Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Медо имам исти тај звучник розе у доњем десном гулу.Кажи ми како да нађем микрофон да појачам.Много ми се слабо чује?

кликни на иконицу и иди на Microphone, искључи noise supression и остало.

који оперативни систем имаш беше ?

Подели на овим сајтовима

Медо имам исти тај звучник розе у доњем десном гулу.Кажи ми како да нађем микрофон да појачам.Много ми се слабо чује?

Имам икс пе!

Чекај кад одем на ово розе,отвори ми се плаво,па онда идем на микрофон.Кад уђем мени су она два поља -сива.Јел да кликнем да буду зелене?

Ја ту имам само 2 опције.

Подели на овим сајтовима

Medo

Znači ako stavim karticu sa više memeorije, dobiću nešto u kvalitetu. Dobro to mi je sad jasno e sad mi lepo objasni kako da vidim i gde koju memeorijsku karticu sad imam pa da znam šta treba da kupim i dodam, znam samo da je ddr2 kartica u njemu da je 1gb i da joj je neka kartica grafička neki exspres uzeo deo memorije.

Подели на овим сајтовима

Help ! kriminalac

Ако имаш УСБ ..има опција да се УСБ направи бутабила..па преко њега може да инстралираш!

Fora je kako ... preko Win2usb programa...

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Medo

Znači ako stavim karticu sa više memeorije, dobiću nešto u kvalitetu. Dobro to mi je sad jasno e sad mi lepo objasni kako da vidim i gde koju memeorijsku karticu sad imam pa da znam šta treba da kupim i dodam, znam samo da je ddr2 kartica u njemu da je 1gb i da joj je neka kartica grafička neki exspres uzeo deo memorije.

добро, с обзиром на то да видим да се не разумеш пуно, најбоље би било да отвориш лаптоп одоздо (парче пластике које покрива рам меморијске модуле) и да видиш колико имаш меморијских модула унутра и које су технологије тачно, пошто обично има само два места и да ли су попуњена. онда, нађи тачан модел лаптопа и види колико максимално подржава рам меморије, да знаш које су ти опције.

лаптопови су врло мушичави по питању рам меморије, најбоље чим нађеш рам модуле да их и пробаш на лицу места.

што се тиче интегрисане графичке картице, она ти једе део рам меморије јер нема довољно своје меморије да ради како треба, тако да уствари не располажеш са 1GB већ са мање, одатле и грцање.

овако напамет, претпостављам да је максимум 2 или 3 GB рам меморије и то ти даје доста опција у новцу и различитим величинама рам модула - 512MB, 1GB, 2GB, а само је питање с чим ће да ради и хоће ли правилно видети рам модул на располагању.

најбоље би било да се посаветујеш на лицу места са неким стручним, не полу образованим продавцем, поготово што може да ти затреба специјалан алат да можеш уопште да отвориш тај меморијски панел.

нажалост, овако одокативном методом не могу више ништа смислено да додам.

Подели на овим сајтовима

Help ! kriminalac

Ако имаш УСБ ..има опција да се УСБ направи бутабила..па преко њега може да инстралираш!

јеси погледао оне линкове које сам ти дао, мислим да имаш тамо корак по корак поступке са различитим програмима. са УСБом је иначе мало компликовано реинсталирати систем, далеко је лакше са екстерним оптичким уређајем (CD/DVD).
Подели на овим сајтовима

Имам икс пе!

Чекај кад одем на ово розе,отвори ми се плаво,па онда идем на микрофон.Кад уђем мени су она два поља -сива.Јел да кликнем да буду зелене?

добро, и треба да су сиве.

сад уђи у контрол панет и отвори Sounds and Audio Devices. унутра подеси у Audio и Voice табовима опције тако да ти се побољша звук на микрофону. не знам напамет подешавање за сваку аудио картицу, тако да ћеш морати мало да пробаш и подесиш из неколико пута.

такође, у доњем десном углу екрана, где је сат, треба да имаш још један звучник, поред оног розе, и ту подеси такође осетљивост микрофона ...

Подели на овим сајтовима

Help ! kriminalac

јеси погледао оне линкове које сам ти дао, мислим да имаш тамо корак по корак поступке са различитим програмима. са УСБом је иначе мало компликовано реинсталирати систем, далеко је лакше са екстерним оптичким уређајем (CD/DVD).

Evo vidim, sutra ću da se odličim pa ti javljam 0102_laugh

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=1218.msg446241#msg446241 date=1306010696]

Имам икс пе!

добро, и треба да су сиве.

сад уђи у контрол панет и отвори Sounds and Audio Devices. унутра подеси у Audio и Voice табовима опције тако да ти се побољша звук на микрофону. не знам напамет подешавање за сваку аудио картицу, тако да ћеш морати мало да пробаш и подесиш из неколико пута.

такође, у доњем десном углу екрана, где је сат, треба да имаш још један звучник, поред оног розе, и ту подеси такође осетљивост микрофона ...

Ту имам за свучнике и за мајк,за мајк има само две опције доле,али ништа да се појача.Брате јел знаш шта је TeamViewer,лепо да ти дам ја ај-ди и пв,па ми ти уђи у комп и разгледај?Јел знаш за то?  0405_feel  greengrin

Подели на овим сајтовима

е што волим људе који не воле нимало да се помуче, па ни да пробају да покушају  facenew22222222

не могу сад, може то да сачека сутра/прекосутра кад будемо обојица били слободни?

Подели на овим сајтовима

Замолио бих, ко се разуме...

Како се показао овај лаптоп? Прерпорука?

http://www.racunari.net/korpa/index.php?y=0&kompo=2804040477&k=28

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Замолио бих, ко се разуме...

Како се показао овај лаптоп? Прерпорука?

http://www.racunari.net/korpa/index.php?y=0&kompo=2804040477&k=28

Sasvim je solidan, samo zavisi za sta ti sve treba...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ovako...

Kako se pokazaoi, jel pouzdan sto se tice ,,dugovecnosti"? Acer su bolji??

Za nastavu mi treba, i tako, nista specijalno.

Poigrao bih se i ja malo sa nekim igricama, ali i ne mora.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...