Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Medo brate treba mi neki free program za skidanje sa google video Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 овај ти је најлакши http://www.videodl.org/ подржава ове сајтове YouTube, Google Video, и Break.com овај знам да ради са YouTube-om перфектно а има и додатне опције, а бесплатан http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software.htm клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 hvala brate ! dvd video soft koristim i odlican je ali ne moze da skida sa google video ! a kako se radi sa ovim prvim cudom sto si poslao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 ископирај само адресу самог видео снимка који хоћеш да скинеш у пољу у средини клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 hvala 0442_feel ukapirao sam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Богу хвала клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Medo,smanjio mi je na 1,95GB.A meni treba da se smanji na 350-500MB,da bih mogla da ga tuurim na Vimeo.Sta da radim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 треба ми конвентор хиреоглифа у латиници 0110_hahaha 0110_hahaha Послах пре неки дан опширан мејл написан на ћирилици,ал заправосам се трансформисао као бројеви...да ја то сад не бих морао све поново да куцкам, јел зна неко где да те бројеве поново пребацим у слова?? и како? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 А? шта бре? 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Medo,smanjio mi je na 1,95GB.A meni treba da se smanji na 350-500MB,da bih mogla da ga tuurim na Vimeo.Sta da radim? ??? ???????? DVD Shrink ?? ?? ?? ????? ?? ?? ??? ???? ?????. DVD Shrink ????? ?? ?? ??????? ?? DVD-? ???? ??????? ???? ?? 4,34GB ????? (??????????) ?? ???? ????? ?? ?????? DVD (?? ???? ?? ????????? ???. dual layer DVD ???? ???? ?? ????? ??????). ?????? ?? ???? ?? ????????? ??? ?? ?????? ? ???? ????? ?????. ?? ?? ??????? ????? ?? DVD-? ?? 350-500 MB ??????? ???? ????? ??????? ?? ??????????? DVD ????? ????? ? DivX-*.avi ??? ???? ????? ???????????? ????? ??????, ??? *.mkv. ??? ?? ???? ?????? ????? ???? ???? ?? ?? ??????? ???? ????? ?????. ????? ????? ?? ???????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Predanje,hvala ti za ovu korisnu informaciju.Nista ti se ja u to ne razumem.A Shrink pokusavam da koristim od juce.Sad mi zatrebalo. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Medo,smanjio mi je na 1,95GB.A meni treba da se smanji na 350-500MB,da bih mogla da ga tuurim na Vimeo.Sta da radim? ??? ???????? DVD Shrink ?? ?? ?? ????? ?? ?? ??? ???? ?????. DVD Shrink ????? ?? ?? ??????? ?? DVD-? ???? ??????? ???? ?? 4,34GB ????? (??????????) ?? ???? ????? ?? ?????? DVD (?? ???? ?? ????????? ???. dual layer DVD ???? ???? ?? ????? ??????). ?????? ?? ???? ?? ????????? ??? ?? ?????? ? ???? ????? ?????. ?? ?? ??????? ????? ?? DVD-? ?? 350-500 MB ??????? ???? ????? ??????? ?? ??????????? DVD ????? ????? ? DivX-*.avi ??? ???? ????? ???????????? ????? ??????, ??? *.mkv. ??? ?? ???? ?????? ????? ???? ???? ?? ?? ??????? ???? ????? ?????. ????? ????? ?? ???????. ??? ??? 0409_feel ??? ?? ???? ???? ?? ??? ?? ????? ... ??????? ????? ????? ?? ?? ????? ??????? ???? ?? ????, ????? ?? ????? ???? ... ???????, ??? ???? ?? ????, ??????? ?? ?? ?????????? ????? ?? '????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Ja treba da upload-ujem na Vimeo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Ja treba da upload-ujem na Vimeo.ma to je ista fora Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 dakle ja bi to ovako......... http://thepiratebay.org/torrent/4424428/ImToo_DVD_Ripper_Platinum5-%5Bincl_serial_code%5D-marty70 ovim iz dvd u avi,mpeg ili šta već a ovim http://www.topshareware.com/Free-AVI-to-MP4-Converter-download-63358.htm iz avi u mp4...mislim da je bolje da uploaduješ mp4 fajlove nego avi ili divx Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука