Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

е имам ја један проблем, много ми се греје комп а цркла ми рингла 1414_feel 1414_feel girls036 crvenilo :huh: 0110_hahaha

него, не тражим помоћ за комп, него за ринглу  greengrin greengrin greengrin

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

link=topic=1218.msg311909#msg311909 date=1291587140]

je l ovo grafička...  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0508_music' />

аха, сем тога што је комп наглавце  4chsmu1

ал није моја ... моја је још гора - греје на 120°C кад крене, само нема пасиван хладњак као ова бешумна 0508_music brokoli brokoli

људи кад причају са мном на скајпу, питају што ми се стално чује претис лонац, а ја одговарам да је то мој авиЈон од компа и да се чује графичка  0508_music 0508_music 0508_music

јадна, зарибала од прашине ... мораћу мало да издувам комп ових дана да смањим децибеле  joooj

Подели на овим сајтовима

Имам један проблем са интерактивним курсом енглеског језика , наиме купио сам пре пар година Euro Plus Reward Младинске књиге , е сад када сам га купио имао сам исти проблем као и сада . Шта је уствари проблем инсталирао сам га на комп и све очитава али када хоћу да покренем лекције избаци празне странице нема никаквог текста или штагод већ има на , или би требало да има . Значи када покренем лекцију и избаци празне странице , избаци прозор на коме пише убаци диск , када стиснем ОК оно понови исто и тако унедоглед . Нормално да кажем да је диск у компу. Да ли зна неко какав је проблем и да ми нефали неки програмчић за то. Катастрофа собзиром да је курс коштао пре 3 или 4 године неких скоро 200 еура. Да напоменем нешто после прве инсталације на компу и неуспеха да се све то покрене како треба звао сам их и они су ми заменили комплетан курс са другим дисковима , дошао је човек њихов од кога сам купио и на кућну адресу ми донео нови а ја сам му вратио предходни,значи није упитању дискови .

П.С Удавих вас са описом . Надам се да ће неко разумети шта је писац хтео да каже . eheeeej :( confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> confused1 beggingpleasesmiley-1

највероватније се ради о томе да је курс са цедеа прављен за win98 а ти имаш далеко виши оперативни систем од тог сокоћала.
Брате Медо није за 98-мицу већ лепо пише за ХР .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Брат Меда је експерт, али изузетно је тешко дати било какав савет без приступа твом рачунару. Ту може да буде у питању милион различитих ствари... Можемо само да погађамо, али то више дође као ЛОТО...

Једна могућност је да си инсталирао са другог драјва. Рецимо да си имао две партиције на диску (C i D), онда ти је DVD био E. Ако си изменио партиције, додао виртуелни DVD или нешто слично сада DVD може да буде D или F. Онда програм који користиш тражи диск E који више није то што треба...

Напомена - никад нисам добио на лутрији... :cheesy:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ни ја никада нисам добио на лутрији  :cheesy:

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

%1 is not a valid Win32 application.

O čemu se radi?

Kako da rešim ovaj problem?

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

медаи је управо зарикњавао кулер на графици, управо се возим на леру  selam-smajli:) :) smej.gif smej.gif

морам да вас поздравим на пар дана док то не средим, температура ми је на 85 степени са 64 скочила за минут.

додуше, мож до 120, пробо једном  stadaradim bighugbighug bighugbighug

Подели на овим сајтовима

link=topic=1218.msg313593#msg313593 date=1291675618]

da li na c particiji imaš folder koji se zove PROGRAM ILI PROGRAMS

Изгледа да има. Шта сад...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

The application DLL C:\WINDOWS\system32\wcock32.dll

is not a valid Windows image.

Please check this against your installation diskette.

Немам  installation diskette  

Подели на овим сајтовима

link=topic=1218.msg313593#msg313593 date=1291675618]

da li na c particiji imaš folder koji se zove PROGRAM ILI PROGRAMS

Изгледа да има. Шта сад...

sad probaj ovo

1. klikni Start > Run i ukucaj REGEDIT i klikni OK.

2. Klikni na plus pored HKEY_LOCAL_MACHINE

zatim na SYSTEM

a onda na  CurrentControlSet

pa onda na Services

pa na ServiceName

3. Desni klik na ImagePath na desnoj strani. U polje Value data box, upiši navodnike.

PRIMER:

Promeniš: C:\Program Files\ProgramName\ServiceName.exe

U OVO: “C:\Program Files\ProgramName\ServiceName.exe”  ZNAČI SA NAVODNICIMA

4. Klikni OK i zatvori REGEDIT. Restartuj mašinu i to je to...nadam se

mada je najbolje da ga ponovo instaliraš ako nastavi da zeza

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=1218.msg314768#msg314768 date=1291760596]

1. klikni Start > Run i ukucaj REGEDIT i klikni OK.

2. Klikni na plus pored HKEY_LOCAL_MACHINE

zatim na SYSTEM

a onda na  CurrentControlSet

pa onda na Services

pa na ServiceName

дошао сам довде, и испод Services  нема или не видим где је ServiceName

?? 

Подели на овим сајтовима

Prijateljica ima slijedeći problem, piše joj da je neophodno da restartuje sistem, ona to uradi i poruka se opet javi. Može li se šta uraditi i o čemu se tu u stvari radi?

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...