

Подели на овим сајтовима

стави брате 365 дана да ти чува историју сурфа, ако ће ти помоћи, не видим разлога да се сетиш нешто даље од тога, што се тиче нета барем  0102_laugh

ако ти преглед историје на цтрл+шифт+Х не задовољава, реци да нађем неки сложенији, мада имаш претрагу која ради савршено  dada

стварно чудна идеја, сви хоће да бришу историју, а ти да је складиштиш  joooj 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

ma gde mu to dodje....već sam i ja pokušao u privacy...ali...evo kako mi izgleda.....nema to kolko dana oću i te fore

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...